Graduate til Koncernsekretariatet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vil du hjælpe med at eksekvere på ATP’s strategi?
I Koncernsekretariatet har vi ansvaret for en bred vifte af opgaver. Vi understøtter den administrerende direktør og den øvrige koncernledelse samt bestyrelser og samarbejder bredt med forskellige afdelinger i ATP.

Vi har derudover ansvaret for at udarbejde og følge op på ATP’s koncernstrategi og øvrige strategier.

Vi arbejder derfor helt tæt med ATP’s bestyrelser og øverste ledelse, når vi supporterer med diverse analytiske, politiske og interessentmæssige opgaver.

I øjeblikket er vi på udkig efter en graduate til at blive en del af teamet. En nysgerrig nyuddannet, der har lyst til at starte sin karriere i en central rolle med stor berøringsflade med resten af ATP-organisationen og eksterne interessenter.

Det betyder, at du fx kommer til at:

  • udarbejde analyser, oplæg og notater
  • bistå med at koordinere nye opgaver og lovændringer der berører ATP
  • betjene ATP’s bestyrelser såvel som øverste ledelse
  • understøtte og udvikle relevante strategier for koncernen.

Du vil opleve, at opgaverne vil variere og i høj grad være præget af aktuelle dagsordener eller leverancer fra vores interessenter. Alt sammen med det formål at levere på en række opgaver, der medvirker til at servicere borgere og virksomheder i Danmark.

Kan du tage styring?
Vi forestiller os, at du har læst noget i retning af Cand.merc., Cand.polit., Cand.scient.pol eller noget tilsvarende, der har styrket dine kompetencer, når det handler om at analysere forbedringspotentialer, god formidling og tænke strategisk. Du går nysgerrig til dine opgaver og tager udgangspunkt i at forstå interessenternes behov, hvorfor du også altid sikrer dig, at deadline overholdes.

Konkret leder vi efter dig, der:

  • er sikker i både mundtlig og skriftlig kommunikation
  • er stærk i tal
  • evner at samarbejde med mange forskellige typer af interessenter.

Vil du kickstarte din karriere i gode hænder?
Som graduate i ATP bliver du fastansat, begynder sammen med ATP's øvrige graduates og deltager i et 12-måneders fællesforløb fyldt med arrangementer og kurser, der udvikler dig både fagligt og personligt.

Du bliver en del af Koncernsekretariatet, hvor du bliver mødt af seks dygtige kolleger, der alle står klar til at hjælpe dig godt i gang. Fællesnævneren for sektionen er høj faglighed og godt humør.

Vi tilbyder bl.a. et arbejdsliv i balance. Det betyder, at vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter i takt med, at vi finder de rette kandidater.

ATP’s næste graduateforløb har officielt opstart torsdag den 1. september 2022, men der er også mulighed for ansættelse og opstart tidligere. Vil du vide mere om ATP’s graduateforløb, kan du besøge vores hjemmeside på ATP.dk/graduates.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sektionschef Susanne Tølbøl Lauritsen på tlf. nr. 3059 5505.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hillerød

Lignende jobs

  • [xxxxx]is looking for a Financial Business Analyst...

    Do you want to deliver analytical work while being hands on in a collaborative work environment?   Do you excel at turning data into actionable insights that drive business growth and you like .
    • Administrativ medarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Business Support Manager

    Are you a proactive professional experienced in organizational change or project management? Do you seek to be a key player in shaping our leadership team? If you thrive in a collaborative, forward..
    • Administrativ medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Skolesekretær til Hillerød Vest Skolen, afd. Ålhol...

    Hillerød Vest Skolen søger en skolesekretær 30 løntimer/uge (32 arbejdstimer/uge i 42 uger)Er du positiv i din tilgang til andre mennesker, og kan du navigere i en meget kompleks hverdag? Så læ..
    • Administrativ medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • H&S Administrative

    Er du struktureret, serviceminded og brænder for at arbejde med sikkerhed i byggebranchen? Har du erfaring med administration og ønsker at være en vigtig brik i et dynamisk miljø? Så er det måske d..
    • Administrativ medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. oktober 2024 6
1. oktober 2024 6
30. september 2024 6
29. september 2024 5
28. september 2024 6
27. september 2024 6
26. september 2024 6
25. september 2024 5
24. september 2024 6
23. september 2024 6
22. september 2024 8
21. september 2024 8
20. september 2024 7
19. september 2024 7
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 7
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 8
3. september 2024 8
2. september 2024 6