Studentermedhjælper til Center for Administration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Aalborg Øst

Vi søger en engageret og fleksibel studentermedhjælper til Center for Administration i Regionshuset.

Arbejdet som studentermedhjælper
Som studentermedhjælper hos os vil du blive ansvarlig for at administrere Region Nordjyllands ordning omkring personalegoder. Opgaven indeholder bl.a. løbende dialog med medarbejdere og leverandører, månedlig kontrol af løn og håndteringen af to årlige bestillingsrunder ved vores leverandør. Du vil også få andre opgaver som f.eks. regnskab, afstemning og koordinering af samarbejdet med leverandører. Desuden kommer du til at deltage i udbudsarbejde og arbejdet med kontrakter. Derudover vil du blive inddraget i løbende ad hoc-opgaver.

IT er et vigtigt arbejdsredskab i vores hverdag og mange af arbejdsgangene omkring dine opgaver er kraftigt digitaliseret. Derfor må du meget gerne være særlig interesseret i IT - og selvfølgelig også være stærk i brugen af det.

Du vil også have mulighed for at blive en del af teamets øvrige opgaver og projekter inden for digitalisering og dataanalyse. Med andre ord - du får rig mulighed for arbejde med mange forskellige fagområder på en arbejdsplads, hvor engagement og initiativ bliver værdsat.

Din profil
Vi forventer, at du:
  • Læser en bachelor som eksempelvis Erhvervsøkonomi, samfundsøkonomi, IT eller tilsvarende
  • Er projektorienteret og med analytisk sans
  • Er stærk i brugen af Excel og gerne med kendskab til MS Access, SQL og/eller VBA
  • Struktureret og initiativrig


Om Center for Administration
Du bliver tilknyttet Center for Administration, som samler og professionaliserer Region Nordjyllands driftskompetencer indenfor bl.a. løn, regnskab, indkøb, praksisafregning og patientbefordring. I arbejdet som studentermedhjælper vil du arbejder tæt sammen med Løn og Personale samt Forretningsudvikling og Digitalisering. Teamets opgaver er mange og spænder bredt inden for områderne statistik, rekruttering, personaleinformation, digitalisering og understøttelse af organisationens mål om databaseret ledelse.

Vi tilbyder
Som en del af vores velfungerende team, får du fleksible arbejdsvilkår og gode muligheder for selv at planlægge din arbejdsdag. Til gengæld forventer vi, at du er proaktiv, ambitiøs og selv kan tilrettelægge og gennemføre dine opgaver.

Vi har en åben og uhøjtidelig omgangstone og vi arbejder ofte i små teams omkring opgaverne. På den måde sikrer vi, at de rigtige kompetencer kommer i spil og at opgaverne bliver løst professionelt på et højt fagligt niveau.

Få mere at vide
Vil du vide mere om jobbet som studentermedhjælper hos os, kan du kontakte Controller Astrid Bjerregaard Møller-Madsen på tlf. 2938 3287 eller Specialkonsulent Andreas Bjørn på tlf. 4118 1509.

Du kan også besøge vores hjemmeside , hvor du under organisationsbeskrivelse kan læse mere om Center for Administration og Region Nordjylland i øvrigt.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes efter gældende overenskomst mellem forhandlingsberettiget organisation og Danske Regioner. Det forventes, at arbejdstiden er 12 timer pr. uge.

Ansøgning
Ansøgningen sendes via nedenstående link senest den 31. marts 2022.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler mandag d. 04.04.22. Vi forventer opstart i jobbet som studentermedhjælper hurtigst muligt.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Aalborg Øst
  • Torsdag den 31. marts 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Aalborg

    Motiveres du af at levere en god service? Brænder du for at administrere og strukturere, og trives du med forskellige opgaver i en hverdag med fart på, hvor to dage ikke er ens? Så er det netop dig..
    • Administrativ medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Aalborg

    Motiveres du af at levere en god service? Brænder du for at bistå en ledergruppe. Trives du med forskellige opgaver i en hverdag med fart på, hvor to dage ikke er ens? Så er det netop dig, vi .
    • Administrativ medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sjælden udbudt stilling kan nu blive din, hvis du ...

    Om os i Team BoliglånNu er muligheden for at søge en ellers sjældent opslået fast fuldtidsstilling. En af vores dygtige medarbejdere i Team Boliglån har efter mange år valgt at gå på pension for .
    • Administrativ medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder til Visitationen og Fami...

    Administrativ medarbejder til Visitationen og FamilieplejenHvis du er interesseret i at blive vores nye administrative medarbejder, så har vi pr 1. oktober 2024 en ledig fuldtidsstilling som se..
    • Administrativ medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1