Medarbejder til kontrolenheden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grindsted

Økonomi- og Personaleafdelingen i Billund Kommune søger en medarbejder, hvis primære opgaver er at indtægtsoptimere, forebygge, forhindre og afdække socialt bedrageri. Du skal herudover indgå i et teamsamarbejde om løsning indenfor økonomi.

Hvem er vi?

Afdelingen indeholder Økonomi, Personale, Indkøb, Kantine og Intern Service og består af 43 medarbejdere. Du vil blive tilknyttet Team Budget, Regnskab og Indkøb, hvor de primære arbejdsfunktioner er at sikre daglig drift og udvikling.

Arbejdsopgaver:

Billund Kommune vil i fremtiden sætte fokus på indtægtsoptimering. Det betyder, at du skal være med til, at undersøge og udvikle fokusområder som kan indtægtsoptimeres.

Du vil også modtage anmeldelser vedrørende socialt bedrageri af enhver art. Du har samtidig ansvaret for at sikre borgernes retssikkerhed, herunder sikre borgere og virksomheder en korrekt og rettidig behandling af sagerne. Du skal have lyst til at veksle mellem det at være sagsbehandler, undersøger og samtidig trives med at dele af jobbet foregår både bag skrivebordet, og "ude i marken". Du får ansvar for sagsbehandling omkring, indtægtsoptimering, socialt bedrageri samt eventuelt regressager. Du skal på eget initiativ iværksætte undersøgelser om mistanke om bedrageri, men også agere på oplysninger fra den øvrige administration.

Der er derfor et tæt samarbejde med Borgerservice, Ydelseskontor og Jobcenter. Du vil også i samarbejde med SKAT og Politi skulle planlægge og udføre aktioner over for virksomheder.

Dine personlige og faglige egenskaber:

Vi forventer, at du kan genkende dig selv i nedenstående:

Trives med administrative opgaver

Arbejdet i din kommende stilling indebærer at der skal udarbejdes en del skriftligt sagsmateriale i form af notater og breve til borgere. Det er derfor vigtigt, at du er god til at formulere dig og at du kan overskue excel-dokumenter og lave økonomiske beregninger. Det er en fordel at du har erfaring fra offentlig administration - f.eks. økonomi, arbejdsmarkedsområdet, skat, inkasso eller lignende.

God til at takle følsomme situationer på en respektfuld måde

Du er imødekommende og kan både lytte og stille de rette spørgsmål. Du har mod og overblik til at gå tæt på og stille spørgsmål, samtidig med at du bevarer værdigheden i samtalen. Her er det vigtigt at du kan bruge din sunde fornuft og sætte dig i borgerens sted – så du understøtte et hensigtsmæssigt sagsforløb. Du skal samtidig være robust, og kunne håndtere konfliktfyldte samtaler og pres fra borgere.

Overblik og nysgerrighed

Du skal være ihærdig i din tilgang til opgaven, og have en vis portion nysgerrighed. Du skal kunne skabe overblik, og samtidig have sans for detaljer. Det er vigtigt at du kan læse og forstå lovfortolkning, så du kan agere i forhold til samspillet mellem relevant lovgivning, og borgerens retlige status. Du skal have et stort engagement og interesse for dit arbejdsområde, samt lyst og energi til at udvikle og analysere fokusområder.

God til at samarbejde

Dit arbejde indebærer at der er mange snitflader. Det kræver, at du har stærke samarbejdsevner med det øvrige team og øvrige aktører. Du er humoristisk og har lyst og vilje til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer og bidrage til fælles opgaveløsninger.

Vi kan tilbyde:

  • En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, men samtidig en afslappet og humoristisk omgangstone
  • En arbejdsplads hvor vi har et fælles ansvar for, at alle afdelingens opgaver bliver løst
  • En arbejdsplads som er retningssættende og faglig ambitiøse
  • Opgaver, der vil udfordre dine evner og kompetencer
  • En værdi-ledet arbejdsplads, som lægger stor vægt på troværdighed, engagement og ordentlighed

I afdelingen prioriterer vi efteruddannelse og netværkssamarbejde højt.

Løn mv.

Løn og ansættelsesforhold i henhold gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til teamkoordinator Jonna Jensen, tlf. 79 72 72 46.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist den 12. september 2021.

Udvælgelse af ansøgere til samtale vil ske efterfølgende, og vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 37.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=cbc99156)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Grindsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Grindsted
  • Søndag den 12. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Grindsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Grindsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Grindsted over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1