Sagsbehandler til tjenesterejseområdet med blik for compliance

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Har du stærke kompetencer inden for analyse, kontrol og rapportering, og har du interessere i at sikre en drift præget af stor effektivitet og høj kvalitet?
Trives du med en afvekslende hverdag, og har du lyst til at udvikle dig i jobbet?
Så er det måske dig, vi søger til at blive en del af holdet hos Procesafdelingen i Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse.

Om os

Regnskabsstyrelsen er en arbejdsplads med fokus på udvikling og resultater, hvor du vil blive en del af en professionel og dynamisk organisation. Vi lægger vægt på et godt samarbejde, at være professionelle og ikke mindst at yde en god kundeservice.

Procesafdelingen er én ud af fire afdelinger i Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse. Afdelingens kerneopgave er at få bilag for hele Forsvarsministeriets koncern behandlet rettidigt med høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris og samtidig sikre høj kundetilfredshed.

I Procesafdelingen arbejder vi i et uformelt miljø, hvor der er gode muligheder for faglig sparring og kompetenceudvikling, og hvor du har mulighed for at påvirke din dagligdag. Du bliver her en del af en sektion med ca. 45 dygtige og engagerede medarbejdere, der løser opgaver inden for forvaltningskontrol, analyse, rapportering, regulering samt opfølgning på balancekonti af tjenesterejser under Forsvarsministeriets område.

Om stillingen

Vi kan tilbyde en række spændende arbejdsopgaver, hvor de primære opgaver vil omfatte analyse, kontrol og rapportering inden for tjenesterejseområdet. Sektionen betjener hele Forsvarsministeriets koncern med ca. 24.000 medarbejdere i forhold til tjenesterejser, så du får rig mulighed for at sætte dine kompetencer i spil og skabe gode kundeoplevelser.

Konkret vil arbejdsopgaverne, afhængigt af dine kompetencer, kunne omfatte:

- Forvaltningskontrol af tjenesterejser.
- Medvirke til sikring af compliance på tjenesterejseområdet.
- Være med til udvikling af effektive processer inden for arbejdsområdet.
- Opfølgning på og regulering af tjenesterejser.
- Kontroller og afstemninger af fakturaer inden for rejseområdet.
- Besvare skriftlige og mundtlige henvendelser fra kunder, herunder f.eks. Hotline-betjening.

I sektionen arbejder vi typisk i mindre enheder på 7-8 kolleger. Vi hjælper hinanden på tværs af enheder og løfter i flok, og du skal derfor også være indstillet på i perioder at bidrage til sektionens øvrige opgaver, som blandt andet omfatter undervisning inden for tjenesterejseområdet.

Vi vil sørge for, at du bliver oplært i Forsvarets rejsebestemmelser på en god og ansvarlig måde.

En af vores nyeste medarbejdere René fortæller dette om hans oplæring:
"Oplæringsforløbet i rejsebestemmelserne var tilrettelagt med fokus på, hvordan reglerne praktisk anvendes i hverdagen. Teorien blev koblet på løbende, hvilket gjorde det nemmere at forstå og fortolke på rejsebestemmelserne. Forløbet gør, at man som ny medarbejder føler sig godt klædt på, når man starter på dagligdagens opgaver.''

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant kort eller mellemlang videregående uddannelse, fx finansøkonom eller administrationsbachelor, eller en kontoruddannelse suppleret med akademifag inden for økonomi, analyse eller forvaltningsret.
Erfaring med forvaltningsvurderinger er en fordel. Vi ser gerne at du har erfaring med MS Officepakken og særligt Excel. Derudover er kendskab til SAP en fordel.

Desuden forventer vi, at du som person:

• Er nysgerrig og videbegærlig efter at finde og undersøge det, som stikker ud i forvaltningskontrollen af tjenesterejserne, samt at du kan, har lyst til og trives med at arbejde struktureret med at kontrollere store datamængder.
• Er skarp på dataanalyse, og har et godt overblik og evne til at forstå detaljens betydning i den store sammenhæng, så de rette budskaber formidles i rapporteringen.
• Besidder gode samarbejds- og formidlingsevner, idet vi arbejder i teams, hvor samarbejde er en forudsætning for, at vi opnår de ønskede resultater. Du skal kunne sætte teamets mål højere end egne mål og indgå i en hverdag, hvor opgaverne prioriteres og fordeles i teamet.
• Kan trives i et travlt miljø, hvor der til tider er korte deadlines, som kræver, at man arbejder struktureret og kan håndtere tidspres.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer er der mulighed for forhandling af tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Derudover tilbydes betalt frokostpause, kantineordning, frugtordning, fleksibel arbejdstid og mulighed for sociale aktiviteter gennem bl.a. idræts- og personaleforening.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

Kontakt og ansøgning
Har du lyst til at høre mere om stillingen, kan du kontakte teamleder Michael Dahl Vestergaard på telefon 72 81 08 95.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 7281 9178 eller HR-konsulent Pia Knudsen på telefon 7281 9144.

Ansøgningsfristen er den 24. april 2022, men vi forventer at afholde samtaler løbende, så send os gerne din ansøgning allerede i dag.
Ansættelse er snarest muligt.

Du søger via linket. For at kunne komme i betragtning, anmodes du om at vedhæfte ansøgning, CV og uddannelsesbevis.
Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse er én af seks styrelser under Forsvarsministeriet. Vi er beliggende i Hjørring og beskæftiger ca. 230 medarbejdere, primært med civil baggrund. Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse varetager og sikrer den samlede regnskabsvirksomhed i koncernen. Opgaverne spænder vidt – fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration, regnskabsaflæggelse og til styrkelse af koncernenes samlede kontrolmiljø. Det er samtidig vores opgave at bidrage og understøtte den løbende forretningsmæssige udvikling i koncernen. Som sparringspartner lægger vi vægt på at skabe værdi og sikkerhed i alt, hvad vi gør.

Vi arbejder fokuseret med risikovurderinger og kontrolmiljø, og vi er rådgivende på disse områder over for vores kunder. Vores primære kunder er øvrige styrelser og myndigheder inden for Forsvarsministeriets område. Vi ser det som en af vores største opgaver at støtte vores kunder, så alle inden for Forsvarsministeriet område kommer i mål med et styrket økonomisk kontrolmiljø.

Som arbejdsplads har vi fokus på helhedsforståelse, medarbejderinvolvering og samarbejde på tværs i organisationen. Vi leverer opgaveløsninger på et højt fagligt niveau, som til stadighed tilpasses efter omgivelsernes krav. Vi lægger vægt på den tværorganisatoriske videndeling, proces- og helhedsforståelse samt en løbende implementering af automatiserede løsninger.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk og om Regnskabsstyrelsen på www.regnskabsstyrelsen.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hjørring
  • Søndag den 24. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 1
24. august 2024 3
23. august 2024 4
22. august 2024 3
21. august 2024 4
20. august 2024 3
19. august 2024 1
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 1
8. august 2024 1