Lønsagsbehandlere til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Er du en stærk profil indenfor lønområdet, og vil du være med til at styrke administrationen af løn for hele Forsvarsministeriets koncern yderligere?

I Regnskabsstyrelsen har vi brug for nye kolleger, som med stærke kompetencer på lønområdet medvirker til at styrke fundamentet i lønsektionen og medvirke til yderligere udvikling heraf.

Om os

Regnskabsstyrelsen er ansvarlig for, at Forsvarets regninger bliver betalt, at indtægter og udgifter bogføres, at rejser bookes og afregnes, ligesom vi varetager og sikrer den samlede regnskabsvirksomhed indenfor koncernen. Vi spænder bredt og er meget ambitiøse – vi vil være den regnskabsfaglige rollemodel i staten!

I Lønsektionen er vi godt 50 kolleger, der sikrer, at ca. 24.000 ansatte under Forsvarsministeriets område får udbetalt løn hver måned.

Vi arbejder i et uformelt miljø med gode muligheder for faglig sparring og kompetenceudvikling. Vi giver alle gerne en hjælpende hånd på tværs, så alle opgaver kan løses inden deadlines.

Vi lægger stor vægt på vores medarbejderes trivsel og udvikling, og vi er en familievenlig arbejdsplads, hvor der er plads til både privatliv og karriere.

Om stillingen

Du er en del af Team Stampersonel, hvor du sammen med 16 kollegaer sikrer korrekt udbetaling af løn til Forsvarets militært ansatte. Du løser opgaver i relation til civiluddannelse, skat, ferie mv.

”Når jeg står op er jeg glad ved tanken om, at jeg skal på arbejde ved Regnskabsstyrelsen. Her er der ikke to dage som er ens, jeg har medbestemmelse over min egen arbejdsdag, ligesom jeg kan udvikle mig selv og mine opgaver” siger Tina, lønsagsbehandler i Team Stampersonel.

Dine konkrete arbejdsopgaver er at:

• Håndtere hele lønprocessen – fra ansættelse til fratrædelse og pension.
• Afregne ferie i henhold til ferieaftalen.
• Håndtere kompleks sagsbehandling.
• Behandle dataudtræk.
• Kontrollere beregninger.
• Være tovholder i tværgående opgaveløsning.
• Bidrage med at procesoptimere.

Du samarbejder med øvrige lønsagsbehandlere i lønsektionen samt samarbejdspartnere i Personalestyrelsen, og du har rig mulighed for at bringe dine kompetencer i spil i en afvekslende hverdag, som du har mulighed for at sætte dit eget præg på. Dit faste arbejdssted er i Hjørring.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant kort eller mellemlang videregående uddannelse, f.eks. finansøkonom eller administrationsbachelor, eller en kontoruddannelse suppleret med akademifag indenfor økonomi, analyse eller forvaltningsret.

Du har erfaring med lønområdet og meget gerne erfaring med forvaltningsafgørelser. Og du:

• er specialist i Excel.
• er hjemmevant i resten af MS Office-pakken.
• har kendskab til E-indkomst.

Som person ser du udvikling og forandring som muligheder. Du er samarbejdsorienteret, og du kommunikerer klart, positivt og konstruktivt. Du giver gerne din ærlige mening til kende i den åbne dialog, vi værdsætter så højt i teamet.

Du anskuer opgaverne i sammenhæng, og du er fleksibel i din tilgang til opgaveløsningen.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) og den gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og OAO. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer har du mulighed for at forhandle et tillæg. Du får en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Du har også betalt frokostpause, kantineordning, frugtordning, fleksibel arbejdstid og mulighed for sociale aktiviteter gennem bl.a. idræts- og personaleforening.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du lyst til at høre mere om stillingen, kan du kontakte teamleder Lars Bukholdt Andersen på telefon 72 81 07 26 eller sektionschef Tove Thorius på telefon 72 81 07 24.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Karin Dupont på telefon 72 81 91 34.

Send din ansøgning, CV og eventuelle uddannelsesbeviser snarest og senest den 5. november 2021. Vi holder samtaler løbende og ansættelse er snarest muligt.
Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse
Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse varetager og sikrer den samlede regnskabsvirksomhed i koncernen. Opgaverne spænder vidt – fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration, til udvikling af regnskabsmodeller og regnskabssystemer. Det er samtidig vores opgave at bidrage og understøtte den løbende forretningsmæssige udvikling i koncernen. Som sparringspartner lægger vi vægt på at skabe værdi og sikkerhed i alt, hvad vi gør.

Vi arbejder fokuseret med risikovurderinger og kontrolmiljø, og vi er rådgivende på disse områder over for vores kunder. Vores primære kunder er øvrige styrelser og myndigheder indenfor Forsvarsministeriets område, som vi udarbejder regnskaber for. Vi ser det som en af vores største opgaver at støtte vores kunder, så alle inden for Forsvarsministeriet område kommer i mål med et styrket økonomisk kontrolmiljø.

Vi er beliggende i Hjørring og beskæftiger ca. 240 medarbejdere, primært med civil baggrund. Vi arbejder ud fra en kundevendt vinkel, hvor vi stræber efter at gøre det nemt og sikkert at være kunde hos os, og samtidig evner at dække kundens behov.

Som arbejdsplads har vi fokus på helhedsforståelse, medarbejderinvolvering og samarbejde på tværs i organisationen. Vi løser vores kerneopgaver gennem en struktureret og systematisk indsats og understøtter dermed en optimeret og effektiv ressourceudnyttelse i hele koncernen med et øget fokus på service.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hjørring
  • Fredag den 05. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 3
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7
3. juni 2024 5