Sagsbehandlere til bindende svar for selskaber

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Højbjerg

Vil du bruge din viden og dine evner indenfor moms eller skat til god sagsbehandling? Og synes du, det er vigtigt at give spørgeren en god oplevelse med præcise og korrekte afgørelser? Så har du nu mulighed for at være med til at behandle anmodninger om bindende svar til selskaber, fonde og foreninger.

Hvad er et bindende svar?
Personer, virksomheder eller selskaber, fonde og foreninger kan bede om bindende svar på moms- eller skattemæssige konsekvenser af en disposition, som de påtænker eller har gennemført, så de kender konsekvenserne på forhånd.

Hvad bliver din opgave?

Du kommer til at arbejde fagligt bredt med ikke-principielle bindende svar til selskaber, fonde og foreninger – enten inden for moms eller skat. Du skal træffe afgørelser, som du udarbejder efter afprøvede processer, og som rummer interessante og ofte nye problemstillinger.

Du får mulighed for at fordybe dig i faglige spørgsmål og diskutere dem med kollegerne. Du vil også få et tæt samspil med Jura (vores juridiske afdeling), som behandler de principielle bindende svar, der afgøres af Skatterådet.
De formelle sagsbehandlingsregler er en integreret del af sagsbehandlingen af bindende svar. Har du ikke allerede viden på feltet, skal du være nysgerrig efter at lære om reglerne. Naturligvis får du en grundig oplæring i hele processen med at give et bindende svar.
Om moms: Spørgsmålene spænder vidt over fx momspligt af sundhedsydelser, undervisning, salg af fast ejendom, kulturelle, finansielle og elektroniske ydelser, salg her i landet, salg i eller udenfor EU og meget mere.

Om skat: Spørgsmålene spænder over alle skattemæssige aspekter for selskaber og hovedaktionærer, fx skattepligt, avancebeskatning, udlodning, omstrukturering, generationsskifte osv.

I SP 04 Bindende Svar behandler vi også sager om omgørelse, omvalg og skatteforbehold for selskaber.

Hvem er du?
Du har en god, varieret teoretisk ballast og relevant erfaring med moms eller skat. Vi forventer ikke, at du kan alt, men du skal være fagligt åben og dynamisk og være ajour med regler og retspraksis. Vær indstillet på at kompetenceudvikle dig løbende. Til gengæld lover vi dig altid engageret sidemandsoplæring og rigtig god faglig sparring.

Det er vigtigt, at du er i stand til at arbejde selvstændigt med dybe, faglige spørgsmål. Det er også vigtigt, at du har blik for, hvad spørgeren ønsker, og forstår at håndtere sagen professionelt og imødekommende med spørgeren i centrum.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan fx være diplom eller master i moms eller skat, cand.jur., cand.merc. jur., cand.merc.aud. eller lignende. Alternativt kan du have opnået tilsvarende faglighed, kvalifikationer og kompetencer gennem dit arbejde i eller udenfor Skatteforvaltningen.

Skriftlig kommunikation skal have din interesse, og du skal kunne lide at arbejde med sproget.

Hvordan er vores arbejdsplads?
Du kan se frem til at blive en del af et spændende og udviklende arbejdsmiljø. Sammen med gode og engagerede kolleger får du mulighed for at tage et solidt medansvar for behandlingen af bindende svar.

Det optager os meget at løse de bindende svar med god kvalitet, så spørgerne oplever at få den rette hjælp og service. Vi arbejder i teams, hvor du løbende får nye og interessante opgaver. Du har mulighed for at bringe dine kompetencer og erfaringer i spil, så du udvikler dig i jobbet.

Alle i vores enhed har konstant fokus på at skabe en tryg og fleksibel arbejdsplads, der får job og privatliv til at gå op i en højere enhed. Det er, fordi vi tror på, at der er en direkte sammenhæng mellem glade og tilfredse kolleger og lysten til at gå på arbejde. Vi har en uformel omgangstone og bruger gerne humoren til at krydre hverdagen med gode grin.

Enheden SP 04 - Bindende svar Selskab er en del af afdelingen Selskabsprocesser i fagdirektørområdet Selskab i Skattestyrelsen.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning, CV og eksamensbeviser bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest fredag den 4. februar 2022 kl. 10:00. Spørgsmål besvares gerne af funktionsleder Birgitte Agerholm på telefon 72 38 98 77.
Vi holder første runde samtaler den 11. februar 2022 og anden runde den 22. februar 2022.

Der kan evt. indgå en personprofilanalyse og en logisk test i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Tiltrædelse pr. 1. april 2022 eller efter aftale.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Lyseng Allé 1, 8270 Højbjerg.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Højbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Højbjerg
  • Fredag den 04. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Højbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Højbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Højbjerg over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 2
4. september 2024 1
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 2
24. august 2024 3
23. august 2024 2
22. august 2024 3
21. august 2024 2
20. august 2024 2