Medarbejder til Servicecenter i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vi søger dig, der kan smile igennem telefonen og leverer service i verdensklasse.
Vil du være med til at levere professionel og engageret kundeservice i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses Servicecenter? Har du det rigtige mindset, hvor kunderne er de vigtigste og du altid gør dét ekstra for at levere en fantastisk kundeservice? Så er det nu, du skal sende en motiveret ansøgning, samt dit cv.

Om os

Servicecenteret er ”single point of contact” for booking og afregning. Vi behandler eller videreformidler henvendelser og vores hovedopgave er at levere den bedste service for at støtte vores brugere med at få løst deres opgaver. Det skal være nemt at være bruger i Forsvaret. Servicecenteret skaber nærvær på afstand.

Servicecenteret er opdelt i tre teams;
• Facility mangament, hvor vi støtter den decentrale struktur.
• Administration, hvor alt ovenstående booket i Forsvaret faktureres, samt håndtering af Forsvarets faste betalinger på alle ejendomme.
• Booking, hvor vi blandt andet behandler booking af skyde- og øvelsesterræner, koordinering af store eksterne arrangementer og koordinering af indkvartering til store militære øvelser. Derudover har teamet opgaven med bestilling og koordinering af forplejning.

Du vil blive en del af et af vores team booking, hvor opgaverne er mangfoldige, lige fra telefonbetjening, mindre sagsbehandling og tværgående opgaver i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. I Servicecenteret er to dage ikke ens og du vil opleve muligheden for mange udfordringer både personligt og fagligt.

Om stillingen

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor kundeservice er det vigtigste. Du er i kontakt med vores kunder igennem telefon og mail. Vejledning og behandler af brugernes henvendelser er de primære opgaver. Der er mange opgaver, nogle kræver mindre sagsbehandling i en meget formel tone, så gode skriftlige kundskaber er krævet. Du vil møde koordineringsopgaver, der kræver opbygning af gode relationer i samarbejdet med brugere og andre sektioner i Ejendomsstyrelsen.

Servicecenteret har et meget tæt samarbejde med vores leverandør på Facility management området, som sker i en partnerskabsbaseret kontrakt, den største der er indgået på dette område i Danmark. Her arbejder vi i fælles bestilling- og bookingsystemer og der arbejdes altid på, at blive bedre for brugernes skyld.

Servicecenteret vil være verdens bedste arbejdsplads. Vi stiller derfor krav til medarbejderne, lederne og vores kolleger i Ejendomsstyrelsen. Vi forventningsafstemmer for at skabe et godt arbejdsmiljø. I jobbet vil du opleve worklife balance.

Der er stor frihed i jobbet og i opgaveløsningen. Stillingen er på 37 timer inkl. betalt frokostpause. Servicecenteret har åbent de fleste dage på året og du vil indgå i en vagtplan, hvor dine arbejdstider er varierende imellem kl. 08.00-17.00 samt søndag og nogle af årets helligdage fra 08.00-12.00.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en kontoruddannelse eller praktisk relevant erfaring fra en lignende stilling.

Service er en del af dig og du vil/kan nå i mål på en hurtig og effektiv måde, da vi har mange brugerhenvendelser. Du er udadvendt og har en positiv tilgang til at tale i telefon med mange mennesker i løbet af dagen.

Du har følgende kompetencer, kvalifikationer og menneskelige egenskaber:

• Har det største servicegen og et glimt i øjet, som kan mærkes igennem telefonen.
• God til at struktureret og prioritere dine opgaver i en travl hverdag.
• Kan arbejde selvstændigt.
• God til at formulerer dig på skift og i tale.
• Gode IT kompetencer i officepakken.
• Du skal kunne kommunikere på flere niveauer.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Basislønnen er 25.454,60 kr. pr. måned.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at Pernille Seidelin på telefon 7281 3975.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Dorthe Rasmussen på telefon 7281 9169.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 27. maj 2021. Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelsen har ca. 2 millioner kvadratmeter bebyggelse i vores portefølje, et samlet areal på ca. 32.000 hektar, over 600 etablissementer i hele Danmark, og vi beskæftiger knapt 600 medarbejdere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hjørring
  • Torsdag den 27. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
18. september 2024 3
17. september 2024 4
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 1
24. august 2024 3
23. august 2024 4
22. august 2024 3
21. august 2024 4
20. august 2024 3
19. august 2024 1