Toldklarerer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

Scan Global Logistics, en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder, søger en dygtig og engageret toldklarerer til vores toldcenter i Billund eller Herning.

Vi tilbyder individuelle transportløsninger inden for vej-, sø- og lufttransport til hele verden. Vi skræddersyer løsninger, der gør hverdagen lettere for vores kunder. Det kræver en professionel og fleksibel tilgang til opgaverne altid at sikre optimale og individuelle løsninger.

Vores Toldcenter udfører klareringsopgaver for alle vores kontorer i Danmark, og har desuden ansvaret for at yde en konstruktiv rådgivning omkring spørgsmål relateret til skat både internt og eksternt.

Vi kan tilbyde dig:
En spændende og varierende hverdag med en høj grad af faglig sparring. Et job i en dynamisk virksomhed, hvor du vil blive en vigtig del af den fortsatte udvikling af vores klareringsprodukt. Du vil komme til at servicere både interne og eksterne kunder.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte klarering, toldoplag, aktiv og passiv forædling, end-use mm samt diverse daglige opgaver inden for told & skat.

Vi lægger vægt på, at du har erfaring med told-/klareringsopgaver fra enten det private eller offentlige arbejdsmarked, og meget gerne fra transportbranchen. Vigtigst er, at du har lyst til at gøre en forskel i dagligdagen og har en positiv tilgang til alle opgaver.

Vi forventer at du:
  • har gennemført eller er i gang med en Tolduddannelse, som for eksempel Danske Speditørers Tolddiplom-uddannelse eller lignende
  • kommunikerer særdeles godt på engelsk og er fortrolig med hele Microsoft Office
  • har en høj grad af faglig stolthed
  • er en team player, som naturligt tager selvstændigt del i afdelingens mange opgaver
  • har et godt humør, er initiativrig og kan lide at blive mødt med udfordringer i din dagligdag derudover er struktureret, resultatorienteret og ansvarsbevidst

Ansøgning:

Yderligere oplysninger:
Du er meget velkommen til at kontakte Lars Jonassen, på telefon 7650 4544 eller besøge vores hjemmeside www.scangl.com

Scan Global Logistics is a Nordic based full-service global freight forwarding provider with more than 1,300 employees working out of +100 offices Americas, Europe, Africa and Asia-Pacific, specializing in complex logistics solutions.
SGL offers customers a wide range of global transportation and logistics supply chain solutions with a complete coverage on air, sea and overland transportation.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Billund

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Billund over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1