Sagsbehandlere til sygedagpengeindsatsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Brænder du for at lykkes med at understøtte sygemeldte borgeres tilknytning til arbejdsmarkedet…?

Vil du være med til at understøtte sygemeldte i at vende tilbage på arbejdsmarkedet? Vi opnormerer vores indsats og søger derfor 2 nye kollegaer, der med skarpt beskæftigelsesfokus, en struktureret tilgang og faglige kompetencer, brænder for at lykkes med at understøtte sygemeldte borgeres tilknytning til arbejdsmarkedet. Dette skal skinne igennem, til borgerne, så de finder mening, energi og motivation for og til at vende tilbage til arbejdsmarkedet.

Vi tror på, at en tidlig indsats i sygedagpengeforløbet gør en forskel for de borgere der i en periode har måtte trække sig fra arbejdsmarkedet grundet sygdom. Vi er i tæt dialog med arbejdsgiverne i vores fastholdelsessager, idet vores erfaring viser, at det er på virksomhederne at løsningerne skal findes. I de sager hvor borger ikke har en arbejdsgiver, er vi i tæt dialog med Dagpengeteamet og A-kasserne, for at sikre at en god overlevering.

Jobcenter Haderslev er i en spændende udvikling og Sygedagpengeteamet er allerede godt i gang med at implementere nye måder at arbejde på – og vi vil gerne have dig med på denne rejse.

Vi søger:
  • En sagsbehandler til fastholdelse af sygemeldte, der har en arbejdsgiver og skal vende tilbage til – herunder en tæt dialog med arbejdsgiver
  • En sagsbehandler til at varetage tidlig og tæt indsats med sygemeldte ledige, og som har et tæt samarbejde med Dagpengeteamet

Som medarbejder i Sygedagpengeteamet får du tæt kontakt med både borgere og virksomheder, og du får en unik mulighed for at skabe værdi for begge parter. Borgergruppen er tæt på arbejdsmarkedet, og vi tror på, at der er en plads til alle på arbejdsmarkedet, hvorfor vi derfor er mulighedssøgende i vores tilgang, for derved at skabe stærke og holdbare løsninger.

Vi arbejder bl.a. med Momentum, Net Forvaltning Sundhed, Acadre Web og Teams – og kender du ikke disse systemer, skal vi nok lære dig dem! Både fagligt, teknisk og kollegialt, vil du få en mentor/buddy i din opstart.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:
  • Ansvar for egen sagsstamme, herunder bl.a:
  • Fastholdelsesindsats, tidlig indsats og løbende opfølgning på sygedagpengesager, herunder personlige møder, også ude på virksomhederne som er vores vigtigste samarbejdspart
  • Tæt samarbejde med A-kasser og Dagpengeteamet
  • Tæt samarbejde med bl.a. psykiatrien, virksomhedskonsulenter, handicapkonsulenter, sundhedsområdet og de faglige organisationer
  • Træffe afgørelser jævnfør sygedagpengeloven/myndighedsopgaver
  • Tæt kontakt til praktiserende læger, Sundhedsvæsenet og andre tværfaglige instanser
  • Forberedelse af sager til møder i Rehabiliteringsteamet eller FØP på det foreliggende

For at lykkes skal du kunne nikke genkendende til følgende:
  • Relevant erfaring inden for sygedagpengeområdet
  • Faglig relevant uddannelse, f.eks. socialrådgiver eller socialformidler
  • Stor viden om sygedagpengelovgivningen, og erfaring med at finde muligheder i lovgivningen til glæde for borgere og virksomheder
  • Evner at skabe samarbejde der motiverer – både med borgere, kollegaer samt samarbejdspartnere internt såvel som eksternt
  • Styr på din redskabspalette; gode samtaler, god skriftlighed, fokus på progression, høj retssikkerhed, datasikkerhed mv.
  • Kunne kommunikere i øjenhøjde, og i fællesskab med borgeren/virksomheden finde de rette løsninger. Herunder med fokus på at det er arbejdsmarkedet og vejen dertil, der er omdrejningspunktet

Som person er du empatisk, systematisk og struktureret, og du er hurtig til at danne dig et overblik i en sag, ny lovgivning osv. Da vi har mange forskellige borgere og sagstyper, skal du kunne rumme lidt af hvert og samtidig formå at se og forstå den enkelte borger. Det er vigtigt, at du evner at sætte dig i borgerens sted og derved kan kommunikere kompliceret lovgivning på en forståelig måde. Du skal både kunne arbejde selvstændigt og team-orienteret, da vi hjælper hinanden, men grundlæggende har ansvaret for vores egne sagsstammer. I perioder vil du have travlt og derfor er det vigtigt, at du forstår at løse dine opgaver balanceret – med fokus på effektiv brug af dine ressourcer.

Som kollega er du bidragende ind i fællesskabet – både det faglige og det sociale. Vi vægter god humor, trivsel og arbejdsglæde. Vores afsæt er vores professionelle virke og vores fælles kerneopgave.

Lyder det også spændende for dig og har du lyst til at styrke vores indsats? I så fald glæder vi os til at læse din ansøgning.

Stillingerne er normeret til 37 timer pr. uge. Løn i henhold til gældende overenskomst.
Ansættelse hurtigst muligt og senest den 1. marts 2022.

Yderligere oplysninger
Få mere at vide hos teamleder Trine Frandsen på telefon 24 22 87 62 eller hos afdelingsleder Sanne Nielsen på telefon 51 51 11 78.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag senest søndag den 23. januar 2022 kl. 8.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag den 27. januar 2022.
I ansættelsessamtalen deltager teamleder, afdelingsleder, beskæftigelsesbehandler og TR.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0274cda6)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Haderslev
  • Mandag den 24. januar 2022

Lignende jobs

  • Handelselev

    Vi søger elever til Brøndby! Vil du uddannes til salg uden de lange åbningstider?Drømmer du om en alsidig hverdag, hvor du bliver en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har faglighed og .
    • Administrativ medarbejder
    • Vejen
    Få mere info
  • Faglig sagsbehandler søges til HK Sydjylland

    Faglig sagsbehandler søges til HK Sydjylland Brænder du for at være med til at skabe gode arbejdspladser, løn og arbejdsvilkår? Er du god til at møde mennesker i øjenhøjde – også på telefonen..
    • Administrativ medarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Myndighedssagsbehandler til spændende stilling i M...

    Myndighed, Handicap og Socialpsykiatri søger 1 myndighedssagsbehandler til en fast stilling på 37 timer pr. uge fra den 1. november 2024.I Social og Sundhed i [xxxxx] sætter ”Værdif..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Barselsvikariat som sundhedsadministrativ medarbej...

    Barselsvikariat som sundhedsadministrativ medarbejder er en begivenhedsbestemt ansættelse med opstart den 1. november 2024 eller før.Vi søger vikarkollega med et godt humør til et fælles team for..
    • Administrativ medarbejder
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 5
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4
15. august 2024 5
14. august 2024 4
13. august 2024 4
12. august 2024 4
11. august 2024 4
10. august 2024 4
9. august 2024 4
8. august 2024 4