Administrativ medarbejder til Fødevarestyrelsen i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Er du kvalitetsbevidst, serviceorienteret og god til at samarbejde? Så er du måske vores nye medarbejder i Fødevarestyrelsen i Aarhus, hvor Indkøb og betalinger søger en fleksibel administrativ medarbejder til at understøtte arbejdet med indkøb, betalinger og kontraktstyring.

Du vil indgå i et administrativt team, som varetager forskellige opgaver inden for indkøb, kontraktstyring, rejseadministration, betalinger (kreditor), administration af styrelsens bilflåde, mv.
Administration af styrelsens bilflåde på ca. 275 biler vil være dit primære arbejdsområde, hvor du vil få et selvstændigt ansvar. Derudover vil du bl.a. skulle arbejde med kontraktstyring fx. oprettelse af kontrakter og løbende opfølgning på aktive kontrakter.

Om dig
Du skal have en relevant uddannelse og erfaring med almindeligt kontorarbejde og have gode skriftlige kompetencer. Du skal være rutineret IT-bruger især i Officepakken. Fødevarestyrelsen anvender Statens indkøbssystem, Infak, og elektronisk sagsbehandlingssystem (WorkZone) og det er naturligvis en fordel, hvis du har erfaring med disse eller lignende systemer, men det er ikke et krav. Det er også en fordel, hvis du har erfaring med rejseadministration, leverandørstyring og generelt regnskabsarbejde. Vi arbejder i egne IT-systemer, så du skal have mod på at lære noget nyt.

Du skal sætte en ære i at få noget fra hånden, være kvalitetsbevidst og serviceorienteret. Du er endvidere fleksibel, udadvendt, god til samarbejde, har et godt humør og sætter pris på at have en bred kontaktflade på arbejdspladsen.

Du skal være indstillet på at dine opgaver spænder bredt, da det forventes, at du også kan springe til, når det brænder på hos dine kollegaer.

Om os
Fødevarestyrelsen er en del af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Vi er ca. 1800 medarbejdere fordelt på otte lokationer rundt om i landet, samt på en række slagterier. Dit arbejdssted bliver på vores kontor i Århus, hvor du i det daglige primært vil indgå i et team på fire medarbejdere.

Vi er en sektion i rivende udvikling med fokus på forretningen i form af god service og en professionel tilgang. Tonen er uformel og vi lægger vægt på fleksible arbejdsforhold.

I Fødevarestyrelsen lægger vi vægt på, at medarbejderne trives, er motiverede og engagerede. Vi prioriterer, at medarbejderne udvikler deres kompetencer i det daglige, gennem målrettet efteruddannelse og løbende udvikling af deres opgaver. Vi arbejder teambaseret og praktiserer en åben og uformel ledelse i hverdagen.

Vi tilbyder familievenlige arbejdsforhold, flekstidsordning, og at man i teamet selv kan medvirke ved tilrettelæggelsen af arbejdsopgaverne.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er som udgangspunkt på gennemsnitligt 37 timer pr. uge, men med mulighed for eventuelt 30 timer pr. uge. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer med flere i staten. Der kan være mulighed for tillæg efter kvalifikationer.

Vi ønsker, at stilling tiltrædes snarest muligt.

Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning sammen med CV, kopi af eksamensbevis og eventuelt andre relevante bilag via vores rekrutteringssystem på fvm.dk/job senest den 1. september 2022.

Vi forventer at afholde jobsamtaler den 8. september. Og evt. anden samtale d. 20.september.

Vil du videre mere?
Ønsker du at høre mere om jobbet, kan du kontakte sektionsleder Simon Høtoft Nielsen på [email protected] eller 72 27 66 05 og få en uforpligtende snak.

Du kan læse mere om Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Århus N
  • Torsdag den 01. september 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Brænder du for at være en del af et samarbejdende og anerkendende administrativt team i en dynamisk hverdag fuld af godt kollegaskab og sætter du en lid i at løfte en samfundsmæssig vigtig opgave m..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (vikar) i Århus C

    Vil du være en del af en stor international og ambitiøs virksomhed, hvor du kan gøre en forskel for andre mennesker? Kan du nemt holde mange bolde i luften og kommunikere information på en forståel..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus N

    Vil du være med i den næste spændende udviklingsperiode for Danmarks største professionshøjskole? Er du proaktiv i din topledelsesunderstøttelse, og er du god til at bevare ro og overblik, når mang..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus

    In the role, you will act as a strategic and tactical sparring partner for the Head of European Power Trading (EPT) as well as the EPT leadership team. As such, you will gain valuable experience wi..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 4
24. juni 2024 2
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 2
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 4
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 6
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7