Bliv vores nye administrative koordinator til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse i Brabrand

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Brænder du for administration og koordination, og kan du se fordele ved en stilling,
Hvor du:

• Bliver en del af et professionelt, engageret og dynamisk team.
• Får en spændende og anderledes hverdag.

Så læs med her og se hvordan vi forestiller os, at din næste karriere ser ud.

Om os

Vi er et team på 9 medarbejdere, hvor kulturen er åben og hvor tanker og ideer udveksles frit for at fremme en høj kvalitet i opgaveløsningerne.

Vi understøtter et kreativt og konstruktivt samarbejdsmiljø, hvor mange opgaver løses af flere kollegaer. Vi har ansvaret for Supply Chain Division Intra-/internet, arbejdstidsstyring, til- og afgang af personale, administration af elever og journalisering i WorkZone er også en del af vores opgaver.

Vi er en afdeling, der er under konstant udvikling, og du skal derfor kunne agere i et miljø, der er præget af forandring. Derudover tilbyder vi en afdeling med smil, humor og godt sammenhold mellem dine nye kollegaer og ledere.

Om stillingen

Som vores administrative koordinator vil du blive ansvarlig for en række opgaver. Nedenfor ser du nogle af de kommende opgaver:

• Støtte til vores koordinationschef.
• Gennemførelse af vores introdage for nye medarbejdere.
• Praktikaftaler til vores elever samt drift af eleverne i deres ansættelsesperiode.
• Udarbejdelse af bestillinger og foretage varemodtagelse.
• Diverse indkøbsopgaver hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.
• Koordinere vores indkomne digital post til rette sagsbehandlere.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en kontoruddannelse inden for offentlig administration eller anden relevant kontoruddannelse.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til journalisering evt. WorkZone, har erfaring i forhold til koordinering fra tidligere job og er rutineret bruger af SAP R/3 og Office pakken. Har du kendskab til Forsvaret og Forsvarets IT-systemer, er det også en fordel.

Derudover er du en succes hos, når du trives i en hektisk hverdag, hvor du finder løsninger og arbejder selvstændigt med opgaverne i forhold til deadlines.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Basislønnen er 25.983,25 kr. pr. måned.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Afhængig af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Dit faste arbejdssted er i Brabrand, men der kan være rejseaktivitet i forbindelse med stillingen.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Klar til at ansøge?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Joan Fabricius på telefon 72 81 60 49.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-medarbejder Mathias Fønskov.

Ansøgningsfristen er den 31. august 2022. Samtaler forventes afholdt i uge 36/37.
Stillingen er til besættelse den 1. oktober 2022 eller efter aftale.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. Der er 2700 medarbejdere i FMI. Ca. 950 af FMI’s 2.700 medarbejdere er ansat i Supply Chain Division (SCD). Medarbejderne er fordelt på ca. 45 adresser rundt i hele landet med hovedsæde i Aarhus. SCD er en moderne logistisk virksomhed, som dagligt forsyner de danske soldater med alt fra snørebånd til køretøjer. Opgaverne er mange og spænder blandet andet over lagerstyring, forsyningskapacitet og
lokalindkøb. SCD er en serviceorienteret virksomhed, som lægger stor vægt på kundeorientering og konkurrencedygtighed.

Du kan læse om Forsvaret og Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse på www.forsvaret.dk og www.fmi.dk eller find os på IG: @fmi_dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Brabrand
  • Onsdag den 31. august 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Brænder du for at være en del af et samarbejdende og anerkendende administrativt team i en dynamisk hverdag fuld af godt kollegaskab og sætter du en lid i at løfte en samfundsmæssig vigtig opgave m..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (vikar) i Århus C

    Vil du være en del af en stor international og ambitiøs virksomhed, hvor du kan gøre en forskel for andre mennesker? Kan du nemt holde mange bolde i luften og kommunikere information på en forståel..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus N

    Vil du være med i den næste spændende udviklingsperiode for Danmarks største professionshøjskole? Er du proaktiv i din topledelsesunderstøttelse, og er du god til at bevare ro og overblik, når mang..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus

    In the role, you will act as a strategic and tactical sparring partner for the Head of European Power Trading (EPT) as well as the EPT leadership team. As such, you will gain valuable experience wi..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1