Assistent til kørselsplanlægning / Kontorassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Vi søger en kontorassistent til vores kontor i Aalborg Øst, hvor din fleksibilitet er meget vigtigt for os. Der er tale om både åben- og lukkevagter som fordeles mellem dig og din nærmeste kollega. Der er mulighed for ansættelse på 30 timer eller 37 timer ugentligt.

Du bliver en del af et lille kontorfælleskab, hvor vi vægter arbejdshumøret højt.

Din kontaktflade er virksomhedens chauffører, kunder og samarbejdspartnere. Dine daglige opgaver vil være ordrehåndteringer, forberede indhold til fakturering, kundekontakt pr. telefon og mailkorrespondancer samt forskellige administrative opgaver. Du deler dit ansvarsområde med din nærmeste kollega som er disponent, din primære hovedopgave er kundekontakt samt assistere planlægningen med den daglige kørsel.

Vores ønsker til dig
Du har kendskab til IT, minimum på brugerniveau, gerne rutineret bruger og du har mod på at lære nye programmer. Du besidder stærke samarbejdsevner. Du arbejder selvstændigt og ser muligheder frem for begrænsninger. Du besidder gode kommunikationsevner, du er serviceminded og fleksibel. Du har lyst til at assistere og lære om bil- og mandskabsdisponering.

Startdato: Så hurtigt som muligt, samtaler afholdes løbende

Arbejdstid pr. uge: 30 eller 37 timer

For yderligere information: Har du spørgsmål til stillingen, kontakt venligst Mads Royberg eller Tina Kjær på telefon 98 15 91 22.

Ansøgning: Send din ansøgning og CV til [email protected]
Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Ansøgningsfrist: 3. marts 2023

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Aalborg Øst
  • Fredag den 03. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1