Nysgerrige kolleger med kontrolgen og interesse for finansielle transaktioner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Banker dit faglige hjerte for at analysere datasæt, afdække risikoområder og udtænke gode løsninger? Motiveres du af at skabe konkret, samfundsmæssig værdi samtidig med, at du løser fagligt komplekse opgaver? Vil du udnytte dine nørdede kompetencer og være en del af en enhed, hvor vi har det sjovt, mens vi løfter vores kontrolopgave til nye højder?

Højt specialiserede medarbejdere - allerede eller kommende?
I Persondata har vi sammen ansvaret for at sikre, at de indberetninger, som kommer fra fx pengeinstitutter og forbrugslånsvirksomheder (tredjepartsindberetninger), er korrekte og indberettes rettidigt. Idet samfundet hele tiden forandrer sig, er dette et område i rivende udvikling, og behovet for kontrol er derfor stigende.

Så vi udvider nu vores enhed og søger energiske kolleger, hvis primære opgaver vil være at kontrollere:

  • renter, indestående og gæld i eksempelvis pengeinstitutter, inkasso- og kviklånsvirksomheder
  • indberetninger, som vedrører investering i værdipapirer
  • indberetninger, som vedrører øvrige fradrag og indtægter mm.
  • nationale data, der udveksles til udlandet med hjemmel i FATCA- (USA), CRS- (OECD) samt DAC-aftaler

”Vi er vilde med store datasæt og komplekse analyser. Du kommer til at dykke dybt ned i data og undersøge problemstillinger til bunds. Der er altid nye udfordringer vi skal have belyst, og det gør også arbejdet super spændende. Man kan vel godt sige, at vi er en slags detektiver. Når vi finder noget, der ser mistænkeligt ud, så bider vi os fast og undersøger det til bunds. Det er ret sjovt at være med til, og så er det bare en ekstra bonus at vide, at vi er med til at gøre en reel forskel i samfundet” fortæller din nye kollega, Josefine.

Dine opgaver løser du oftest på kontoret, hvor du hurtigt kan få sparring og hjælp fra dine kolleger. Møder med de eksterne har vi på telefon og via Teams. Nogle gange skal du også ud på udgående kontroller, hvorfor det er vigtigt, at du kan tilpasse dig forskellige situationer og typer af mennesker, så du altid fremstår professionel, myndig og som en god repræsentant for Skattestyrelsen.

Stor faglighed og flair for tal
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund fx cand.merc., HD (R) eller lignende. Du kan også have en diplomuddannelse, en finansøkonomuddannelse eller en professionsbachelor med fokus på administrative, økonomiske og/eller juridiske områder, hvis du også har nogle års relevant erhvervserfaring. Dine faglige kompetencer kan du også have opnået gennem erfaring fra den finansielle sektor eller fra revisorbranchen.

Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • er ambitiøs og professionel i din opgaveløsning samtidig med, at du kan bidrage til, at det er sjovt at gå på arbejde
  • er løsningsorienteret i din opgavetilgang
  • ser muligheder og vil være med til at udvikle nye metoder til, hvordan vi løser vores opgaver
  • Har god it-forståelse og kan anvende Excel

Persondata 8 – din nye enhed
Vi har selvfølgelig også noget, som vi kan tilbyde dig. Vi er pt. en enhed med ca. 16 medarbejdere, hvor vi er opdelt i fire teams, der hver har et bestemt fokusområde. Selvom vi fagligt har forskellige styrker, så hjælper vi hinanden på tværs, da vi alle kommer på arbejde for fagligt at løfte os, men også for at gøre en samfundsmæssig forskel. Du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt, da vi laver udfordrende opgaver med en høj grad af ansvar og selvstændighed.

”Du kommer i en enhed, hvor vi har fokus på fællesskabet. Her er plads til godt humør og nye indspark. Vi er vant til at arbejde fleksibelt og du vil opleve, at vi gerne går lidt ekstra skridt for, at vi når i mål sammen” fortæller din anden kollega, Kasper.

Socialt er vi en enhed, hvor vi prioriterer fælles arrangementer, og vi er alle enige om, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi bor i et nyindrettet, åbent kontorlandskab med udsigt over Fredericias havnefront og god kantineordning. Vi arbejder fleksibelt med udgangspunkt i Teams.

Ansøgning og kontakt
Send ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale senest søndag den 20. februar 2022 via linket ”Søg stillingen”.

Hvis du har spørgsmål med hensyn til stillingen og kontrolopgaven, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Michael Tind på 72 38 46 63.

Vi holder samtaler løbende samt efter ansøgningsfristens udløb. En eventuel anden samtalerunde indeholder en personprofilanalyse, en logisk test og/eller en case. Forud for ansættelsen indhenter vi referencer og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted vil være Port House, Vendersgade 74, 7000 Fredericia.

Læs mere om ansættelse i Skattestyrelsen på sktst.dk/job.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Fredericia
  • Søndag den 20. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1