Klinisk assistent / PhD.–studerende i patientsikkerhed og kvalitetsudvikling (tidsbegrænset stilling)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Aalborg Øst

I Psykiatrien har vi stor fokus på kvaliteten i den behandling, som vi giver vores patienter. Et af de vigtigste formål i Psykiatriens Forskningsstrategi er at sikre effektive evidensbaserede behandling- og patientforløb. Vores behandlingsmetoder inden for kvalitet og patientsikkerhed udvikler sig hele tiden, og gennem forskningen sørger vi for løbende at sikre os evidens for de ting, vi gør.

Om jobbet
Forskningen indenfor kvalitet og patientsikkerhed ledes af professor i Sundhedstjenesteforskning, direktør Jan Mainz, men har bred kontaktflade til den kliniske praksis både inden for psykiatri og, somatik såvel som til flere videnskabelige discipliner.

Det primære fokus for den PhD.-studerende er gennemførsel af et projekt, der forventes udmøntes i en ph.d.-afhandling. Forskningsprojektet skal fokusere på patientsikkerhed og/eller kvalitetsudvikling. Stillingen som klinisk assistent til professor Jan Mainz vil desuden indeholde opgaver indenfor såvel forskning som undervisning.

Om dig
Vi forventer, at du:
  • Har en kandidatgrad i medicin/medicinsk industrialisering
  • Har lyst og evner til at indgå i et PhD.forløb
  • Kan arbejde selvstændigt og varetage undervisningsopgaver
  • Har forskningsmæssig interesse indenfor patientsikkerhed og kvalitetsudvikling med en ide til et emne, der kan udforskes i et PhD studie.

Vi kan tilbyde dig
  • Gode vilkår for forskning herunder administrativ støtte og videnskabelig sparring
  • Gensidig fleksibel arbejdstid
  • Løn – og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.


Det praktiske
Den kliniske assistent vil blive ansat i Psykiatrien og tilknyttet Dansk Center for Klinisk Sundhedstjenesteforskning (DACS) med reference til Professor Jan Mainz og forventes efter en protokoludarbejdelse på max. 3 måneder at blive indskrevet som ph.d.-studerende ved Klinisk Institut, Aalborg Universitet i et 3 årigt ph.d.-forløb. Stillingen er på 3 år

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Det er Region Nordjyllands politik, at alle stillinger opslås som fuldtidsstillinger. Såfremt den valgte ansøger ønsker en anden ansættelsesbrøk, kan det aftales.

Der vil efter aftale blive indhentet straffeattest samt referencer inden ansættelse.
Røgfri arbejdstid i Psykiatrien i Region Nordjylland: Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden – hverken inde eller ude.

Du kan læse mere om DACS på og PhD-studiet ved Aalborg Universitet på

Ansøgning med fokus på ide til Ph.d. projekt fremsendes med cv samt relevant dokumentation vedhæftet fremsendes senest 31. januar 2021.

Ansættelsessamtaler forventes at foregå virtuelt den 2. eller 3.februar 2021.
Ansættelsesdato er hurtigst mulig.er pr.15.februar eller snarest derefter.

Nærmere oplysninger kan fås ved kontakt til Professor Jan Mainz

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Aalborg Øst
  • Søndag den 31. januar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1