Administrativ medarbejder i Bagsværd

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Søger du nye udfordringer og kan se dig selv som en del af et holdet med ansvaret for Facility Service?

Brænder du for service og elsker at samarbejde med mange forskellige mennesker? Så kunne du være vores nye Facility Supporter.

Om afdelingen

Injectable Finished Products er en enhed under Product Supply i Novo Nordisk og har ansvaret for at fremstille en række insulinprodukter samt at lancere nye. Business Support i IFP Bagsværd består af ca. 80 medarbejdere, som er ansvarlige for projekter, logistik, IT, cLEAN®, træning, arbejdsmiljø, faciliteter & fabriksnedluk.

Jobbet

Du vil i samarbejde med dine kollegaer have ansvaret for:

  • Drift og vedligeholdelse af fabriksfaciliteter i DFP Bagsværd
  • Dokumentation af afvigelser og ændringsager
  • Facility arbejdes pakke ejer på større projekter
  • koordinering og rekvirering af håndværkere
  • Langsigtede vedligeholdsplaner
  • Drive mindre renoverings projekter.

Da produktionen er et GMP reguleret miljø, er det kun muligt at udføre større former for vedligehold og projekter i fabriksnedlukket som gennemføres to gange årligt, omkring juli/august samt henover nytåret. Der kan derfor godt forekomme øget arbejdstider i de perioder.

Kvalifikationer

Du har en videregående teknisk uddannelse, f.eks. som maskinmester, bygningskonstruktør eller anden teknisk baggrund. Ligeledes vil det være en fordel, hvis du har erfaring med support af større farmaceutiske faciliteter og GMP kendskab. Du foretrækker at arbejde i et dynamisk miljø og formår at træffe hurtige beslutninger på gulvet uden at kompromittere kvalitet eller arbejdsmiljø.

Som person er du struktureret, servicemindet og arbejder godt både selvstændigt og i grupper. Du er også forandringsparat og vant til at håndtere mange bolde i luften.

Du skal kunne skrive og tale både dansk og engelsk flydende, idet du skal kommunikere med interne og eksterne stakeholders.

Om Novo Nordisk

I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Du får fornøjelsen af at arbejde sammen med usædvanligt talentfulde kollegaer, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling .

Kontakt

For mere information, kontak t Fabricio Roepcke, Senior Manager +45 3448 1257.

Ansøgningsfrist :

20. november 2022

Du behøver ikke vedhæfte en ansøgning til dit CV, skriv hellere et godt CV, og nogle linjer om, hvorfor du søger stillingen. Vi beder også om at du ikke indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere.

Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.

Print job Send to e-mail


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Bagsværd

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Herlev

    Fri kontakt
    Er du tovholder af natur og kan fungere som koordinator for 15 projektledere? Har du erfaring med administrative processer – evt. fra det offentlige? Er du den, der skaber flow i processerne, følger op og rykker kolleger og samarbejdspartnere, så tidsplanen overholdes?
    • Administrativ medarbejder
    • Herlev
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Kunne du tænke dig noget erhvervserfaring inden for mediebranchen? Var du stærk i Excel i gymnasiet? Er du god til at planlægge og hele tiden være et skridt foran? Så læs videre!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Hvidovre

    Er du passioneret omkring at levere fremragende service, og trives du i en varieret arbejdsdag? Er du handlekraftig, udadvendt og en stærk holdspiller, der altid har et smil på læben? Hvis ja, så e..
    • Administrativ medarbejder
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
28. juli 2024 7
27. juli 2024 8
26. juli 2024 8
25. juli 2024 8
24. juli 2024 8
23. juli 2024 8
22. juli 2024 8
21. juli 2024 8
20. juli 2024 8
19. juli 2024 7
18. juli 2024 7
17. juli 2024 7
16. juli 2024 7
15. juli 2024 7
14. juli 2024 6
13. juli 2024 6
12. juli 2024 7
11. juli 2024 7
10. juli 2024 7
9. juli 2024 6
8. juli 2024 6
7. juli 2024 6
6. juli 2024 6
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 3
1. juli 2024 4
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 4