Sekretariatsmedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Har du lyst til at yde en udstrakt service til afdelingens ansatte, værnepligtige og frivillige? Har du flair for at holde flere bolde i luften på samme tid? Og samtidig sikre en god kvalitet i opgaveløsningen? Og er du serviceminded og struktureret i din tilgang til arbejdet?

Så har vi stillingen til dig

Om os

Beredskabsstyrelsen Midtjylland opretholder et døgnberedskab i Midtjylland og uddanner ca. 112 værnepligtige om året til redningsspecialister. Ud over uddannelsen af værnepligtige gennemfører Beredskabsstyrelsen Midtjylland en lang række andre aktiviteter inden for det nationale- og internationale beredskab. Der er endvidere tilknyttet ca. 125 frivillige til afdelingen.

Sekretariatet ved Beredskabsstyrelsen Midtjylland består af et godt team under ledelse af en sekretariatsleder. Medarbejderne er engagerede og kompetente og lægger stor vægt på høj kvalitet i opgaveløsningen.

Om stillingen

Du vil blive en del af sekretariatet i Beredskabsstyrelsen Midtjylland, der varetager de administrative funktioner i forhold til ansatte, værnepligtige og frivillige. Din opgave er at støtte og administration af Beredskabsstyrelsens ansatte, værnepligtige og frivillige.
Du vil herudover fungere som sekretariatets superbruger i dokumenthåndteringsprogrammet WorkZone.

Opgaverne består af:
• Arbejdstidstastning, rejseafregning og arbejdesskadeadministration i SafetyNet.
• Personale- og regnskabsmæssige opgaver, samt stedfortræder for sekretariatets bogholder.
• Diverse ad hoc sekretæropgaver for ledelsen, herunder mødesekretær.
• Administration i forbindelse med det nationale- og internationale beredskab
• Receptionist herunder alarmtelefon og radiokommunikation

Derudover kommer du til at hjælpe med de mange øvrige opgaver, som skal løses i en omskiftelig hverdag.
Med tiden vil du få et landsdækkende netværk af gode kollegaer, hvor du kan dele din faglige viden.

Om dig

Du har en kontoruddannelse indenfor offentlig administration, eller anden relevant kontoruddannelse, gerne suppleret med erfaring fra tidligere lignende ansættelsesforhold.

Du er en erfaren bruger af Microsoft Office pakken, især Word og Excel.
Ydermere er det et plus, hvis du har erfaring med offentlig administration, SAP og dokumenthåndteringsprogrammer (WorkZone).

Du skal kunne indgå og arbejde i et team, men samtidigt skal du også kunne arbejde selvstændigt. Du er struktureret, effektiv, serviceminded, fleksibel, løsningsorienteret og har gode samarbejdsevner.

I en travl hverdag skal du kunne bevare overblikket og det gode humør, når der er mange bolde i luften.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Basisløn som overassistent, provins er på kr. 25.530,37 pr. måned.

Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg i forbindelse med ansættelsen.

Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Susanne Dalgaard på telefon 7285 2180 eller stabschef Liselotte Rask Bøtker på telefon 7285 2323.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på telefon 7281 9156.

Du bedes søge stillingen via vores elektroniske ansøgningsmodul ved at trykke på linket ”søg stillingen” nederst på denne side. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfrist er den 3. februar 2022. Samtaler vil blive gennemført løbende.
Stillingen er til besættelse pr. den 15. februar 2022, eller hurtigst muligt herefter.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi udvikler samfundets evne til at forebygge og modstå ulykker, kriser og katastrofer.

Vi assisterer øvrige myndigheder, når der er behov for ekstra mandskab og/eller specialmateriel. Vi rykker også ud til akut opståede katastrofesituationer internationalt.
Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler vi samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.

Beredskabsstyrelsen har omkring 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole i Tinglev og hovedsædet i Birkerød.
Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Herning
  • Torsdag den 03. februar 2022

Lignende jobs

  • Sagsbehandlere til udbytterefusion - Viborg

    Vil du arbejde i Danmarks største styrelse, hvor der er fleksible arbejdsforhold og en god balance mellem arbejde og fritid? Har du interesse for udenlandske selskabs-/ fondskonstruktioner og sagsb..
    • Administrativ medarbejder
    • Viborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Herning

    Vestervangskolen søger en engageret og serviceminded skolesekretær. Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelse den 1. november 2024.Vi søger en person, som brænder for at arbejde med admi..
    • Administrativ medarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Herning

    Glæder du dig til en arbejdsdag, hvor personaleadministration, arbejdstidstilrettelæggelse og fremstilling af ledelsesinformation er dine opgaver?Så skal du søge en planlægger stilling i POLARI..
    • Administrativ medarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Administrativ koordinator til ledelses- og HR-unde...

    Hører du ofte andre sige, at ’du er den, der tænker på det hele’? Er du god til at se rundt om næste hjørne, så du er på forkant med de opgaver, du er en del af?I Specialområde Autisme har vi b..
    • Administrativ medarbejder
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Herning over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 13
18. september 2024 13
17. september 2024 13
16. september 2024 10
15. september 2024 11
14. september 2024 12
13. september 2024 12
12. september 2024 9
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 6
8. september 2024 7
7. september 2024 6
6. september 2024 7
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 4
20. august 2024 4