Medarbejder til Sygdom & Barselssektionen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Er du morgenfrisk og har du lyst til at yde service på et højt niveau? Er du stærk til at samarbejde og sætter du pris på systematik i dit arbejde? Har du en behagelig, venlig og imødekommende stemme og facon, når du tager telefonen?
Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du samtidig fortrolig med IT og tal – så kunne du meget vel være vores nye kollega.

Om os

Sygdom & Barselssektionen er en del af Forsvarsministeriets Personalestyrelse og det centrale sted i Forsvaret, hvorfra al sygefraværsregistrering, sygedagpengerefusioner, barselsforvaltning, familiemæssig orlov samt opfølgning og håndtering af langvarigt sygefravær foregår.<br/Vi er 24 medarbejdere på kontoret og vi arbejder i faglige fællesskaber, hvor vi hjælper og støtter hinanden. Vi har selvstændige og udfordrende opgaver, men ingen har løst opgaven, før vi alle er færdige.

Om stillingen

Vi er organiseret med b.la. et call-center, som er indgangen til vores forskellige fagligheder. Det er samtidig det sted, hvor syge- og raskmeldinger fra Forsvarets ca. 20.000 ansatte modtages og registreres. I call-centret har vi en vagtordning, som du vil indgå i - på ugens 5 hverdage.

Din primære opgave vil imidlertid komme til at omfatte registrering og behandling af de sygefraværsregistreringer, der er fejlet eller ikke kan omfattes af den automatiserede registreringsproces. Sammen med et team vil du skulle støtte Forsvarets chefer i forbindelse med indhentning af lægelig dokumentation samt opfølgning på sygefraværssamtaler. Efter behov vil du evt. også skulle kunne løse opgaver på refusions- og barselsområderne.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en kontoruddannelse. Hvis du har kendskab til sygedagpengelovgivningen og måske også barselslovgivningen, er det en fordel men ikke et krav.
Måske har du i et tidligere job prøvet at anmode om sygedagpengerefusioner hos kommunerne – eller måske har du arbejdet med HR-opgaver mere generelt.

Du må meget gerne have gode IT-færdigheder og en rigtig god forståelse for systematisering i forbindelse med opgaveløsningen. Du skal helst synes om at være i dialog med mange mennesker hver dag - og i den forbindelse være indstillet på at yde god service og rådgivning. I telefonen må du gerne med din stemme signalere, at du er venlig og imødekommende – en sjov eller glad bemærkning på rette sted er kun med til at fremme det gode arbejdsmiljø.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Basislønnen er 25.983,27 kr. pr. måned.

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Helle Jørgensen på telefon 7281 9401 eller via mail: [email protected] eller faglig koordinator Heidi Madsen på telefon 7281 9424 eller via mail: [email protected]

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Sheeba Krause på telefon 32 66 50 36.

Ansøgningsfristen er fredag den 3. april 2022. Samtaler forventes afholdt i uge 16.

Der er tale om en fast stilling, som vi ønsker besat pr. 1. maj 2022 eller snarest muligt.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen

OM FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE
Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) er overordnet ansvarlig for personaleområdet og HR-driften i Forsvarsministeriets koncern. Koncernen omfatter Forsvarskommandoen, Beredskabsstyrelsen, Forsvarets Efterretningstjeneste, Hjemmeværnet samt en række styrelser såsom Materiel- og Indkøbsstyrelsen, Ejendomsstyrelsen og Personalestyrelsen.
Vi støtter med rekruttering, dels til koncernens mange uddannelser, dels til de ca. 20.000 faste stillinger og de 3.500 stillinger i reserven. Vi rådgiver om HR og arbejdsmiljø, indkalder til Forsvarets Dag, forhandler overenskomster og yder støtte til veteraner og pårørende. Vi har desuden det faglige ansvar for udvikling og udmøntning af koncernens HR-strategiske tiltag.
FPS er som arbejdsplads kendetegnet ved høj faglighed, fokus på videndeling, gode menneskelige relationer og et velfungerende arbejdsmiljø.
Hovedsædet er placeret i Ballerup med decentrale partnerelementer og rekrutteringscentre rundt om i hele landet. Veterancentret, der er en del af FPS, er placeret i Ringsted.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hjørring
  • Søndag den 03. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 1
24. august 2024 3
23. august 2024 4
22. august 2024 3
21. august 2024 4
20. august 2024 3
19. august 2024 1
18. august 2024 2
17. august 2024 2