Ny skolesekretær på Karlslunde Skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Vi søger en dygtig, engageret og selvstændig skolesekretær på godt 33 timer om ugen med ansættelse snarest muligt. Vi er dog fleksible mht. det ugentlige timetal, hvis du ønsker fuldtidsansættelse.

Om os
Karlslunde skole er en almindelig tosporet folkeskole placeret i Karlslunde landsby. Vi arbejder på at alle skal lykkes – at vi skaber rammer, hvor læring foregår ved tydelige faglige mål, ved deltagelse i mange fællesskaber og ved, at vi altid respekterer hinandens forskellighed. Skolen har ca. 400 elever fordelt på 21 klasser.

Vi kender alle hinanden og vi er gode til at respektere og passe på hinanden. Du vil blive en del af et kontormiljø, der består af dig, indskolingsleder, udskolingsleder og skoleleder. Vi er samlet set omkring 50 medarbejdere på skolen og i sfo.

Om jobbet

  • Elevadministration – herunder indskrivning/udskrivning af elever og administration af prøver. – kendskab til TEA er et must og kendskab til Aula er ønskværdigt
  • Administration med kendskab til KMD-rollebaseret; E-doc. og indkøb via RAKAT
  • Elektronisk arkivering/ KMD-sag mm.
  • Samarbejde med den centrale løn- og økonomienhed; der pt. er på rådhuset
  • Diverse andre sekretæropgaver; forestå den daglige ekspedition på kontoret herunder pasning af telefon, hjælp til tilskadekomne elever samt service ifm. kopimaskiner mm.
  • Administration ifm. Greve Kommunes 1:1-skole; dvs. at alle elever enten har en iPad eller Chromebook. Det drejer sig bl.a. om at sende og modtage digitale enheder ifm. reparation samt den alm. it-hjælp ved fx ”nulstilling” af enheder, lave nye kodeord mm.
  • Deltage i superbrugermøder/kurser fx i administration af Aula og skolens hjemmeside
  • Dagligt samarbejde med skolens ledelse

Om dig - vi forventer, at du

  • har en kontoruddannelse
  • har gode IT-kompetencer
  • har erfaring med elevadministration og anden administration ifm. at være med til at drive en folkeskole
  • er serviceminded og befinder dig godt i en travl hverdag med mange afbrydelser
  • selv kan prioritere din hverdag, da miljøet er åbent, og der altid er mange ideer til, hvordan tingene skal gøres
  • kan arbejde i et åbent kontormiljø

Kontoret er skolens ansigt udadtil, og det bruges flittigt af både medarbejdere, elever og forældre; så det er vigtigt, at du er imødekommende og møder enhver henvendelse med et smil, en ro og et overskud.

Løn- og ansættelsesvilkår
Den ugentlige arbejdstid er 36 timer i 42 uger om året. Da der kun arbejdes i 42 uger pr. år omregnes tiden, og der udbetales løn efter en 0,9-stilling – 33,33 timer pr. uge. Arbejdstiden er placeret på 5 dage om ugen og mødetiden vil som udgangspunkt være fra kl. 07.45 – 15.15 alle ugens dage, fredage dog til kl. 13.45. Vi holder ansættelsessamtaler i uge 12.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Greve
  • Mandag den 02. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Greve over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1