Serviceminded og selvstændig sekretær

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Serviceminded og selvstændig sekretær


Serviceminded og selvstændig sekretær søges til erhvervs- og borgerservicechefen i Herning Kommune



I Herning Kommune er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af, og de rammer, vi skal leve i. Derfor har vi attraktive rammer om hverdagslivet og erhvervslivet. Samtidig har vi et levende sports- og kulturliv, der giver genlyd. Det gør Herning Kommune til et godt sted at bo, arbejde, drive virksomhed og uddanne sig – alt i alt: Til et godt sted at leve.

Afdelingen Erhverv og Udvikling er en del af forvaltningen By, Erhverv og Kultur. Der søges en sekretær til erhvervs- og borgerservicechefen, som også er stabschef for forvaltningen.

Om stillingen


Vi kan tilbyde en stilling med ansvar, alsidige opgaver og et godt kollegialt sammenhold.
Dine opgaver bliver mange og forskelligartede. Nogle vil være kontinuerlige, og andre ad hoc eller opstå spontant- enten fordi, du selv ser dem, eller fordi tingene går stærkt, og der er brug for din hjælp og dine kompetencer. Der er stor frihed til selv at planlægge sin arbejdsdag, og dagene er sjældent ens.

Dine opgaver bliver


  • Primært at være sekretær for erhvervs- og borgerservicechefen. Dvs. planlægge, prioritere og styre hans tid og kalender, hjælpe med ad hoc-opgaver f.eks. af skriftlig karakter, mødekoordinering med såvel interne som eksterne, følge op på opgaver mv.
  • At have borger- og kundekontakt, når vi får gæster i forvaltningen, have lyst at være ansigtet ud ad til samt at kunne smile i telefonen.
  • Betjening af politiske udvalg, f.eks. udvalgsdagsorden, planlægning af faglige arrangementer mv.
  • Betaling af regninger, udbetaling af midler og andre bogholderifunktioner, så det er et krav, at du har interesse i og gerne erfaring med økonomi og er fortrolig med Excel.
  • At have fokus på, at vores sager mm. bliver journaliseret.
  • Fordeling af elektronisk post fra forvaltningens centrale mailboks.

Vi forventer, at du


  • Er selvstændig og proaktiv og kan arbejde struktureret, er en stærk organisator og koordinator og kan planlægge og tænke fremad. Dvs. har overblikket – også på andres vegne, når de har mistet det. Men allerhelst før.
  • Er serviceminded og empatisk – og kan se, når der er brug for en hånd, et åndehul i kalenderen eller en venlig reminder. Og samtidigt har gennemslagskraft til at fastholde det åndehul eller hjælpe din chef med, at kalenderen ikke ”sander til”.
  • Er 100 meter-mester i at spille andre gode og sætter en ære i at få tingene til at glide. Uden, at du selv behøver at stå på talerstolen.
  • Er god til dansk i skrift og tale, da du bl.a. vil skulle henvende dig på vegne af erhvervs- og borgerservicechefen.
  • Er hurtig til at sætte dig ind i nye emner, så du kan håndtere de forskelligartede opgaver.
  • Er superbruger i Officepakken. Det er en fordel, hvis du har kendskab til web, ØS og SBSYS.


Det er afgørende, at du kan holde mange (forskelligartede) bolde i luften og alligevel bevare overblikket. Og at du går til arbejdet med godt humør – også i en travl hverdag. Det er en fordel, hvi du har erfaring fra en politisk organisation. Det vigtigste er dog, at du har den rette personlighed.

Organisatorisk placering


Du vil blive en del af Erhverv og Udvikling i forvaltningen By, Erhverv og Kultur, som er den udviklende og koordinerende funktion mellem kommunen og erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner, kommuner, region m.v. på erhvervsområdet. Det er en afdeling med 8 kolleger med et godt fagligt, ambitiøst og sprudlende miljø, hvor vi ynder at bruge hinanden til faglig sparring, og hvor vi yder kollegial omsorg for hinanden. Det skal være rart at gå på arbejde – og der skal være plads til gode grin og menneskeligt samvær. For vi tror på, at der også skal være rum til alt det ”udenom”, hvis vi skal være gode sammen fagligt.

Du kommer til at sidde i forkontoret foran erhvervs- og borgerservicechefens kontor og sammen med 7 øvrige administrative medarbejdere, f.eks. de andre chefsekretærer i forvaltningen. Der er altid et rum for sparring og kollegial omsorg: vi hjælper hinanden.

Forvaltningen dækker i øvrigt områderne Plan, Kultur & Fritid, Borgerservice samt Biblioteket.

Løn- og ansættelsesvilkår


Der er tale om en fast stilling på 37 timer. Den ønskes besat hurtigst muligt og gerne fra 1. august 2020.

Lønindplacering sker efter principperne i Ny løn og efter aftale mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation – HK Kommunal.
Lønrammen er på ca. kr. 400.000 inkl. pension.

Kontakt


Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte erhvervs- og borgerservicechef Henrik Kjeldsen på tlf. 21 29 53 43.

Ansøgningsfrist


Mandag den 15. juni 2020 kl. 12.00.

Vi forventer at holde første samtalerunde tirsdag den 23. juni 2020 og anden samtalerunde fredag den 26. juni 2020.
Der vil mellem 1. og 2. samtalerunde blive lavet en HBDI-profil på dig. Du skal forvente at afsætte ca. 45 minutter til besvarelse af et digitalt spørgeskema samt ca. 1 time til telefonisk gennemgang af din profil.

Du kan se By, Erhverv og Kulturs virksomhedsgrundlag på By, Erhverv og Kultur | Herning Kommune.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Herning
  • Mandag den 15. juni 2020

Lignende jobs

  • Sagsbehandlere til udbytterefusion - Viborg

    Vil du arbejde i Danmarks største styrelse, hvor der er fleksible arbejdsforhold og en god balance mellem arbejde og fritid? Har du interesse for udenlandske selskabs-/ fondskonstruktioner og sagsb..
    • Administrativ medarbejder
    • Viborg
    Få mere info
  • Sagsbehandlere til udbytterefusion - Viborg

    Vil du arbejde i Danmarks største styrelse, hvor der er fleksible arbejdsforhold og en god balance mellem arbejde og fritid? Har du interesse for udenlandske selskabs-/ fondskonstruktioner og sagsb..
    • Administrativ medarbejder
    • Viborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Herning

    Vestervangskolen søger en engageret og serviceminded skolesekretær. Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelse den 1. november 2024.Vi søger en person, som brænder for at arbejde med admi..
    • Administrativ medarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Herning

    Glæder du dig til en arbejdsdag, hvor personaleadministration, arbejdstidstilrettelæggelse og fremstilling af ledelsesinformation er dine opgaver?Så skal du søge en planlægger stilling i POLARI..
    • Administrativ medarbejder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Herning over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 13
18. september 2024 13
17. september 2024 13
16. september 2024 10
15. september 2024 11
14. september 2024 12
13. september 2024 12
12. september 2024 9
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 6
8. september 2024 7
7. september 2024 6
6. september 2024 7
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 4
20. august 2024 4