Er du dygtig til lagerstyring i SAP eller et andet ERP IT system

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Vil du være Subject Matter Expert (SME) i et dynamisk miljø med arbejdsplads, hvor udvikling, optimering og brugerfokus er en naturlig del af en travl hverdag? Er du faglig kompetent og fleksibel i din opgaveløsning, og vil du være med til at skabe resultater i en fremsynet og anderledes virksomhed? Så er du måske personen, vi ønsker at ansætte.

Om os

Stillingen som ekspert i lagerstyring er i Forsyningsprocessektionen, der arbejder med brugerspecifik SAP uddannelse, daglig brugerstøtte, optimerings- og forandringsopgaver og mangeartede aktiviteter inden for forsyningsprocesserne i Forsvaret. Vi holder til i Brabrand ved Aarhus, hvor du får tre kollegaer, der sammen med dig, skal sikre de mest optimale forsyningsprocesser for koncernen. Forsyningsprocessektionen er bindeled mellem forretningens brugere af Forsvarets SAP MM modul og Koncernansvarlig for IT. I den sammenhæng forestår sektionen tillige den løbende brugeruddannelse og -støtte samt deltager i udvikling og implementering af nye funktionaliteter.

Forsyningsprocessektionen i Forretningsprocesafdelingen er en af fire afdelinger i Center for Styring, der er en del af Supply Chain Divisionen.

Forretningsprocesafdelingen koordinerer, udarbejder og udvikler det overordnede forvaltningsgrundlag for de tværgående processer for Forsyning, Indkøb og Vedligehold i Forsvarsministeriets koncern. Endvidere gennemfører afdelingen den afledte daglige drift og brugerstøtte i relation til processernes håndtering i koncernens SAP system.

Godt 900 medarbejdere er ansat i Supply Chain Divisionen, hvor medarbejderne er fordelt på ca. 45 adresser rundt i hele landet med hovedsæde i Ballerup. Divisionen er som en del af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse en moderne logistisk virksomhed, som dagligt forsyner de danske soldater og koncernens øvrige medarbejdere med alt fra snørebånd til køretøjer.

Om stillingen

Vi har brug for en kompetent medarbejder, der selvstændigt og i forhold til produktionskravene, kan stå for uddannelse, brugerstøtte og sagsbehandling vedrørende lagerstyringsprocesserne i koncernens SAP system.

Du vil få ansvaret for at:

Varetage daglig brugerstøtte.

Forestå struktureret erfaringsudveksling og -formidling i hele koncernen inden for fagområdet, herunder løbende kommunikation med brugerne om ny funktionalitet.

Fungere som faglærer for SAP-uddannelse med ansvar for udarbejdelse af uddannelsesbeskrivelse, fagplaner og uddannelsesmateriale samt instruktørvirke.

Deltage som faglig ressource i koncernens interne materielfaglige evalueringer.

Deltage som faglig ressource i udviklings- og optimeringsprojekter inden for fagområdet.
Indholdet i jobbet vil kunne ændres i forhold til de opgaver, der pålægges myndigheden og i forhold til den løbende udvikling i forretningen og ikke mindst den løbende udvikling af specialistens kompetencer.

Om dig

Ud over at du kan nikke genkendende til ovenstående, har du:

Enten en relevant faglig Akademimerkonomuddannelse inden for logistik samt generelt kendskab til forsyningsvirksomhed fx Supply Chain Management.

Eller er M231 seniorsergent eller M221 oversergent med en relevant logistikbaggrund fra Forsvaret.

Endvidere er det en fordel, at du:

- Har 4 - 5 års erfaring med logistik samt erfaring med rådgivning og planlægning.
- Er udadvendt samt en god kommunikator og samarbejdspartner.
- Er klar til at udvikle dig både i stillingen og sammen med organisationens behov

Ansættelsesvilkår

Er du civil, ansættes og aflønnes du efter gældende overenskomst. Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække. I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Brabrand.

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Er du militær er ansættelsen betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Carsten Theis Nielsen på telefon 41 72 47 57.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Pia Knudsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected]

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 13. september 2021. Samtaler forventes afholdt løbende, så send din ansøgning med det samme. Der holdes løbende samtaler med henblik på ansættelse 1. oktober 2021 eller snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om MYN
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper. Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Brabrand
  • Mandag den 13. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1