Stilling som konsulent i Ældre- og Sundhedssekretariatet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Stilling som konsulent i Ældre- og Sundhedssekretariatet, Aalborg Kommune
Er du god til at understøtte processer og har du et godt overblik?
Så læs med her.

Ældre- og Sundhedssekretariatet
Ældre- og Sundhedssekretariatet betjener ældre- og sundhedsområdet i Aalborg Kommune og understøtter udviklingen og driften af Ældre- og Sundhed og de tre funktionsenheder; Plejebolig, Sygeplejen og Frit valg (hjemmepleje, Madservice Aalborg og Rengøringsenheden).
Vi har fokus på at skabe sammenhæng på tværs af afdelingen, både i forhold til drift, udvikling og implementering af nye tiltag.
Lige nu søger vi en kollega til en fast stilling i Team for Planlægning og Udvikling.

Dine opgaver
Vi leder efter en kollega der, i tæt samarbejdet med afdelingens chefer er med til at definere opgaven, udpege løsninger og understøtte gennemførslen af disse. Du trives både bag computeren og ude i organisationen, hvor du skal være med til at oversætte teoretisk og kompliceret viden til et letforståeligt sprog, så det giver mening helt ud i yderste led af organisationen. Du har gode relationelle kompetencer og befinder dig godt i rollen med at koordinere og skabe sammenspil og sammenhæng på tværs af afdelinger, faggrupper og divergerende meninger og baggrunde. Du er vedholdende og tålmodig og kan drive og facilitere processer, der medvirker til at organisationen tager ejerskab.

Du får en bred berøringsflade og mange samarbejdspartnere og som person skal du derfor kunne trives i rollen med at håndtere og styre tværgående, faglige processer og projekter med fokus på både proces og resultat.
Dine opgaver vil primært være:
  • Intern tovholder på beklædningsområdet
  • Intern tovholder på projekter med fokus på at indhente og sikre inputs fra driften
  • Opgaver i relation til større projekter og projektstyring
  • Analyse- og evalueringsopgaver
  • Udarbejdelse af notater og andre skriftlige fremstillinger.

Opgaverne i teamet spænder vidt og du må forvente at blive inddraget ad hoc i sekretariatets øvrige opgaveløsning.

Vi forventer, at du:
  • Har en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse (Cand.scient.adm., cand.scient.pol. Cand.scient.soc. eller lignende).
  • Er fortrolig med brug af Excel
  • Er analytisk stærk og har kompetencer indenfor evaluering og projektøkonomi
  • Er generalist, men evner at bore dig ned i et specifikt emne eller tema. Med andre ord; du har øje for detaljen uden at miste det store overblik.
  • Har flair for at levere skriftlige fremstillinger – også med korte deadlines
  • Som person, er åben, tillidsvækkende og netværksskabende. Du ser samarbejde som en forudsætning for optimal opgaveløsning.
  • Er nysgerrig og vedholdende og har en analytisk tilgang til data. Du er en dygtig kommunikator både på skrift og i tale og evner at være med til at skabe mening og gensidig forståelse mellem praksis og drift og den politiske dagsorden.
  • Erfaring med kommunal sagsbehandling er en fordel, men din flair for gode processer og koordinering er vigtigere for os end årstallet på dit eksamensbevis.


Vi tilbyder
En attraktiv stilling på et af de store velfærdsområder i en ambitiøs forvaltning, som altid er i bevægelse. Du vil indgå i et team af kompetente kolleger, som insisterer på, at det skal være sjovt at gå på arbejde, selvom vi har travlt. Du bliver en del af et kontorfællesskab med flere andre konsulenter, hvor vi har en uformel omgangstone og prioriterer vidensdeling og faglig sparring. Vores forventning til dig er derfor, at du er indstillet på at bidrage til fællesskabet, såvel fagligt som socialt.
Ældre- og sundhedssekretariatet bor i smukke omgivelser i Hammer Bakker og deler arbejdsplads med blandt andet Direktørens sekretariat, Myndighedssekretariatet, Økonomi- og Boligadministrationen samt Senior og Omsorgs Kvalitets- og Innovationsenhed. Det er en stor vidensbank og her er altid en kollega at spørge til råds. Vi forventer også, at du bidrager til banken og bringer din viden, din undren og dine betragtninger i spil.

Hvis du på baggrund af ovenstående kan se dig som en del af Team Planlægning og Udvikling, så send os en motiveret ansøgning, hvor du tydeliggør, hvordan du vil bidrage til teamets opgaveløsning.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er fuld tid 37 timer om ugen med tiltrædelse pr. 1.oktober 2022 eller hurtigst muligt efter aftale.

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem KL og relevant forhandlingspartner. Dit arbejdssted vil være Storemosevej 19, Hammer Bakker, 9310 Vodskov.

Du refererer til Sekretariatschef for Ældre- og Sundhedssekretariatet.

For yderligere oplysninger vedr. stillingen er du meget velkommen til at kontakte sekretariatschef Michael Friis Larsen på telefon 2520 3809. Michael træffes fra mandag den 1. august 2022.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffeattest og referencer efter aftale.

Ansøgningsfristen er onsdag den 17. august 2022. Vi afholder samtaler fredag den 26. august 2022.

På Aalborg Kommunes hjemmeside kan du læse om kommunens struktur, politikker, målsætninger og meget mere.
Aalborg Kommune
Personalepolitik: 4 for fællesskabet (aalborg.dk)

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Aalborg
  • Onsdag den 17. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 13
1. juli 2024 15
30. juni 2024 14
29. juni 2024 15
28. juni 2024 15
27. juni 2024 14
26. juni 2024 11
25. juni 2024 13
24. juni 2024 13
23. juni 2024 13
22. juni 2024 14
21. juni 2024 14
20. juni 2024 17
19. juni 2024 17
18. juni 2024 19
17. juni 2024 16
16. juni 2024 15
15. juni 2024 14
14. juni 2024 14
13. juni 2024 16
12. juni 2024 20
11. juni 2024 21
10. juni 2024 24
9. juni 2024 22
8. juni 2024 23
7. juni 2024 22
6. juni 2024 21
5. juni 2024 28
4. juni 2024 25
3. juni 2024 50
2. juni 2024 51

Værd at vide når du søger job som administrativ medarbejder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!