Fødevarestyrelsens Kødkontrol søger en fagligt stærk og engageret kontorfunktionær til sekretær- og planlægningsopgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Har du lyst til at være en del af et miljø, hvor hverdagen ikke er givet på forhånd, og hvor to arbejdsdage sjældent er ens? Hvor du skal jonglere med mange forskellige typer af administrative arbejdsopgaver samt vagtplanlægning, så har du nu muligheden for at blive en del Fødevarestyrelsens Kødkontrol ved Danish Crown i Blans med tiltrædelse d. 1. januar 2024 eller efter nærmere aftale.

Om stillingen

Fødevarestyrelsens Kødkontrol ved Danish Crown i Blans tilbyder en alsidig kontorfunktion med mange forskellige administrative opgaver. Dine primære arbejdsopgaver er bl.a. vagtplanlægning, tidsregistrering, ferieplanlægning og diverse konteringer. Hertil kommer opgaver relateret til løn og personale, herunder overblik over overenskomster og retningslinjer. Vi arbejder med MS-office pakken og flere forskellige andre systemer, herunder planlægningssystemet Planday, Timesag, Indfak2 og Workzone.

Fødevarestyrelsens Kødkontrol er en statslig arbejdsplads, og det er derfor vigtigt, at du er bevidst om det ansvar, det medfører at være ansat i en myndighedsrolle ved en styrelse, og at du agerer herefter i hverdagen. Dine kollegaer vil primært være embedsdyrlæger og tilsynsteknikere, som du ligeledes skal vagtplanlægge for. Du vil således blive en del af en stor dynamisk gruppe af medarbejdere, som spænder bredt alders- samt erfaringsmæssigt.

Embedsdyrlægernes og tilsynsteknikernes arbejdsopgaver består i fødevarekontrol af de slagtede dyrekroppe. De fysiske rammer på kontoret bærer således præg af, at vi er en kontrolfunktion placeret på et slagteri, hvor driften af slagtekæderne har høj prioritet, og opgaver derfor med jævne mellemrum må omprioriteres for at tilgodese tilstrækkelig bemanding til kontrollen. Embedsdyrlæger og tilsynsteknikeres arbejde styres ofte på minuttet, og de har som regel ikke helt rent tøj på, når de kigger ind på kontoret i en kort pause for at få hjælp eller give en besked.

Vi har en åben og fri omgangstone med et tæt samarbejde mellem medarbejdere og ledelse. Vi tilstræber at være med til eller påvirke de forandringer, der sker inden for Fødevarestyrelsens Kødkontrol.

Du vil som sekretær være en støttefunktion for både sektionslederen og de øvrige medarbejdere samt have en del kontakt til Kødkontrolsekretariatet i Aarhus.

Om dig

  • Du er uddannet kontorfunktionær og har gerne erfaring med vagtplanlægning og sekretæropgaver.
  • Du er omhyggelig i dit arbejde, og du arbejder meget struktureret og udviser faglig stolthed.
  • Du er serviceminded og indstillet på at blive afbrudt i dit arbejde mange gange i løbet af arbejdsdagen.
  • Du er robust af natur og trives i et uformelt miljø.
  • Du kan godt lide at være i en blæksprutte-funktion og udviser fleksibilitet i forbindelse med tilrettelæggelsen af det daglige arbejde.
  • Du er i stand til at håndtere fortrolige oplysninger.
  • Du har et godt humør og bidrager i hverdagen til et godt socialt miljø.
  • Du er dygtig til Office-pakken, særligt Excel, og du har mod på at sætte dig grundigt ind i vores bemandingssystem og øvrige IT-systemer.

Om virksomheden

Slagteriet i Blans er et svineslagteri, hvor der for tiden slagtes ca. 60.000 grise om ugen, fordelt på 2 skift. Kødkontrollen i Blans består pt. af 2 sektionsledere, 8 dyrlæger, 40 tilsynsteknikere og 2 sekretærer.

Der arbejdes til stadighed på at gøre kvaliteten af kontrollen bedre og optimere arbejdsgangene, så vi udnytter de økonomiske ressourcer optimalt. Vi fokuserer på at have et godt samarbejdsklima, og vi udnytter de fordele, der er ved at arbejde i et større team med mangfoldighed og forskelle.

Løn- og ansættelsesvilkår

Din gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 32 timer, og ansættelse sker efter gældende overenskomst for kontorfunktionærer i Staten mellem Skatteministeriet og HK. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Hovedtjenestestedet er Fødevarestyrelsens Kødkontrol ved Danish Crown i Blans, Langbro 7, 6400 Sønderborg.

Det er en forudsætning, at ansøgere har kørekort til personbil.

Tiltrædelse d. 1. januar 2024 eller efter nærmere aftale.

Yderligere oplysninger

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsledere René Baarup-Christensen på tlf.nr 21 48 77 88 eller Katharina Gaca 30 67 33 66, og du opfordres til at læse mere om Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk.

Din ansøgning

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning, CV, eventuelle bilag og eksamensbevis online i vores rekrutteringssystem på www.fvm.dk/job, senest 31. oktober 2023.

Samtaler forventes afholdt i uge 45, 2023.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Århus N
  • Tirsdag den 31. oktober 2023

Lignende jobs

  • Spare Parts Coordinator – Aarhus

    Drømmer du om en arbejdsdag med stor kontaktflade og spændende opgaver? Virksomheden og dens muligheder: Denne større virksomhed ved Aarhus nord har i mange år været førende indenfor fremst..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Sekretariatsmedarbejder til Institut for Bio- og K...

    Er du en stærk formidler, og har du flair for koordination og processer? Er du udadvendt og motiveres du af at finde løsninger, der forener mange interesser? Søger du samtidig et job med både admin..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Mødebooker/Account Manager

    Vi tilbyder en enestående mulighed for dig, der vil tage ejerskab over din karriere og arbejde målrettet mod at blive Key Account Manager, hvor du selv booker og afholder møder via Microsoft Teams..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Er du struktureret, detaljeorienteret og brænder du for at servicere kunder? Vi søger en engageret backoffice-medarbejder, hvor du får en central rolle i at sikre, at alt kører på skinner. Bliv en .
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. september 2024 3
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3