Administrativ sagsbehandler til Juridisk Afdeling i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrel...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Har du flair for sagsbehandling og er i besiddelse af et stærkt administrativt gen?

Så er stillingen som barselsvikar for vores administrative sagsbehandler i Juridisk Afdeling i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse måske lige noget for dig.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses Juridiske Afdeling består af to sektioner: Udbuds- og Entreprisesektionen samt Jura- og Policysektionen. Afdelingen fungerer som Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses juridiske kompetencecenter og består i dag af i alt 17 juridiske medarbejdere.

Jura- og Policysektionen yder juridisk rådgivning indenfor en række juridiske områder som eksempelvis miljøret, planret, erstatningsret, persondata, lejeret, fast ejendom og forvaltningsret generelt. Sektionen løser derudover opgaver i forbindelse med kontraktstyringen af Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses facility management kontrakt og bistår resten af organisationen med at udarbejde politikker og øvrige retningslinjer.

Udbuds- og Entreprisesektionen har det samlede ansvar for Ejendomsstyrelsens udbuds- og indkøbsfaglige samt entrepriseretlige opgaver, og gennemfører hvert år udbud, licitationer og andre former for konkurrenceudsættelse inden for en lang række forskellige områder. Medarbejderne i sektionen bistår hvert år med gennemførelsen af en række af de fagligt mest udfordrende udbud i Danmark og bistår herudover løbende med rådgivning og håndtering af entrepriseretlige opgaver og tvister som led i forberedelsen og gennemførelsen af Ejendomsstyrelsens mange bygge- og anlægsprojekter, ligesom sektionen generelt medvirker til at rådgive om og fastlægge bestemmelser og processer for udbuds- og indkøbsvirksomhed samt for udarbejdelse og indgåelse af entrepriseaftaler mv.

Om stillingen

Dine primære opgaver vil være at koordinere og gennemføre høringer af myndighederne i Forsvaret, at være med til at opbygge, supportere og vedligeholde Juridisk Afdelings anvendelse af ESDH og sørge for opfølgning og økonomistyring af Juridisk Afdelings leverandører (primært advokater).

Derudover vil stillingen også indeholde en række administrative opgaver, der generelt understøtter Juridisk Afdelings sagsbehandling, eksempelvis koordinering i forbindelse med afdelingens mødeaktiviteter og støtte til afdelingens juridiske medarbejdere i forbindelse med navnlig større sager, ligesom du i et vist omfang forventes at understøtte afdelings- og sektionscheferne som led i den overordnede personaleadministration mv.

Arbejdsmængden varierer og kan til tider være stor – men der er god fleksibilitet og mulighed for at afvikle eventuelt merarbejde.

Vi tilbyder dig en spændende stilling, med ansvar for egne områder, hvor du får mulighed for at gøre en stor forskel for Juridisk Afdeling og afdelingens opgaver.

Om dig

Du har en kontoruddannelse og har erfaring fra en lignende administrativ stilling, gerne fra det offentlige, hvor du har godt kendskab til ESDH generelt og eventuelt på superbrugerniveau. Derudover vil det være en fordel, hvis du har beskæftiget dig med økonomistyring eller andre lignende opgaver.

Du trives med de administrative og koordinerende opgaver, og du skal kunne arbejde selvstændigt og tage initiativ i forhold til opgaverne indenfor dit ansvarsområde.

Derudover skal du være serviceminded, struktureret og kunne lide at arbejde administrative processer.

Det vil være en fordel, hvis du har brugererfaring med IT-systemerne SAP (DeMars) og WorkZone.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Stillingen er indplaceret som enten overassistent eller kontorfuldmægti. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde denne i hele din ansættelsesperiode.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Søren Lysholt Hansen på tlf.: 3032 3294 eller på mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Anett Brund Kronborg på tlf.: 7281 9135 eller på mail [email protected].

Vi skal gerne bede dig om at søge stillingen via linket. Du bedes scanne og vedhæfte relevante uddannelsesbeviser mv.

Ansøgningsfristen er den 24. april 2020 og vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES)
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse leverer og udvikler de fysiske rammer, som er nødvendige for Forsvarets virksomhed. Vi opfører, vedligeholder og drifter Forsvarets bygninger og har derudover ansvaret for Forsvarets øvelsesterræner, skove og naturarealer. Hovedsædet er placeret i Hjørring med decentralt placerede medarbejdere rundt omkring i hele landet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hjørring
  • Fredag den 24. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 3
17. september 2024 4
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 1
24. august 2024 3
23. august 2024 4
22. august 2024 3
21. august 2024 4
20. august 2024 3