Rekrutteringsfirma

administrativ medarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hinnerup

Er du struktureret, detaljeorienteret og vedholdende i forhold til dine arbejdsopgaver? Og kan du lide en hverdag med spændende administrative arbejdsopgaver? Så er det måske dig, vi leder efter.

For vores kunde Bridgestone i Søften søger randstad en administrativ medarbejder til et vikariat til resten af 2023.

om bridgestone


Bridgestone Danmark A/S er et datterselskab under Bridgestone Europe NV/SA og har kontor og lager i Søften ved Aarhus. Bridgestone Danmark sælger og distribuerer dæk fra Bridgestone. 52 medarbejdere servicerer dækcentre, bilforhandlere og værksteder med dæk til personbiler, varebiler, motorcykler, lastbiler, landbrugskøretøjer og entreprenørmaskiner.

om jobbet


I rollen bliver du en del af virksomhedens kreditafdeling, hvortil dine nærmeste kollegaer rent geografisk er placeret i Finland, Sverige og Tyskland. Dog bliver du i dagligdagen en del af virksomhedens salgs- og kundeserviceafdeling, som du dagligt har kontakt og dialog med.

Der er tale om en stilling, som i høj grad er præget af administrative opgaver. Din primære opgave i rollen omhandler masterdata fra kunder i Norge, Sverige og Danmark. Her vil dine arbejdsopgaver bl.a. være:

-Indhentning af masterdata fra interne sælgere
-Registrering af data i SAP
-Sikring og opdatering af kundestruktur
-Vedligeholdelse af data ved essentielle ændringer fra kunder
-Ad hoc-opgaver

I dagligdagen er du ofte i dialog med virksomhedens servicecenter og ligeledes de respektive sælgere. Der kan også forekomme en mindre grad af ekstern kundekontakt.

I stillingen vil du referer direkte til virksomhedens Head of Credit Management, som er lokaliseret i Tyskland. Derfor vil der i oplæringsperioden være arbejdsdage i Tyskland.

din profil


Vi forestiller os, at du kommer med 2-3 års erfaring fra en administrativ rolle, hvor du tidligere har berørt opgaver af koordinerende og administrativ karakter. Virksomheden arbejder i ERP-systemet SAP, hvorfor kendskab hertil er essentielt. Ligeledes vil erfaring med Office-pakken være en stor fordel.

Som person er du serviceminded, struktureret og detaljeorienteret. Derudover er du god til at holde overblik og finde systemer, så du kan holde en god struktur og følge tingene til dørs. Du har stort fokus på kvalitet og tager ansvar for dine opgaver, og du er altid klar på at hjælpe dine kollegaer. Du er desuden omstillingsparat og kan fungere i et miljø, hvor der kan forekomme ad hoc-opgaver.

Koncernsproget hos Bridgestone er engelsk, hvorfor det er essentielt, at du behersker engelsk både skriftligt og mundtligt.

der tilbydes


Der er tale om et vikariat med opstart hurtigst muligt og med en varighed til slut 2023.

Stillingen er en fuldtidsstilling i perioden, og din arbejdstid vil som udgangspunkt være fra 08.00-16.00. Der er dog mulighed for stor fleksibilitet i hverdagen og ligeledes 2-3 dages hjemmearbejde i ugen.

Du bliver en del af en sammentømret afdeling, hvor det gode humør er i højsædet. Der er en høj anciennitet i virksomheden, og folk lægger vægt på både at være seriøse og have det sjovt, mens de arbejder.

Løn efter kvalifikationer.

ansøg


Vi leder efter en medarbejder, der kan starte hurtigst muligt. Send os din ansøgning og dit CV snarest, da vi løbende afholder samtaler og ansætter, når den rigtige er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Mie Larsen på tlf. 29 29 31 24.

Denne rekruttering håndteres af randstad, og alle henvendelser bedes rettes hertil.

om randstad


randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hinnerup

Lignende jobs

  • Mødebooker/Account Manager

    Vi tilbyder en enestående mulighed for dig, der vil tage ejerskab over din karriere og arbejde målrettet mod at blive Key Account Manager, hvor du selv booker og afholder møder via Microsoft Teams..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Lagerassistent til logistikafdelingen hos G4S i Aa...

    Til vores lagre i Midtjylland, der forsyner driftsafdelinger og montører/kunder/sælgere med materialer, søger vi lige nu en frisk og erfaren Lagerassistent med truckcertifikat – er det dig?.
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ koordinator med flair for tal og det...

    Er du dygtig til at arbejde med tal og data, og har du et skarpt øje for selv de mindste detaljer? Kan du lide at arbejde struktureret og detaljeorienteret, så er du måske OK’s nye koordinator, som..
    • Administrativ medarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Byggesagsbehandler til et stærkt hold i [xxxxx]

    Vil du være med til at skabe gode fysiske rammer for borgere og virksomheder i en agil vækstkommune med højt til loftet, flad struktur og masser af søde og dygtige kolleger?Så har vi en tom stol, d..
    • Administrativ medarbejder
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hinnerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hinnerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Hinnerup over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2