Senior Front Office Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

LEGOLAND® søger en Front Office Manager til vores hoteller og Holiday Village.

Hotel LEGOLAND®er i konstant fremgang, og vi søger en ny Front Office Manager, som med solid erfaring fra servicebranchen kan fortsætte den positive udvikling samt sikre den daglige drift af vores 3 receptioner.

Er du en erfaren og inspirerende leder, der sætter gæsteoplevelsen i centrum og har et indgående kendskab til hotelbranchen og samtidigt har lyst til at arbejde i et sjovt og vækstorienteret miljø? Så er du måske vores nye Front Office Manager til receptions-teamet på Hotel LEGOLAND, LEGOLAND Holiday Village samt LEGOLAND Castle Hotel.

Om os

LEGOLAND Billund Resort er en succesfuld attraktion, som står for kreativitet, sjov og kvalitet i et unikt og sikkert miljø, hvor barnet er helten. På Hotel LEGOLAND, i LEGOLAND Holiday Village samt på LEGOLAND Castle Hotel tilbydes danske og udenlandske børnefamilier fantastiske oplevelser i unikt tematiserede overnatningsfaciliteter med direkte adgang til LEGOLAND Parken. Endvidere er Hotel LEGOLAND Konferencecenter med sine 5 stjerner det oplagte og professionelle valg for virksomheders konferencer eller møder, hvor kreativiteten kan slippes løs.

Jobbet

Du vil få det daglige ansvar for driften af receptionerne og butikkerne på Hotel LEGOLAND, på LEGOLAND Castle Hotels samt i vores ferielandsby, LEGOLAND Holiday Village. I samarbejde med dine to supervisorer sikrer du motiverede og engagerede medarbejdere, der kan levere mindeværdige oplevelser til alle vores gæster.

Vores mål er at blive den foretrukne miniferie-destination i Nordeuropa for familier med børn i alderen 2 til 12 år, og sikker håndtering af såvel leisure og forretningsgæster er vigtige aspekter i bestræbelserne herpå. Både børnefamilierne på ferie og forretningssegmentet på konference skal opleve den ypperste gæsteservice og uovertruffen kvalitet i oplevelsen. Dette gælder også i arbejdet med service recovery, hvor en professionel behandling er essentiel. Med reference til Hotel Director, bliver du en del af hotellets management-team.

Dine opgaver

  • Daglig drift af receptionerne på Hotel LEGOLAND, i LEGOLAND Holiday Village samt på LEGOLAND Castle Hotel med over 550 værelser og hytter, campingplads, konferencecenter og op til 3500 gæster om dagen.

  • Sikring af ultimative oplevelser for alle gæster gennem servicekoncepter i verdensklasse.

  • Ledelse og udvikling af hotellets erfarne og dygtige receptions- og shopteam i samarbejde med afdelingens supervisorer.

  • Daglig ansvarlig for opnåelse af receptionernes målsætninger herunder KPIer, H&S, budgetter, politikker og kvalitetsstandarder.

  • Udvikling af egne forretningsområder samt tværgående udviklingsopgaver sammen med hotellets management-team.


Kvalifikationer

Vi forventer, at du er driftig, handlekraftig, udviklingsorienteret og initiativrig og arbejder team-orienteret og involverende frem mod virksomhedens målsætning. Du jonglerer ubesværet mellem operationelle og strategiske opgaver og er en god købmand samtidig med, at du sætter en visionær retning for dine enheder. Og så trives du i en stærk og uhøjtidelig kultur og kan lide at have det sjovt.

Du har erfaring fra servicebranchen med dokumenterede resultater. Ligeledes har du erfaring med at håndtere en stor volumen af gæster og gerne indenfor både ferie- og forretningsturisme. Du er sikker i din daglige drift samt i budgetopfølgning og rapportering og evner at indgå i samarbejde med mange interne interessenter.

LEGOLAND tilbyder

Vi ved, at de bedste oplevelser for vores gæster, kræver de bedste og mest engagerede medarbejdere. Udover et forretningsmæssigt sigte betyder det også, at LEGOLAND Billund er en rar arbejdsplads, hvor vi hjælper hinanden og sætter en uformel tone og et godt grin højt på vores dagsorden. Ikke to dage er ens, og ikke to gæster ens, og at se glæden og begejstringen i øjnene på vores store og små gæster gør alle dage gode.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående job, er du velkommen til at kontakte Hotel Director Thomas Buch Tøstesen på tlf. 7951 1390.

Vi er klar til at modtage din ansøgning nu, og behandler ansøgningerne løbende. Ansøgningsfristen er den 8. december 2019.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Billund

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Billund over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1