Administrationselev - Salg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Århus

Dine kvalifikationer & opgaver:

  • Du er ekspert i skriftlig kommunikation
  • Du er digital superbruger på de sociale medie platforme, så du kan bidrage til at fremme salget via billede og video
  • Du er struktureret
  • Du er udadvendt og har flair for at tale med kunder
  • Du skal yde support på tværs af salgsorganisationen inden for last- og varebiler, både telefonisk og personligt
  • Du vil blive involveret i projektadministration samt dataindsamling / databehandling
  • Og så vil du få salgsadministrative opgaver, herunder udfærdigelse af Powerpoint præsentationer

Uddannelsesforløb

Som salgselev hos MAN indgår du i det uddannelsesforløb, som officielt hedder: Administration - kontoruddannelse med specialer.

Uddannelsen tager 2 år inkl. en afsluttende fagprøve, heraf 8-12 ugers skoleophold. 6 uger er fastlagte, og de resterende uger er med valgfag, som vi i fællesskab kan udvælge, så de bedst muligt understøtter din hverdag hos os.

Du opnår en helhedsforståelse af den fysiske og digitale salgsproces, fra kundens behov opstår, til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus på salgsadministration og kundeservice - herunder ordrebehandling, kalkulation og økonomi -, digital databehandling i forhold til kunder, produkter og serviceydelser.

Faglige kvalifikationer

Du har bestået grundforløb (eud, hg2, hgs, hgv) fra en handelsskole eller studentereksamen (hf, stx, htx) suppleret med en EUD-student med fagretning kontor/administration.

Du er dygtig til IT og har flair for 'digital kundebetjening'.

Og så har du selvfølgelig et kørekort, som er en forudsætning for ansættelsen. Da du kommer til at supportere salgsorganisationen i hele landet, kan der være behov for at holde møder i vores øvrige jyske filialer og på hovedkontoret i Greve.

Din løn under uddannelse

Din løn følger de gældende takster i Industriens Funktionæroverenskomst. På andet år af uddannelsen kan der, ved god arbejdsindsats, opnås ekstra løntilskud fra MAN.

Sådan lykkes du hos os...

Flotte temaer som en åben kultur, coaching og personlig udvikling betyder som du ved ingenting uden personligt engagement. For at vi lykkes med de markedsændringer vi står over for, er vi totalt afhængige af at have proaktive medarbejdere. Men hvad betyder det egentlig? For os betyder det, at vi har medarbejdere som forsøger at se det totale billede af forretningen, i stedet for kun den enkelte afdeling.

For at lykkes som en proaktiv medarbejder, så ligger det lidt i konceptet at du må være løsningsorienteret og nysgerrig. Du må være åben for tanken om at din gode idé potentielt bliver endnu bedre når du diskuterer den åbent med en kollega. Denne arbejdsmetodik lever tæt op til vores kerneværdi, Holdånd. Vi spiller nemlig hinanden gode. For at spille hinanden gode, kræver det at vi behandler hinanden med Respekt.

Respekt er jo et relativt subjektivt begreb og det er derfor vi prioriterer personlig udvikling og kompetenceudvikling; vi kan nemlig altid lære mere. Dette tror vi opbygger en professionel Integritet for dig som medarbejder og menneske, noget som igen er med til at øge din Beslutsomhed.

Det er nemlig disse fire værdier, Holdånd, Respekt, Integritet og Beslutsomhed vi tager med os på arbejde når vi efterlever den sidste og vigtigste af vores værdier, Kundefokus. Vi er faktisk ingenting uden vores kunder, og vi stræber at være en lidt bedre partner for dem hver eneste dag.

Hvad gør vi for, at du lykkes....

Du bliver en del af et veletableret, internationalt og professionelt team. Vi har fokus på at give dig en god uddannelse som kan bidrage til din personlige udvikling. Når du er åben og engageret, er det den motivation du har brug for at gøre et godt job.

Vi har elever og lærlinge inden for Salg, Administration og Værksted. Og vi sætter en ære i at tiltrække og uddanne unge talenter. Talenter som har lyst til at sætte sig i førersædet være en del af teamet.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Vil du se hvordan det er, at arbejde som elev hos MAN ?

Vi har elever og lærlinge inden for Salg, Administration og Værksted

Hej, jeg hedder Nanna og er arbejder som projektkoordinator i salg. Vil du høre mere om jobbet og uddannelsen? Du er velkommen til at kontakte mig

MVH - Nanna Josiasen - tlf.: 23 63 07 17, Mail: [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Århus

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Århus

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Århus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere i Århus.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Århus over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 34
1. juli 2024 37
30. juni 2024 39
29. juni 2024 39
28. juni 2024 38
27. juni 2024 41
26. juni 2024 41
25. juni 2024 39
24. juni 2024 35
23. juni 2024 31
22. juni 2024 31
21. juni 2024 33
20. juni 2024 36
19. juni 2024 40
18. juni 2024 49
17. juni 2024 51
16. juni 2024 49
15. juni 2024 48
14. juni 2024 46
13. juni 2024 45
12. juni 2024 39
11. juni 2024 48
10. juni 2024 51
9. juni 2024 52
8. juni 2024 51
7. juni 2024 52
6. juni 2024 47
5. juni 2024 42
4. juni 2024 32
3. juni 2024 55
2. juni 2024 61

Værd at vide når du søger job som administrativ medarbejder i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.