Kontrolmedarbejder til løsning af komplekse energiafgiftssager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Har du revisionskompetencer, sagsbehandlingserfaring eller kontrolerfaring - og kunne du tænke dig varierende arbejdsdage, med kontrolbesøg i virksomheder og sagsbehandling af fagligt komplekse afgiftssager? Så er det dig, vi mangler som kontrolmedarbejder i enheden Afgifter 7 i Fredericia.

I Afgifter har vi ansvar for at kontrollere, at danske virksomheder betaler den rette afgift. På afgiftsområdet arbejder vi med 35 afgiftslove, og området er under konstant forandring. Vi står derfor overfor en stor og spændende opgave – og den vil vi gerne løse sammen med dig.

En spændende kontrolopgave for den erfarne revisor eller kontrolmedarbejder
Du vil blive en del af et team, der arbejder med kontrol af miljø- og energiafgifter hos energiproducenter i hele Danmark.

Vi har en proaktiv og professionel tilgang til opgaveløsningen og går til sagerne med høj faglighed og et stort engagement. Sammen med dine kollegaer er du på kontrolbesøg i virksomhederne og gennemfører den efterfølgende sagsbehandling på kontoret. Du vil komme til at arbejde med revisionstekniske, komplekse sager, og ligeledes have løbende dialog med både virksomheder og deres rådgivere.

Fra du starter i Afgifter, vil du indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer, som sikrer at du kommer godt ind i dine nye arbejdsområder. Desuden gennemfører du et introduktionsforløb bestående af både intern undervisning og egentlig sidemandsoplæring.

Dine kompetencer
Vi søger dig, som har lyst til et udfordrende og udviklende arbejde indenfor afgifter, med garanti for stor faglig udvikling. Du har revisions- og regnskabsmæssige kompetencer, som du kan have opnået på forskellig vis – fx fra en teoretisk uddannelse på universitet, internt i Skatteforvaltningen, fx på skatte- og momsområdet eller hos et revisionsfirma. Har du erfaring med virksomhedskontrol, jura eller erfaring med sagsbehandling indenfor skatte-, moms-, eller afgiftsområdet og gerne teknisk forståelse er det en fordel.

Vi søger en kollega der:

  • kan arbejde selvstændigt, struktureret og kan bevare overblikket
  • prioriterer teamarbejde
  • trives med den udadvendte kontakt med virksomheder og rådgivere og udtrykker sig klart og professionelt i både skrift og tale
  • med engagement og professionalisme sikrer virksomheder og rådgivere ordentlig og pålidelig behandling
  • altid er villig til at lære nyt og åben for udfordringer.

En fleksibel arbejdsplads med fokus på din udvikling
Afgiftsområdet er i konstant udvikling – derfor er vi også nødt til at være det. Vi tilbyder dig løbende oplæring og sparring, så du har de bedste vilkår for at dygtiggøre dig inden for relevante faglige områder. Vi tilbyder fx adgang til intern og ekstern uddannelse, såvel som faglige arbejdsgrupper.

Som ansat i Afgifter, bliver du del af en fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til det hele menneske og vægter medarbejdertrivsel højt. Vi tilbyder en spændende og afvekslende arbejdsdag, med fleksible rammer og gode medarbejdervilkår.

Om Afgifter
I Afgifter beskæftiger vi ca. 130 medarbejdere fordelt på 7 enheder i Danmark. Vi arbejder med en bred opgaveportefølje, idet enhederne samarbejder i projekter med fokus på kontrol, vejledning mv. inden for miljø- og energiafgifter, illegal indførsel af afgiftspligtige varer, varebaserede afgifter og tinglysningsafgiften. Afgifter besøger alle former for virksomheder - selvstændige erhvervsdrivende og selskaber, små som store.

Vores arbejde har stor samfundsmæssig betydning. Vi tilpasser derfor løbende vores opgaver, så de er i trit med den virkelighed, vi lever i.

Du vil blive en del af Afgifter 7 i Fredericia, som rummer 21 gode kollegaer. Vi er en enhed, der arbejder med kontrol af forskellige afgifter. Vi løfter i flok og sikrer at vi når i mål med vores opgaver, men der er samtidig plads til humor og sociale tiltag.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, CV og eventuelt yderligere materiale via linket ”Søg stillingen” senest den 1. juni 2022. Samtalerne forventes at foregå fysisk på adressen. Tiltrædelse d. 1. august 2022 eller efter aftale.

Du er velkommen til at kontakte projektkoordinator Ole Elgaard på tlf. 72373943, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi indhenter straffeattest og referencer i forbindelse med ansættelsesforløbet. Der kan blive afholdt test i forbindelse med ansættelsesforløbet.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver Vendersgade 74, 7000 Fredericia.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Fredericia
  • Onsdag den 01. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. oktober 2024 4
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 4
30. september 2024 4
29. september 2024 5
28. september 2024 4
27. september 2024 4
26. september 2024 3
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2