Indkøbsspecialist med flair for proces og undervisning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Vi søger en dygtig og engageret medarbejder til et dynamisk og spændende arbejdsmiljø med berøring i hele koncernen under Forsvarsministeriet. Er du faglig kompetent inden for indkøbsområdet og ønsker at bringe din viden og erfaring i spil til gavn for koncernens brugere af indkøbsprocessen? Så er du måske medarbejderen vi ønsker at ansætte.

Om os

Indkøbsprocessektionen er en del af Forretningsprocesafdelingen i Center for Styring, som er en del af Supply Chain Divisionen ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Sektionen udøver forretningsprocesmanagement og brugerstøtte indenfor indkøbsområdet i hele koncernen. Indkøbsområdet er i perioden 2020 - 2022 underlagt en større udvikling og omlægning med henblik på, at koncernen fremadrettet kan gennemføre effektive indkøb med afsæt i gældende forvaltningsgrundlag og forretningsprocesser.

Forretningsprocesafdelingen koordinerer, udarbejder og udvikler det overordnede forvaltningsgrundlag for de tværgående processer for Forsyning, Indkøb og Vedligehold. Endvidere gennemfører afdelingen den afledte daglige drift og brugerstøtte i relation til processernes håndtering i SAP.

Godt 900 medarbejdere er ansat i Supply Chain Divisionen, hvor medarbejderne er fordelt på ca. 45 adresser rundt om i hele landet med hovedsæde i Ballerup. Divisionen er som en del af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse en moderne logistisk virksomhed, som dagligt forsyner de danske soldater og koncernens øvrige medarbejdere med alt fra snørebånd til køretøjer, nationalt og internationalt.

Om stillingen

Vi søger en medarbejder, der selvstændigt og i forhold til produktionskravene, kan stå for uddannelse, brugerstøtte og sagsbehandling vedrørende processer på indkøbsområdet generelt.

Du vil komme til at indgå i et dynamisk og involverende storrumskontor i Brabrand (Aarhus), hvor du sammen med kolleger fra afdelingen, gennem videndeling og interaktion arbejder mod fælles mål.

Du vil få ansvaret for at:

Varetage daglig brugerstøtte.

Forestå undervisning af koncernens brugere af indkøbsprocessen i forretningsregler og SAP.

Forestå struktureret erfaringsudveksling og -formidling i hele koncernen indenfor fagområdet, herunder løbende kommunikation med brugerne om ny funktionalitet.

Deltage som faglig ressource i koncernens interne materielfaglige evalueringer på indkøbsområdet.

Deltage som Subject Matter Expert (SME) i udviklings- og optimeringsprojekter indenfor fagområdet.

Indholdet i jobbet vil kunne ændres i forhold til de opgaver, der pålægges koncernen og i forhold til den løbende udvikling i forretningen og ikke mindst den løbende udvikling af medarbejderens kompetencer.

Om dig

Ud over at du kan nikke genkendende til ovenstående, har du:

Enten en relevant faglig Akademimerkonomuddannelse eller tilsvarende indenfor logistik samt generelt kendskab til forsyningsvirksomhed fx Supply Chain Management.

Og/eller er M231 seniorsergent eller M221 oversergent med en relevant logistikbaggrund fra Forsvaret.

Endvidere er det en fordel, at du:

Har 4 - 5 års erfaring med indkøb samt erfaring med rådgivning og planlægning.

Har kendskab til salg.

Er uddannet instruktør (uddannelseserfaring) og har arbejdet med digitalt understøttet undervisning.

Er en habil bruger af SAP eller et andet tilsvarende større ERP-system samt Microsoft Office programmer.

Er udadvendt samt en god kommunikator og samarbejdspartner.

Er selvstændig og kan samarbejde med koncernens øvrige medarbejder og chefer.

Er analytisk og struktureret samt kan bevare overblikket i en hektisk hverdag.

Er klar til at udvikle dig både i stillingen og sammen med koncernens behov.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er åben for både civile og militære ansøgere, men er du militært ansat, skal du være uddannet befalingsmand.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Derudover har du mulighed for at forhandle et tillæg afhængig af dine kvalifikationer og erfaring. Hertil kommer arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes, samt at du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer mv.

Er du militær er ansættelsen betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Michael Skovbro på telefon 2332 7578.

Har du spørgsmål til overenskomst-, løn- eller ansættelsesforhold, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personelstyrelse, HR-konsulent Pia Knudsen på telefon 7281 9144.

Sådan søger du
Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link med en motiveret ansøgning og et opdateret CV. Du har også mulighed for at vedhæfte andre relevante dokumenter, for militære ansøgere evt. FOKUS bedømmelse, eller du kan medbringe disse ved en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er 4. juni 2021. Der holdes løbende samtaler idet stillingen er til besættelse snarest muligt.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse er koncernens materielfaglige myndighed, med i alt ca. 2.000 medarbejdere fordelt over hele landet. Vi indkøber, vedligeholder og udfaser materiel for alle koncernens myndigheder – lige fra kampvogne, skibe, helikoptere og jagerfly til støvler og lommeknive. Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse er underlagt Forsvarsministeriet, og administrer op mod ti milliarder kroner af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder. Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse driver blandt andet:

• 8.200 køretøjer
• 100 skibe
• 100 luftfartøjer
• 40.000 arbejdsstationer/18 netværk
• 350.000 materialenumre

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Brabrand
  • Fredag den 04. juni 2021

Lignende jobs

  • Spare Parts Coordinator – Aarhus

    Drømmer du om en arbejdsdag med stor kontaktflade og spændende opgaver? Virksomheden og dens muligheder: Denne større virksomhed ved Aarhus nord har i mange år været førende indenfor fremst..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Sekretariatsmedarbejder til Institut for Bio- og K...

    Er du en stærk formidler, og har du flair for koordination og processer? Er du udadvendt og motiveres du af at finde løsninger, der forener mange interesser? Søger du samtidig et job med både admin..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Mødebooker/Account Manager

    Vi tilbyder en enestående mulighed for dig, der vil tage ejerskab over din karriere og arbejde målrettet mod at blive Key Account Manager, hvor du selv booker og afholder møder via Microsoft Teams..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Er du struktureret, detaljeorienteret og brænder du for at servicere kunder? Vi søger en engageret backoffice-medarbejder, hvor du får en central rolle i at sikre, at alt kører på skinner. Bliv en .
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. august 2024 1
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2