Konsulent til sekretariats- og udviklingsopgaver i Sekretariatet i Center for Regional Udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vil du være med til at understøtte Region Hovedstadens arbejde inden for miljø, grøn omstilling, trafik, uddannelse og innovation?

I Center for Regional Udvikling bidrager cirka 200 medarbejdere til at sikre rent drikkevand til regionens borgere, råstoffer til fremtidens byggerier, kollektiv transport for 40 mio. passagerer årligt, udvikling af fremtidens mobilitetsløsninger, årlig fordeling af 13.000 gymnasieelever og udvikling af fremtidige sundhedsløsninger. Det gør vi for at skabe en grøn og innovativ region til gavn for den næste generation.

Sekretariatet i Center for Regional Udvikling udgør et vigtigt bindeled mellem centerets drift og udvikling.

Kom og vær med til at sætte dit præg på en organisation i rivende udvikling og med vigtige dagsordener! Det bliver både sjovt, meningsfuldt og udfordrende.

Stillingen som konsulent til sekretariats- og udviklingsopgaver
Vi søger en konsulent til Sekretariatet, der skal varetage sekretariats- og udviklingsopgaver samt politisk betjening. Du har viden om og interesse for regional udvikling og politik, analytisk sans, forstår at sætte din viden i spil i forhold til dine opgaver, og du trives med at samarbejde med mange mennesker med forskellige og stærke fagligheder. Vigtigst er, at du er skarp, hurtig til at sætte dig ind i nye problemstillinger, har øje for detaljen – og brænder for at arbejde med politisk betjening og de vigtige, samfundsrelaterede dagsordener, som Center for Regional Udvikling arbejder med.

Som konsulent kan du se frem til en spændende hverdag, hvor du i samspil med dygtige kolleger løser forskelligartede opgaver og generel sekretariatsbetjening i form af fx strategiudvikling, mødeforberedelse samt koordinering af processer og udarbejdelse af skriftlige oplæg.

Du vil blive en del af et team på 7 medarbejdere, der arbejder med politisk udvikling, kommunikation og direktionsbetjening. Du skal i høj grad selv være med til at bringe din egen og andres fagligheder i spil i forberedelsen og kvalitetssikringen af de politiske sager og processer.

Vi lægger vægt på, at du:

  • har lyst til at arbejde i en politisk ledet organisation
  • har interesse for sekretariatsbetjening og/eller udviklingsopgaver
  • bliver motiveret af at samarbejde om udfordrende opgaver
  • tager ansvar for opgaveløsningen
  • er stærk til at drive processer - store som små
  • er god til at opbygge sociale relationer internt og på tværs af centeret
  • som person er drevet af dit engagement, faglighed og har lyst til at være både faciliterende, inddragende og dialogsøgende i din arbejdsform.

Vi forventer, du har en samfundsfaglig eller humanistisk kandidateksamen.

Om os
Sekretariatet har ansvaret for betjeningen af flere politiske udvalg inden for trafik, miljø, uddannelse og klima, ligesom sekretariatet varetager administrative opgaver på tværs af centret. Derudover understøtter sekretariatet de faglige enheder på følgende områder: rådgivning om politiske processer, kommunikation, organisations- og strategiudvikling, HR, aktindsigter, budget- og økonomistyring, indkøb samt juridisk rådgivning.

Som ansat i Sekretariatet vil du få en nøglerolle i betjeningen af direktion, centerledelse og være tæt på den politiske beslutningsproces. Du vil desuden få en meget bred samarbejdsflade til kolleger i de øvrige to enheder i Center for Regional Udvikling og til øvrige koncerncentre i regionen.

I Center for Regional Udvikling lægger vi vægt på at have et stærkt og professionelt fagligt miljø og et godt socialt fællesskab. Du har mulighed for at tilrettelægge arbejdsdagen fleksibelt og med mulighed for at aftale hjemmearbejdsdage. Vores medarbejderpolitik er centreret om værdierne: tillid, åbenhed, helhedssyn og professionalisme.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst mellem Region Hovedstaden og relevant faglig organisation. Der er mulighed for forhandling af tillæg afhængigt af dine kompetencer og erfaring.

Vi stiler efter ansættelse pr. 1. februar 2023 eller snarest muligt herefter. Arbejdssted er Regionsgården i Hillerød.

Ansøgningsprocedure
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Iben Fibiger, tlf. 5115 9079, eller teamkoordinator Josephine Sandal, tlf. 2498 5437.

Der er frist for ansøgning ondag den 14. december 2022. Samtaler forventes afholdt den 20. december.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV samt eksamensbeviser, som du sender online via linket her på siden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hillerød
  • Onsdag den 14. december 2022

Lignende jobs

  • [xxxxx]is looking for a Financial Business Analyst...

    Do you want to deliver analytical work while being hands on in a collaborative work environment?   Do you excel at turning data into actionable insights that drive business growth and you like .
    • Administrativ medarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Business Support Manager

    Are you a proactive professional experienced in organizational change or project management? Do you seek to be a key player in shaping our leadership team? If you thrive in a collaborative, forward..
    • Administrativ medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Skolesekretær til Hillerød Vest Skolen, afd. Ålhol...

    Hillerød Vest Skolen søger en skolesekretær 30 løntimer/uge (32 arbejdstimer/uge i 42 uger)Er du positiv i din tilgang til andre mennesker, og kan du navigere i en meget kompleks hverdag? Så læ..
    • Administrativ medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • H&S Administrative

    Er du struktureret, serviceminded og brænder for at arbejde med sikkerhed i byggebranchen? Har du erfaring med administration og ønsker at være en vigtig brik i et dynamisk miljø? Så er det måske d..
    • Administrativ medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. oktober 2024 7
3. oktober 2024 6
2. oktober 2024 6
1. oktober 2024 6
30. september 2024 6
29. september 2024 5
28. september 2024 6
27. september 2024 6
26. september 2024 6
25. september 2024 5
24. september 2024 6
23. september 2024 6
22. september 2024 8
21. september 2024 8
20. september 2024 7
19. september 2024 7
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 7
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 8