Nordsøen Fri Fagskole søger administrations ansvarlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hirtshals

NORDSØEN Fri Fagskole søger administrations ansvarlig

NORDSØEN Fri Fagskole søger administrations ansvarlig i en 37 timers stilling hurtigst muligt.

Om NORDSØEN fri fagskole

NORDSØEN Fri Fagskole er en skole, som vægter gøremåls/praktisk undervisning indenfor de erhverv som retter sig mod fiskeri og søfart, gastronomi med udgangspunkt i havets skattekammer og turisme som bruger den fantastiske natur og havet som findes hele vejen ned langs vestkysten.

Skolen forventes at rekruttere elever fra hele landet samt Færøerne, Grønland og Island, skolen forventes at starte med minimum 40 elever til august 2022

Skolen får sin base på det tidligere Motel Nordsøen og et tidligere smedeværksted på Vestkajen 6.

Det tidligere Motel Nordsøen bliver indrettet til bo/kost delen, motellet kan rumme op til 100 elever som er målet på sigt. Smedeværkstedet bliver indrettet med værksteder som kan rumme de forskellige erhverv, dvs. træ- og metalværksteder, et køkken til gastronomilinjen og endelig undervisningsfaciliteter til Outdoorturisme linjen. Vores tre undervisningslinjer skal gerne kunne udvikle unge til en fremtid i et relateret erhverv uanset den geografiske placering.

Skolen er under etablering og vi søger administrations ansvarlig til at opbygge skolens administrative system, herunder bogholderi og elevadministration i samspil med eksterne videns personer, forestå bogføringsopgaver, sekretariatsopgaver samt medvirke til at gøre skolen kendt i en bred kreds. Når skolen fra sommeren 2022 går fra opbygning til egentlig drift, vil du få det fulde ansvar for administration, økonomistyring og økonomirapportering.

Din profil:

Vores kommende kollega kan have mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, faglige og personlige kompetencer, det vi søger er:

  • Erfaringer i administrative opgaver og sekretariatsfunktion
  • Erfaring med bogholderi, løn, regnskab og rapportering
  • Arbejde selvstændigt og omgås fortrolige oplysninger
  • Struktureret og systematisk.
  • Gode samarbejdsevner og kan lide at samarbejde og med lyst til at betjene vores samarbejdspartnere både i tale og på skrift.
  • Besidder sund fornuft og logisk sans.
  • Du er robust og omstillingsparat og i stand til at håndtere kontakt på alle niveauer.
  • Du er positivt indstillet, smilende og har et smittende engagement og giver en hånd med hvor der er brug for det og så drives du af at bidrage til udvikling og opbygning.

Din hverdag på skolen vil være forskelligartet, og du vil skulle bidrage til opbygning af skolen og dermed også være i løbende forandring og udvikling. I dit job vil du opleve at arbejde selvstændigt med egne opgaver og du skal derfor finde dig godt tilpas med at strukturere din egen arbejdsdag.

Hvis du ved at du kan det, så send os din motiverede ansøgning, ansøgningsfristen er den 21. januar 2022 samtaler vil blive afholdt løbende i januar 2022 og med tiltrædelse senest pr. 1. marts 2022

For yderligere oplysninger kontakt: Forstander Peter Ernst Sundbæk tlf: 61276017

Mail: [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hirtshals.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hirtshals
  • Fredag den 21. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hirtshals

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hirtshals over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Hirtshals over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1