Faglig koordinator til Stamdata og dokumentation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Har du erfaring i at være medarbejdende faglig koordinator i et team, som arbejder med ajourføring af ejendomstamdata og teknisk dokumentation, og samtidigt være projektleder og koordinator på projekter med indsamling og opdatering af bygningstamdata?

Vil du være med til at implementere og videreudvikle hvordan Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse skal indsamle, registrere og håndtere ejendomstamdata og byggeteknisk dokumentation i fremtiden?
Hvis du finder ovenstående interessant skal du søge stillingen hos os og blive en del af teamet i Digitaliseringssektionen.

Om os

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i et uformelt miljø, hvor der er god mulighed for faglig sparring og kompetenceudvikling, og hvor du i høj grad har mulighed for at påvirke aktiviteternes gang og ikke mindst din hverdag.

Du kommer til at arbejde i vores Digitaliseringssektion, hvor vi arbejder med bygningsstamdata (CAD/Revit), geospatiale data (GIS) samt håndtering af interne lejekontrakter.
Vi skal sikre, at data er tilstrækkelige, tilgængelige og valide, så resten af organisationen kan træffe data drevne beslutninger på et opdateret og retvisende grundlag.

Vores sektion består af medarbejdere med mange forskellige uddannelser. Det spænder over landinspektører, byggetekniker, tekniske tegnere, biolog, geograf og overassistent. Det Forventes, at du har en teknisk funderet uddannelse som byggetekniker eller tilsvarende samt evt. efterdannelse i projektledelse.

Vi har en god og uformel omgangstone i afdelingen, og der er stor grad af frihed i opgaveløsningen. Du kommer til at arbejde i vores hovedkontor, som ligger i Hjørring.

Om stillingen

Stillingen omfatter arbejde med bl.a. projektledelse, koordinationsopgaver, analyseopgaver, udarbejde udbudsmaterialer, foretage kvalitetskontrol af leverancer og meget andet.

Du har til opgave at:

• Forestå projektledelse og koordinering af projekter bl.a. vedrørende opmåling af bygningsmasse.
• Forestå koordinering og fordeling af opgaver i Digitaliseringssektionens stamdata- og dokumentationsteam.
• Skal kunne arbejde selvstændigt og forstå at koordinere opgaverne i teamet, således at belastningen fordeles bedst muligt i teamet.
• Støtte og vejlede projektledere i henhold til IKT i Bygge- og anlægsprojekter.
• Importere/eksportere tegninger og anden teknisk dokumentation.
• Håndtere interne og eksterne forespørgsler vedrørende byggeteknisk dokumentation og ejendomstamdata.
• Indgå i tværgående arbejdsgrupper/projekter for at sikre datakvalitet.
• Arbejde med CAD software (AutoCAD og Revit).

Om dig

Du har en relevant uddannelse samt erfaring og kan gennem eksempler dokumentere, at du har den nødvendige tekniske forståelse og erfaring til at udfylde stillingen.
Endvidere har du erfaring med faglig ledelse/koordinering, kendskab til og gerne erfaring med projektledelse, herunder udarbejdelse af udbudsmateriale, leverandørstyring o.s.v.
Foruden erfaring med anvendelse af AutoCAD og Revit.

Du er løsningsorienteret og i stand til at balancere imellem teori og praksis.
Du er selvstændig, nysgerrig, opsøgende og energisk af natur, og du vil få en stor kontaktflade med store dele af organisationen samt eksterne leverandører.
Du har lyst til at udvikle dig, gennem en løbende kompetenceopbygning samt deltage aktivt i faglige sammenhænge som ERFA-grupper og konferencer.
Du har kørekort til personbil (B).

Dine personlige kompetencer er blandt andet:

• Samarbejde: Klar til at yde sit bedste for at både kunder og kollegaer kan få løst deres opgaver og sikre en god stemning i teamet.
• Selvstændig: Kan lide at være en del af et hold, men kan også struktureret og selvstændigt stå i spidsen for teamet.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst.

På baggrund af din byggetekniske uddannelse vil du blive omfattet af overenskomsten for bygningsteknikerer m.fl. i staten mellem Finansministeriet og Teknisk Landsforbund samt fælles overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10.

Din samlede løn består af en grundløn og et individuelt forhandlet tillæg, afhængig af dine kvalifikationer.
Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. For alle ansatte kræves, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte enten sektionschef Lars Sand Kristensen på telefon 41 89 28 80 eller på mail; [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 72 81 91 78.

Ansøgningsfristen er foreløbig 30. august 2021.
Vi forventer at holde løbende samtaler og senest i ugen efter fristen.
Stillingerne er til besættelse snarest.

Vi vil bede dig om at søge via linket. For at komme i betragtning, bedes du vedhæfte din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser mv.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Vi ser frem til at høre fra dig!

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelsen har ca. 2 millioner kvadratmeter bebyggelse i vores portefølje, et samlet areal på ca. 32.000 hektar, over 600 etablissementer i hele Danmark, og vi beskæftiger knapt 600 medarbejdere.
Se evt. mere på vores hjemmeside Ejendomsstyrelsen.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hjørring
  • Mandag den 30. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 3
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7
3. juni 2024 5
2. juni 2024 8