Ansvarsbevidst og faglig godt fundamenteret arbejdsmiljøinspektør søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Kan du drive vores arbejdsmiljøorganisation?
Og drive udviklingen af vores arbejdsmiljøledelsessystem?
Motiveres du af alsidige arbejdsmiljøopgaver i en travl hverdag på en spændende arbejdsplads, hvor resultatet af din indsat har indflydelse på mange kollegaers daglige arbejde?
Evner du at holde overblik over specialiserede områder og motivere og samvirke med specialister? Så kunne du være vores nye arbejdsmiljøinspektør (EHS).

Om os

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste udfører reparationsopgaver og eftersyn på Forsvarets skibe, fly, køretøjer og andet materiel. Ledelsen er placeret i Brabrand, hvor planlægningsopgaver og intern støtte er forankret, mens vores værksteder er fordelt på 18 garnisoner fordelt over hele landet.
Kvalitetsledelsessektionen består af en sektionschef og ti medarbejdere.

Sektionen har med reference til chefen for Driftsafdelingen til opgave at lede og koordinere indsatsen i relation til kvalitets-, arbejdsmiljø- og sikkerhedsområderne samt vores anvendelse af bygninger og faciliteter, herunder de systemer der benyttes som platform for disse områder.
Sektionen besidder et bredt mix af militære og civile kompetencer, der bidrager til at sikre faglige velfunderede løsninger i produktionen til gavn for hele Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Tonen ved Vedligeholdelsestjenesten er uformel, og der er et højt niveau af selvstændighed i sektionen. Kollegial og chefsparring er en central del af opgaveløsningen.

Om stillingen

Du kommer til at sætte retning for udviklingen af Forsvarets Vedligeholdelsestjenestes arbejdsmiljøledelsessystem i samarbejde med den etablerede arbejdsmiljøorganisation.
Derfor er det også en forventning, at du behersker skriftlig kommunikation, sagsbehandling og evner at skabe et godt samarbejde med andre.

Af opgaver vil du bl.a. arbejde med:
• Varetagelse af rollen som Forsvarets Vedligeholdelsestjenestes arbejdsmiljøinspektør (EHS), være udvikler af og koordinator for arbejdsmiljøorganisationens arbejde og primær sparringspartner for implementering af ledelsessystemer.
• Fungere som omdrejningspunkt for henvendelser samt samarbejde med øvrige myndigheder ved Forsvaret.
• Generel rådgivning og opfølgning på arbejdsmiljøarbejdet, herunder arbejdet med risikovurderinger, APV, ulykkesrapportering, årsagsanalyser samt øvrige discipliner inden for arbejdsmiljø.
• Auditering af myndighedens underlagte enheder på arbejdsmiljø. Både i rollen som Lead- og intern auditor og ved assistance i forbindelse med ekstern audit.
• Indgå i arbejdsgrupper på tværs af Forsvaret, herunder udvikling af undervisningsmaterialer og ergonomi.
• Bidrage til opretholdelse af myndighedens arbejdsmiljøcertificeringer efter ISO 45001 og de dertil relaterede opgaver.
• Indgå i koordinations- og udviklingsopgaver og drive optimering af det eksisterende ledelsessystem.

Du arbejder i et team med gode muligheder for sparring og udvikling på tværs af flere forskellige elementer, og hvor udvikling ofte sker via arbejdsmiljøorganisationen og værkstedsområderne, disses underlagte værksteder og vedligeholdstjenestens øvrige enheder og elementer.

Vi tilbyder en stilling med rig indflydelse på egen hverdag, med gode muligheder for fleksibilitet og hvor myndigheden tilbyder gode forhold på arbejdspladsen. Vi prioriterer medarbejdernes udvikling og fortsatte uddannelse, og anser kompetenceudvikling som en nødvendighed for alle.

Dit faste tjenestested vil være i Brabrand. Dog skal du forvente op til 50 indenrigs rejsedage om året i forhold til løsning af pålagte opgaver og periode.

Om dig

Vi søger en teknisk kompetent arbejdsmiljøinspektør og sagsbehandler med minimum 5 års praktisk og relevant erfaring. Du har et relevant uddannelsesniveau inden for arbejdsmiljø og har gerne erfaring fra en større produktionsvirksomhed.

Det er ønskeligt, at du har en praktisk erfaring med gennemførelse af auditvirke, og at du er fortrolig med at bidrage til reviews, benchmarking og statistisk årsrapportering.

Som person er du en løsningsorienteret kulturbærer med fokus på kommunikation og samarbejde overalt i organisationen. Du er engageret, forretningsorienteret, fleksibel og med masser af ”drive”. Du skal evne og tro på, at relationer og samarbejde skaber de bedste løsninger, men også være rede til selvstændigt at træffe beslutninger og afgørelser inden for eget sagsområde.
Du formår at bevare overblikket i en travl hverdag, og du trives med varierende arbejdsopgaver, hvor fornyelse og kvalitet er i centrum.
Du arbejder godt både i teams og selvstændigt og er samtidig imødekommende. Du er struktureret med sans for detaljens betydning, en god planlægger, besidder stærke kommunikative evner og formulerer dig tydeligt og præcist både skriftligt og mundligt.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes som overværkmester-1 i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for civilt ansatte under Forsvarsministeriets myndighedsområde inden for Centralforeningen for Stampersonels forhandlingsområde (tidligere Forsvarets Civil-Etat).

Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Til stillingen hører en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte chefen for kvalitetssektionen, major Henrik Liljenberg Christensen på telefon +45 2381 0548 eller mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Sandra Bengtson Heede på telefon +45 7281 9172.

Ansøgningsfristen er 14. november 2022. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Ansættelse sker efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.
Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Brabrand
  • Mandag den 14. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
2. juni 2024 1