Sekretær og administrativ medarbejder til udviklingsorienteret afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Når vi siger: "En skarp og dynamisk administration er afgørende for, at en kommune kan køre optimalt", så smiler du måske og tænker; "Nemlig!"
Når vi så siger: "Det kræver servicemindede medarbejdere, som både kan arbejde selvstændigt, struktureret og fokuseret" og du tænker: "Det har jeg god erfaring med"… så skal du søge én af disse 2 stillinger!

I Voksen og Sundhed i Haderslev Kommune sætter strategien "Værdifund Hverdag – hver dag" retningen. I dette job er du med til at understøtte ledelsen og driften i, at vi sammen støtter de mennesker, der har brug for det, med det, der er mest værdifuldt i deres hverdag.

Vi søger 2 nye kollegaer til vores seje administrative team; en administrativ medarbejder og en sekretær, så gør det tydeligt, hvilken af de 2 stillinger, du søger.

Fælles er, at vi er på udkig efter teamplayere, der kan lide at være aktive medspillere, når dagens opgaver skal løses.
Du har en veludviklet evne til at skabe struktur og overblik, og bidrager til at få afdelingens opgaveløsning til at køre med smidighed og godt humør. Du har altid fokus på at levere kvalitet i arbejdet og gøre en positiv forskel.

Vi tilbyder:
Et job, hvor du bliver en del af et hold, der i al beskedenhed ønsker at sætte nye standarder for måden, vi skaber velfærd på. Voksen og Sundhed står – som andre store velfærdsområder – overfor udfordringer, hvor kendte løsninger ikke rækker. At skabe fremtidens velfærd kræver mod og en re-tænkning af samarbejdet med borgerne, virksomheder og det omkringliggende samfund.

I begge stillinger tilbyder vi en spændende hverdag, med mange forskelligartede opgaver. Nogle opgaver er faste og rutineprægede, og andre opgaver kræver mere fordybelse, et godt overblik og samarbejde på tværs -både internt og eksternt.
Vi hylder et uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger og gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du får stor selvstændighed i opgaveløsningen, mulighed for at prioritere de daglige arbejdsopgaver og planlægge din egen arbejdsdag i vid udstrækning. Du får en hverdag i tæt samarbejde med ledere og kollegaer. Dine opgaver er mangeartede, og du bliver en del af en arbejdsplads i konstant udvikling.

Du bliver del af det administrative team i afdelingen Kvalitet og Udvikling. Fælles for os er, at vi spiller hinanden gode. Vi ved, at vi kun skaber de bedste resultater via samarbejde. Vi synes selv, vi er ret sjove og er gode til at arbejde sammen.

Vi forventer, at vores nye administrative medarbejder med glæde kaster sig over opgaver som:
  • Personale- og lønadministration, herunder opgaver ifm. ansættelser, lønindplacering, ansættelsesbreve, oprettelse i systemer mv.
  • Betaling af regninger, og herunder at være en aktiv medspiller i nytænkning af måden hvorpå økonomirelateret arbejde i afdelingen er struktureret
  • Betaling af udlæg
  • Bestilling af forplejning
  • Telefonisk betjening af borgere og samarbejdspartnere
  • At være go-to person for en række driftsledere fx ved spørgsmål omkring ændringer i ansættelser, ændringer af rettigheder i IT-systemer, lette journaliseringsopgaver, bestilling af IT-udstyr m.m.

Vigtigt for denne stilling er, at du har erfaring med personale- og lønadministration – meget gerne fra en kommune, du har flair for tal og trives med at have en række faste opgaver, som må tilsidesættes, hvis andre opgaver pludseligt kommer ind ad døren. Du er effektiv, har styr på dine arbejdsgange og har blik for at effektivisere måder, hvorpå arbejdet kan gøres smartere og mere enkelt.

Vi forventer, at vores nye sekretær med glæde kaster sig over opgaver som:
  • Understøttelse af større projekter indenfor hjemmeplejen med diverse administrative opgaver, særligt ift. koordinering, økonomisk og faglig afrapportering
  • Ledelsesunderstøttelse i form af kalender- og mailstyring, og hjælpe lederne med at holde snor i - og gerne være to skridt foran - deres opgaver og planer
  • Mødeplanlægning og forberedelse, kalenderkoordinering, bestilling af forplejning, dagsordener, referater og journalisering
  • Overblik over deltagere og lokaler
  • Ad hoc og driftsrelaterede opgaver – store som små – som kommer ind ad døren i en travl hverdag

Vigtigt for denne stilling er, at du er en super skarp kalendergymnast, som kan lide at spille Tetris med andres kalendere for at få det hele til at gå op. Du er detaljeorienteret og husker at tænke de små ting ind i det store billede. Du er serviceminded og ovenpå dit hoved sidder en stor ja-hat. Du kan tænke ud ad boksen og spiller ind med dine egne meninger og gode idéer.

Med i din faglige rygsæk har du, udover det allerede nævnte:
  • En relevant administrativ uddannelse, fx bachelor i offentlig administration eller kontorassistent
  • Min. 3 års erfaring i en lignende stilling. Det er en fordel at have erfaring med at arbejde i en kommunal kontekst
  • Solid erfaring med Office 365 og erfaring med offentlige IT fagsystemer (som f.eks. Prisme, Acadre, Silkeborg Data, Nexus)
  • Stærke kommunikative evner og flair for at formidle det gode samarbejde på tværs af fagligheder
  • En lyst til at bidrage aktivt til at styrke det administrative team både fagligt og socialt
  • En oplevelse af faglig stolthed i at have styr på stumperne, men formår samtidig at få øje på sammenhænge og synergieffekter

Som person:
  • Ser du en ære i at hjælpe til, og du besidder et stort "service- og fixergen"
  • Er du god til at se muligheder, og finde nye veje i opgaveløsningen
  • Er du nysgerrig, og er ikke bange for at sige dine tanker, spørgsmål og idéer højt
  • Er du god til at skabe relationer i hele organisationen
  • Kan du arbejde selvstændigt, er ansvarsbevidst, omstillingsparat og fleksibel
  • Er du empatisk, og går op i at mennesker omkring dig har det godt
  • Kan du bidrage med en masse humor og grin på kontoret

Hvem er vi?
Voksen og Sundhed er opdelt i chefområderne Senior og Rehabilitering, Handicap, Socialpsykiatri og Myndighed samt Sundhed og Forebyggelse. De tre områder understøttes af sekretariatet for Kvalitet og Udvikling, som du bliver en del af. Du skal i begge stillinger understøtte ledere og driften i Senior og Rehabilitering.

Vi er en relativ ny afdeling, som har samlet medarbejdere på tværs af Voksen og Sundhed: administration, konsulenter, NEXUS-team, elev-praktikvejledere og en leder. Vores opgave er at udvikle, implementere og sikre en stabil drift, som skaber værdi for borgerne ved at understøtte politikere, ledere og medarbejdere på tværs i Voksen og Sundhed.

Du kan finde Voksen og Sundheds organisationsdiagram her.

Læs mere om Haderslev Kommune her på vores hjemmeside.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er som udgangspunkt 37 timer/uge.

Ansættelse vil ske i henhold til gældende overenskomst mellem KL og relevant faglig organisation.

Tiltrædelse hurtigst muligt men senest 1. marts 2022.

Ønsker du at vide mere?
Du er velkommen til at kontakte teamkoordinator Trine Lund Sørensen på telefon 40 22 50 87, mail: [email protected] eller sekretariatsleder for Kvalitet og Udvikling Malene Kjær-Jepsen på telefon 21 55 92 50.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV samt bilag senest den 13. januar 2022.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 20. januar 2022, og eventuelle 2. samtaler den 25. januar 2022.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f4f37495)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Haderslev
  • Torsdag den 13. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 9
1. juli 2024 6
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 6
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 6
19. juni 2024 4
18. juni 2024 5
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 2
13. juni 2024 1
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3