Administrativ medarbejder med IT-kompetencer og et stort servicegen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gentofte

Administrativ medarbejder med IT-kompetencer og et stort servicegen Med kun 5 lukke dage om året, åbent 16 timer i døgnet og flere end 1.500.000 gæster årligt, tilbyder Gentofte Kommunes Idrætsanlæg (GKI) et dynamisk job, i et spændende idrætsmiljø.

Med tiltrædelse 1. august eller hurtigst muligt, søger vi dig som har stærke administrative evner og IT-kompetencer, og som vægter personlig service højt.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling hvor du bliver en vigtig del af GKI administrationen fordelt på to adresser – Kildeskovshallen og Gentofte Sportspark. Din faste arbejdsplads bliver i Kildeskovshallen, med mødeaktivitet og opgaveløsning på tværs af de to adresser.

Du får indflydelse på din hverdag, varierende arbejdsopgaver og egne ansvarsområder. Dine ansvarsområder vil primært bestå af at vedligeholde data i forskellige systemer, herunder Gentofte Kommunes Foreningsportal samt Salto nøglesystem. Da vi løbende udvikler organisationen, vil du med dine kompetencer kunne få indflydelse på en bred vifte af arbejdsopgaver.

Da behandling af personlige henvendelser, e-mails og telefonopkald, fra foreninger og gæster, udgør en stor del af jobbet, er det vigtig at du kan kommunikere på dansk og engelsk i tale og skrift. Tæt dialog med vores idrætsforeninger bliver en naturlig del af din sekretariatsfunktion for et underudvalg og inkluderer møder med foreninger, som primært foregår om aftenen (3-4 gange årligt).

Du har gode kommunikationsevner og forstår at samarbejdet med andre er mindst lige så vigtig som den faglige opgaveløsning. Dette kombineret med din teknisk snilde, gør at du har let ved at sætte dig ind i nye IT-systemer og er god til at lære fra dig og supportere kolleger. Det falder dig naturligt at være en del af at planlægge, problemløse og implementere nye processer.

Du indgår i et velfungerende team af 5 administrative medarbejdere og en leder, hvor du vil opleve en fleksibel arbejdsplads med medbestemmelse der bidrager til positiv udvikling af både teamet og GKI. Du vil få mere end 80 nye kollegaer på en travl arbejdsplads, hvor der også er fokus på balance mellem arbejdsliv og fritid. Derudover vil du løbende blive tilbudt mulighed for personlig udvikling, sparring og relevant uddannelse. Vi tilbyder også personalegoder som kantineordning, kaffe, the og fitnessfaciliteter.

Du er struktureret og kan arbejde både selvstændigt og i teams. Du trives i en hverdag med mange forskelligartede opgaver og har forståelse for at arbejde i en offentlig organisation.

Løn

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst (Ny Løn).

Tiltrædelse

1. august 2021 eller hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist

Løbende – vi afholder løbende samtaler og vi ansætter, når den rigtige kandidat er fundet.

Arbejdssted

Gentofte Kommunes Idrætsanlæg, primært i Kildeskovshallen, Adolphsvej 25, 2820 Gentofte. Sekundært i Gentofte Sportspark, Ved stadion 10, 2820 Gentofte.

Info

I Gentofte Kommune er der en generel politik om, at der inden ansættelse skal foreligge straffeattest og børneattest.

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt venligst

Jim Dane, Assisterende Halinspektør (HR & udvikling)

Telefon: 2077 5060

Ansøgning

Send din ansøgning elektronisk ved at klikke på knappen "Gå til ansøgningsformular".

Du kan se mere om GKI på vores hjemmesider gentoftesportspark.dk og kildeskovshallen.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Gentofte
  • Fredag den 06. august 2021

Lignende jobs

  • [xxxxx]is looking for a Financial Business Analyst...

    Do you want to deliver analytical work while being hands on in a collaborative work environment?   Do you excel at turning data into actionable insights that drive business growth and you like .
    • Administrativ medarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Business Support Manager

    Are you a proactive professional experienced in organizational change or project management? Do you seek to be a key player in shaping our leadership team? If you thrive in a collaborative, forward..
    • Administrativ medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Skolesekretær til Hillerød Vest Skolen, afd. Ålhol...

    Hillerød Vest Skolen søger en skolesekretær 30 løntimer/uge (32 arbejdstimer/uge i 42 uger)Er du positiv i din tilgang til andre mennesker, og kan du navigere i en meget kompleks hverdag? Så læ..
    • Administrativ medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • H&S Administrative

    Er du struktureret, serviceminded og brænder for at arbejde med sikkerhed i byggebranchen? Har du erfaring med administration og ønsker at være en vigtig brik i et dynamisk miljø? Så er det måske d..
    • Administrativ medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Gentofte

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Gentofte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Gentofte over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2