Fagligt stærke analysemedarbejdere til ny enhed i procesafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Brænder du for risikovurderinger, kontrolmiljø og facilitering? Og er du både analytisk, kritisk og har stor procesforståelse? Så kan det være dig, som vi har brug for?

Vi er i gang med at opbygge en enhed, der skal skabe de rette rammer for vores risiko- og kontrolmiljø, og vi søger dygtige medarbejdere, der kan udvikle og understøtte de kommende opgaver.

Om os

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse er én af seks styrelser i Forsvaret og har til huse på Hjørring Kaserne. Vi er organiseret i fire afdelinger med mere end 230 medarbejdere, hvoraf ca. 75 er ansat i Procesafdelingen.

Procesafdelingen har to selvstændige fagområder; fakturabehandling af forsvarets indkøb og alle administrative forhold ifm. tjenesterejser.

Sammensætningen af medarbejderne er bred, og miljøet er præget af høj faglighed og samarbejde på tværs i hele organisationen. Vi lægger stor vægt på vores medarbejderes trivsel, udvikling, involvering og tilbyder en høj grad af fleksibilitet – en god work life balance.

Om stillingen

I enheden bliver dine opgaver bl.a. at tilrettelægge og gennemgå processer med baggrund i risikovurderinger af alle delprocesser. Opgaverne omfatter også økonomiske analyser og controlling af de væsentlige faktorer i processerne.

Opgaverne består bl.a. i at:

• Understøtte og arbejde med at sikre det rette kontrol- og risikomiljø.
• Bidrage til risikovurdering af opgaver og den generiske proces.
• Sikre løbende gennemgang og analyse af risici og kontroller.
• Afrapportering til de procesansvarlige.

Da der er tale om en ny enhed med nye opgaver, skal du forvente, at få en central rolle i forbindelse med opbygningsfasen. Der er tale om en funktion med behov for stort samarbejde og kommunikation både i forhold til kollegaer, procesejer og ledelsen. Du vil blive direkte organiseret under sektionschefen sammen med 1-2 kollegaer.

Om dig

Stillingen og ansvarsområdet stiller store krav til din faglighed, din procesforståelse og din analytiske tilgang. Det betyder, at du skal kunne være kritisk og undrende i forhold til risici, kontroller og processer. Det er også vigtigt, at du kan definere og behandle store dataudtræk til analyse og vurderinger.

Du er løsningsorienteret, god til at prioritere og god til at samarbejde. I dit arbejde har du en stor helhedsforståelse og kan dermed skabe den rette balance mellem effektive processer og finansiel risiko.

Vi forestiller os også, at du har:

• En relevant økonomisk uddannelse.
• Erfaring fra bogholderi- regnskabs-, økonomifunktion eller som revisor.
• Erfaring fra lignende funktion.

Vi forventer, at du har kompetencer inden for:

• Facilitering af proces- og risikogennemgang.
• Analytisk tilgang og forståelse for kontrolmiljø.
• Anvendelse og eksekvering af risiko- og rammeværktøjer i afdelingen.

For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du er god til at kommunikere og samarbejde både internt og eksternt.
Du kan formidle et budskab, både når vores tilgang skal afstemmes internt, og når vi skal præsentere vores arbejde.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst, hvor du bliver ansat og lønindplaceret alt efter dine kvalifikationer og kompetencer samt din uddannelsesbaggrund.
Der vil i forbindelse med ansættelsen være mulighed for forhandling af tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte sektionschef Mette Østergaard Petersen, telefon 72 81 09 20 eller sektionschef Jeanette Kristensen, telefon 72 81 08 02.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 72 81 91 78 eller HR-konsulent Betina Koch-Søfeldt på telefon 72 81 91 28.

Ansøgningsfristen er den 11. december 2022.
Samtaler forventes afholdt løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.
Ansættelse er snarest muligt, men tilpasses den rette kandidat.

Vi vil bede dig om at søge via linket. For at komme i betragtning, bedes du vedhæfte din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser mv.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse er én af seks styrelser under Forsvarsministeriet. Vi er beliggende i Hjørring og beskæftiger ca. 230 medarbejdere, primært med civil baggrund.
Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse varetager og sikrer den samlede regnskabsvirksomhed i koncernen. Opgaverne spænder vidt – fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration, regnskabsaflæggelse og til styrkelse af koncernenes samlede kontrolmiljø. Det er samtidig vores opgave at bidrage og understøtte den løbende forretningsmæssige udvikling i koncernen. Som sparringspartner lægger vi vægt på at skabe værdi og sikkerhed i alt, hvad vi gør.

Vi arbejder fokuseret med risikovurderinger og kontrolmiljø, og vi er rådgivende på disse områder over for vores kunder. Vores primære kunder er øvrige styrelser og myndigheder inden for Forsvarsministeriets område. Vi ser det som en af vores største opgaver at støtte vores kunder, så alle inden for Forsvarsministeriet område kommer i mål med et styrket økonomisk kontrolmiljø.

Som arbejdsplads har vi fokus på helhedsforståelse, medarbejderinvolvering og samarbejde på tværs i organisationen. Vi leverer opgaveløsninger på et højt fagligt niveau, som til stadighed tilpasses efter omgivelsernes krav. Vi lægger vægt på den tværorganisatoriske videndeling, proces- og helhedsforståelse samt en løbende implementering af automatiserede løsninger.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk og om Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse på www.regnskabsstyrelsen.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hjørring
  • Søndag den 11. december 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
10. juli 2024 3
9. juli 2024 4
8. juli 2024 4
7. juli 2024 3
6. juli 2024 4
5. juli 2024 4
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 3
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7