Teamleder til faglig sparring og udvikling af medarbejderne i Servicecenteret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du være med til at sikre en faglig og professionel, samt engageret kundeservice i FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSEs Servicecenter. Vi er hele tiden er i forandring, da vi hele tiden tilpasser os organisations og brugernes behov.

Lige nu mangler vi en Teamleder til vores Servicecenter i Hjørring.

Om os

Servicecenteret er ”single point of contact” for booking og afregning. Vi behandler eller videreformidler henvendelser og vores hovedopgave er at levere den bedste service for at støtte vores kunder og forsvarets som organisation, med at få løst deres opgaver. Det skal være nemt at være kunde.
Om stillingen

Vi er opdelt i 6 teams:

- Booking, af alle Forsvarets faciliteter. Det er både hotelindkvartering, mødelokaler og undervisningsfaciliteter. Vi booker enkelte mødelokaler, men koordinerer også store militære øvelser og eksterne arrangementer på Forsvarets faciliteter. Al forplejning fra Forsvarets kantiner bestilles ligeledes her igennem.

- Booking SKYD, hvor Forsvarets garnisionsnære skydebaner og øvelsesterræner bookes og koordineres. Vi varsler offentligheden samt kommunerne om den forventede aktivitet samt opfølgning efter end aktivitet for tilsikring af de lovgivningsmæssige bestemmelser.

- Administration, hvor anvendelse af Forsvarets faciliteter afregnes både internt og eksternt. Hertil er budgetansvaret placeret med opfølgning på alle Ejendomsstyrelsens faste driftsudgifter til el, vand, varme og ejendomsskat.

- Boligkontoret; forvaltning og administration af Forsvarets tjeneste- og lejeboliger i Nyboder samt Forsvarets øvrige lejeboliger i Danmark.

- Omstillingen; her servicerer vi flere af Forsvarets enheder og hjælper brugeren videre til rette vedkommende. Dertil håndteres opkald til FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE og Forsvaret fra borgere, virksomheder eller andre offentlige styrelser.

- Rekvisition; støtter vores kantine og rengøring folk i forbindelse med de administrative opgaver i forbindelse med indkøb af varer og ydelser.

Servicecenteret har åbent 365 dage om året. Uden for Servicecenteret åbningstid skiftes vores medarbejdere til at håndtere de akutte henvendelser i forbindelse med vores vagtordning. Vagten starter når Servicecenteret lukker og frem til kl. 24.00.

Vi servicerer Forsvarets ca. 20.000 kunder som er fordelt i hele Danmark
Derudover har Servicecenteret en vagtordning, hvor der kan forventes opkald uden for normalt åbningstid, hvor du i perioder er til rådighed. Samt det kan forventes at der er mindre rejseaktivitet.

Om stillingen

Vi tilbyder en utrolig spændende stilling i et rigtig godt arbejdsmiljø, med en bred opgaveportefølje, samt stort fokus på drift og service. I stillingen har du en bred berøringsflade med den øvrige del af organisationen, hvilket giver stillingen og opgaverne et stort faglig indhold. I stillingen er der en stor frihed i opgaveløsningen og medbestemmelse i driften. Du vil få faglig ledelse af nogle af Servicecenterets teams, samt sikre trivsel og motivation i opgaverne.
Vi søger en Teamleder som kan sikre nedenstående:
- Kan bidrage positivt til arbejdsmiljøet og det faglige grundlag i de nuværende og kommende forandringer.
- Sikre en forsat udvikling, både af opgaver og medarbejdernes kompetencer ud fra dialog og motiverende ledelsesstil, så vi lykkes med at levere den bedste kundeservice og sikre leverancerne.
- Sikre et højt fagligt niveau i opgaveløsningen, ved at støtte medarbejderne i deres faglige udvikling
- Sikre og videreudvikle korrekt kontrolmiljø, systemunderstøttelse, herunder dokumentation og processer
- Afholde teammøde der via dialog, engagerer og motivere medarbejderne i opgaveløsningen
- Har et stort overblik og hurtigt kan sætte sig ind i problemstillinger, hvilket skal afstedkomme velfunderede og hurtige beslutninger, for sikring af god service.

Om dig

Vi forventer at du har:

- erfaring med økonomi, HR, ledelse eller lign.
- Gerne erfaring fra stillinger med ledelse og kundeservice. Også gerne fra andre brancher.
- Flair for ledelse og gerne erfaring med ledelse af medarbejdere
- Kan se dig se lede medarbejderne fagligt ud af ”sammen er vi stærkere – sammen når vi resultater”, samt ser nøglen til succes igennem gode relationer.
- Tilegne dig den nødvendige viden, på kort tid.
- God sans for prioritering.
- En høj produktivitet og kan have mange bolde i luften.
- Du byder ind med ideer og sætter dit personlige præg på opgaveløsningen.
- Gode kommunikative egenskaber, både mundligt, men også skriftligt.

Derudover har Servicecenteret en vagtordning, hvor der kan forventes opkald uden for normalt åbningstid, hvor du i perioder er til rådighed. Samt det kan forventes at der er mindre rejseaktivitet.

Du kan forvente at vi:

- Tilbyder et rigtig godt arbejdsmiljø, med en fri tone og frihed i opgaveløsningen, samt med stort fokus på trivsel og arbejdsglæde
- Søger for introduktion og uddannelse, der sikre du kommer godt ind i opgaven.
- Søger for videreudvikling af dig i opgaveløsningen, både på det faglige og personlige niveau.
- Har fokus på koordinering og sparring på tværs i hele Styrelsen, samt på tværs af styrelser og kommandoer
- tilbyder sparring på både personale og faglig ledelse da du kommer til, at indgå i ledergruppen i Servicecenteret, som består af yderligere 3 teamlederkollegaer, samt Sektionschef.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst mellem HK og Staten. Afhængig af kvalifikationer er der mulighed for at forhandle tillæg, og du får en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.
Yderligere oplysninger om stilling – Sektionschef FES-CHSC Pernille Seidelin på 6087 1232.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Karin Dupont på 3266 5188.
Send din ansøgning og CV snarest og senest den 31. august. Vi holder samtaler løbende og ansættelse er snarest muligt.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE (FES) støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet ved at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Ejendomsstyrelsen leverer et full service koncept, hvor opgaverne omfatter; facility management, nybyggeri, vedligehold, miljø- og energiopgaver samt naturpleje – og udføres overvejende via eksterne leverandører.
FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE har hovedkontor i Hjørring, men har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Vi har i alt 860 etablissementer spredt ud over hele Danmark.
Ejendomsstyrelsen er overvejende en civil arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber. Styrelsen har ejendomsdriften i centrum: Både i opgaveløsningen med vores kunder og i forhold til kompetenceudvikling af vore medarbejdere.
FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE har et samlet budget på ca. 2 mia. kr., 2,4 mio. m2 bebyggelse i vores portefølje, et samlet øvelsesareal på ca. 36.000 hektar og vi beskæftiger ca. 600.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hjørring
  • Onsdag den 31. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 3
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7
3. juni 2024 5
2. juni 2024 8