Rekrutteringsfirma

ADMINISTRATIONSLEDER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Auning

Alsidig og fleksibel multitasker med højt energiniveau


Med reference til centerchefen bliver du medlem af centerets ledelsesteam, hvor du gennem rettidig økonomistyring, rapportering og administration samt udvikling af processer, får en nøglerolle i forhold til at supportere centerchefen og bestyrelsen med beslutningsgrundlag for fortsat udvikling af centeret.

Som administrativ leder i AIK skal du spænde vidt og i samarbejde med vores øvrige personale gå forrest på mange forskellige administrative områder: løn, økonomistyring, bogføring, budgetopfølgninger, kontrakter, aftaler, vedligehold af digitale platforme, understøtte centerchefen i markedsføringen af vores center samt varetage forskellige administrative ad-hoc opgaver. Du indgår i samarbejde med et fast personale på fem personer samt adskillige timeansatte, som på mange fronter støtter og supplerer dig. I centeret hjælper vi hinanden på tværs, hvorfor du også forventes at bakke op når vi har større arrangementer og når dine kollegaer og vores kunder rækker ud efter dig.

Nye krav – nye løsninger


Auning Idræts- og Kulturcenters eksistens er betinget af, at vores brugere og interessenter sættes i centrum, således at vi til enhver tid lever op til deres forventninger til et moderne idræts- og kulturcenter.

En stadig vigtigere forudsætning for dette er en velfungerende administration og økonomistyring med kommunikation på stadig flere serviceplatforme for at sikre et stigende krav om fleksibilitet og tilgængelighed til centerets aktiviteter, faciliteter og brugere.

Talstærk profil, med værdierne på plads


Vi er et brugerdrevet center, hvorfor vores kultur i høj grad skal afspejle vores tilgang til kunder og brugere. Værdier som integritet, ordentlighed, ansvarlighed og mangfoldighed skal derfor være en naturlig del af din personlighed, men du skal som noget naturligt forstå, at vi alene kan imødekomme vores brugeres forventninger og krav, hvis vi driver et økonomisk sundt center. Som person er du derfor også kommercielt tænkende og med en relevant merkantil og økonomisk baggrund.

Erfaring fra arbejde i en mindre kundeorienteret servicevirksomhed er en absolut fordel, ligesom kendskab til grundlæggende regnskabs- og bogføringsrutiner er en betingelse. Du har erfaring med forskellige administrative it-værktøjer, herunder Office pakken på højt niveau. Da vi ser et stigende behov for udvikling i centerets interaktive kommunikation med vores brugere, vil erfaring med forskellige interaktive kommunikationsværktøjer være en klar fordel.

Du er en teamplayer og udviser stor fleksibilitet i forhold til at støtte dit team præcis der, hvor behovet dukker op, ligesom du kan bevare overblikket i en til tider hektisk hverdag. Forandringsvillighed er en naturlig del af arbejdet i et center i stadig udvikling og forandring. Erfaring med frivilligt foreningsarbejde er en klar fordel, da vores center beror på et frugtbart samarbejde med mange frivillige ildsjæle i vores lokalområde. Men vigtigst er det, at du kan se dig selv som nøgleperson i et dynamisk servicemiljø, hvor du dagligt møder mange glade mennesker og hvor brugernes oplevelse tæller højest.

Rammerne for dig som nøglemedarbejder


Stillingen refererer direkte til AIK’s centerchef og indgår i centerets ledelsesteam. Du får en indflydelsesrig rolle i udviklingen af en central institution i vores udvidede lokalområde med vide rammer for at påvirke udviklingen af centeret.

Ud over fast gage som modsvarer dine kvalifikationer og pensionsordning, tilbydes delvis virksomhedsbetalt sundhedsordning samt adgang til sportsaktiviteter m.m. i centerets faciliteter.

Som administrationsleder arbejder du opgave- og projektbestemt, hvorfor der periodevis må påregnes større tidsforbrug end de normerede 37 timer. det ekstra tidsforbrug registreres i samarbejde med centerchefen og afspadseres, når det er belejligt for centerets aktiviteter.

Ansøgninger vurderes og samtaler afholdes løbende


Auning Idræts- & Kultur Center - Vores Center


Som et aktivt og dynamisk samlingssted for alle borgere i Auning og omegn, stiller AIK fleksible rammer til rådighed for brugernes ønsker og krav til sunde, fælles fritidsaktiviteter. Vi arbejder for at understøtte et stadig øget udbud af aktiviteter i lokalområdet for at sikre en dynamisk udvikling, som kan gøre vores lokalområde til et attraktivt og rekreativt sted at leve, med gode rammer for idræt, kultur, events og samvær på tværs af alder, køn og sociale forhold.

Se desuden AIK’s hjemmeside: www.auningik.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Auning.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Auning
  • Onsdag den 05. august 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Auning

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Auning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Auning over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0