Ergoterapeut søges til den tværfaglige indsats i Jobcenter Vesthimmerland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aars

I Jobcenter Vesthimmerland har vi gennem en årrække opbygget en tværfaglig indsats, som har til formål at understøtte den enkelte borgers tilknytning til arbejdsmarkedet. Vi søger nu endnu en ergoterapeut som kan være med til at varetage og udvikle denne indsats. Der er tale om en fast stilling.

I Jobcenter Vesthimmerland har vi gennem en årrække opbygget en tværfaglig indsats, som har til formål at understøtte den enkelte borgers tilknytning til arbejdsmarkedet. Vi søger nu endnu en ergoterapeut som kan være med til at varetage og udvikle denne indsats. Der er tale om en fast stilling.

Som vores nye kollega vil du dagligt indgå i et tværfagligt team, som i forvejen består af to ergoterapeuter, fire psykologer og fire fysioterapeuter. Derudover bliver der et tæt samarbejde med beskæftigelsesmedarbejdere, virksomhedskonsulenter og andre faggrupper på jobcenteret for at understøtte den enkelte borgers deltagelse på arbejdsmarkedet.

Målgruppen for indsatsen er borgere som af fysiske, psykiske og/eller sociale årsager, ikke kan deltage på arbejdsmarkedet. Enten i en kortere eller længere periode. Hos os kan man derfor forvente at komme til at arbejde med en målgruppe, som er kendetegnet ved stor variation ift fysiske, psykiske og sociale ressourcer, alder, diagnoser/problemstillinger og tilknytning til arbejdsmarkedet.

Hos os kommer du til at udføre arbejdspladsbesøg, hvor fokus ligger på at skabe et match mellem borgerens forudsætninger og arbejdspladsens krav, ligesom udarbejdelse af funktionsbeskrivelser med udgangspunkt i et besøg i borgerens eget hjem, også vil være en af de primære opgaver. Ligeledes kan man forvente at blive en del af vores kortvarige vejlednings- og undervisningsforløb, som har til formål at øge borgerens forudsætninger for at indgå aktivt i såvel forløbet i jobcenteret, som i processen mod arbejdsmarkedet.

Foruden disse veldefinerede opgaver, vil du i samarbejde med borgerne, deres sagbehandlere og evt. andre faggrupper, også komme til at arbejde med opgaver som du selv er med til at definere. Dette ud fra en vurdering af den enkelte borgers behov og ud fra din vurdering af hvordan du bedst vil kunne hjælpe borgeren videre ift. arbejdsmarkedet.

Oplæring ift at kunne varetage de beskrevne opgaver, samt dét at kunne indgå i en beskæftigelsesrettet indsats, vil finde sted ifm ansættelsen. Erfaring indenfor området er derfor ikke et krav. Det er derimod vigtigt, at du som vores nye kollega favner bredt og har en anerkendende tilgang til den enkelte borger. Vi forventer desuden, at man er professionel og ansvarsbevidst i den generelle opgaveløsning.

Skriftlige vurderinger af borgernes ressourcer og funktionsniveau vil være et vigtigt udgangspunkt for det tværfaglige samarbejde. Det er derfor vigtigt, at man kan formulere sig skriftligt og er indstillet på, at udarbejdelsen af skriftligt materiale er en vigtig del af arbejdet.

Som en del af vores team er der mulighed for at få indflydelse på indholdet og opbygningen af både ens egen dagligdag og de enkelte indsatser, hvorfor det er et plus, at man er opsøgende, fleksibel og initiativrig. Man skal ligeledes have lyst til at arbejde i et tværfagligt team og kunne se sig selv bidrage positivt hertil. Både kollegialt og fagligt.

Da der er mange opgaver ude af huset, vil det være nødvendigt, at man har kørekort og gerne egen bil til rådighed.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til ergoterapeut, Susanne Kaasgaard Nielsen på tlf. 61201345, ergoterapeut Mads Berggreen Jensen på tlf. 51160321 eller til afdelingsleder Morten Alberg på tlf. 24758098.

Tiltrædelse vil ske efter nærmere aftale. Ansættelsesvilkår vil være efter gældende overenskomst.

Stillingerne kan kun søges online via Vesthimmerlands Kommunes hjemmeside.

Ansøgningsfristen er den 17.6.2022 og ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 25.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aars.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Aars
  • Fredag den 17. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Aars

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Aars over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Aars over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
23. september 2024 1
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 1