PA til Kommunikationsafdelingen i VIA

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vil du bruge dine administrative talenter til at løfte effektiviteten i VIAs kommunikationsafdeling? Og er du den strukturerede type, der elsker at følge et årshjul og understøtte en ledergruppe, så vi får de allerbedste rammer for at skabe resultater, trivsel og arbejdsglæde. Så er du den PA, som VIAs nyansatte kommunikationschef og hans fire ledere lige står og mangler.

VI leder med lys og lygte efter dig, der arbejder professionelt og effektivt med god ledelsesstøtte og samtidig kan få os til at grine, mens vi jonglerer med årshjul, Excel-ark, fælles kompetenceudvikling og økonomistyring. Opgaverne er alsidige, og du skal være med til at løse dem i en kommunikationsafdeling med 45 ansatte, der alle er specialister og fagnørder lige præcis inden for deres område.

Vi servicerer alle VIAs campusser i Region Midtjylland med kommunikation inden for discipliner som markedsføring, udvikling af digitale platforme til studerende og medarbejdere, koncernkommunikation, grafisk understøttelse og meget, meget mere. Vi har base på VIAs campus i Aarhus N, og her står der også et skrivebord og venter på dig.

Bliv klogere på opgaverne

Du refererer til kommunikationschefen og bliver et omdrejningspunkt i afdelingens administrative processer. Jobtitlen for en PA i VIA hedder ledelsespartner, fordi du er den administrative partner inden for ledelsesunderstøttelse på både små og store administrative processer. Da afdelingen netop er omorganiseret, får du også mulighed for at være med til at definere, hvordan stillingen skal udfyldes. Opgaverne er bl.a.

  • PA for kommunikationschefen og administrativ assistance for lederteamet med eksempelvis dagsordenforberedelse, referatskrivning, kantinebestilling, mødebooking, økonomiopfølgning, arkivering, tilmelding til afdelingsdage og andre nøgleprocesser
  • Superbruger i VIAs administrative værktøjer inden for timeregistrering, fakturagodkendelse, dokumenthåndtering o.l.
  • Sekretariatsbetjening af afdelingens samarbejdsudvalg (dialogforum mellem ledelse og medarbejdere med 4 årlige mødegange)
  • Styring af årshjulet i ledergruppen, så vi er på forkant med koncernprocesserne inden for budget, MUS, strategiopfølgning og andre fastlagte procedurer i VIA
  • Sæsonbetonede opgaver, eksempelvis forberedelse af VIAs deltagelse i juni på Folkemødet på Bornholm med booking af billetter, overnatning etc.
  • Betjening af afdelingens funktionspostkasse, hvor der dagligt er mails om forskellige opgaver og procedurer
  • Planlægning og afvikling af fælles afdelingsdage, teamdage og kompetenceudviklingsprojekter

Afhængig af din profil er der også mulighed for at facilitere eller procesunderstøtte en række faglige opgaver i kommunikationsafdelingen – lige fra et stort hjemmesideprojekt til en ny kommunikationsstrategi.

Din profil
Du er systematisk, driftssikker, struktureret og kvalitetsbevidst og kan træffe selvstændige beslutninger, når der ikke er en fast procedure at følge. Du skal kunne trives med rutineopgaver, og du kan finde balancen mellem at følge et årshjul og proaktivt foreslå bedre processer, hvis du får en god idé. Du har sikkert en baggrund som kontoruddannet eller administrationsbachelor, og du har erfaring fra lignende jobs i en politisk styret organisation, fx fra kommune, region, større organisationer eller uddannelsesinstitutioner.

Det er en fordel, hvis du har gode økonomikundskaber og er god til it-systemer. Som person er du serviceminded og rar at være sammen med, så du kan hjælpe ledergruppen med at understøtte det gode humør i afdelingen. Hos os er vi ret sikre på, at det giver en bedre opgaveløsning for alle.

Du bliver også en del af hele VIAs ledelsespartnernetværk, så du kan sparre med kolleger uden for afdelingen om god ledelsesunderstøttelse, og så du også her får faglig udvikling inden for systemer, fælles projekter, procedurer m.v.

Praktiske detaljer

Jobbet er på fuld tid med løn- og ansættelsesforhold efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pensionsbidrag. Dit hovedarbejdssted bliver Hedeager 2, Aarhus N. Vi har uddannelser i hele regionen, så kørekort og egen bil er en fordel, men ikke et krav. Der vil være mulighed for 1-2 hjemmearbejdsdage om ugen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chef for Kommunikation, Henrik Varmark, på mail [email protected] eller 87 55 14 16. Juleferien spænder lidt ben for, at vi kan snakke sammen, men du er velkommen til at sende en sms, hvis du har spørgsmål. Så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan fange hinanden.

Ansøgningsfrist er 8. januar 2024.

Vi holder to samtalerunder. Første samtale er den 15. januar (formiddag), og hvis du går videre, vil vi gerne se dig igen den 26. januar. Vi regner med opstart 1. marts 2024 – gerne tidligere, hvis det kan være en mulighed.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 19.100 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 21.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Århus N

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Tilst

    Trives du med en travl hverdag med mange forskellige administrative opgaver inden for fakturering, løn og sagsadministration? Som kontorassistent i [xxxxx] kommer du ind i en af Danmarks..
    • Administrativ medarbejder
    • Tilst
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Brænder du for at være en del af et samarbejdende og anerkendende administrativt team i en dynamisk hverdag fuld af godt kollegaskab og sætter du en lid i at løfte en samfundsmæssig vigtig opgave m..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (vikar) i Århus C

    Vil du være en del af en stor international og ambitiøs virksomhed, hvor du kan gøre en forskel for andre mennesker? Kan du nemt holde mange bolde i luften og kommunikere information på en forståel..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 4
24. juni 2024 2
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 2
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 4
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 6
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5