Rekrutteringsfirma

Executive Assistant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Motiveres du af et job, hvor to arbejdsdage aldrig er ens? Er du en ildsjæl, der trives med at udføre administrative opgaver bag scenetæppet, så direktøren altid er forberedt og kan præstere på scenen? Så kan denne nyoprettede stilling hos den velrenommerede virksomhed være den rette for dig…

Landsdækkende aktør indenfor privat og offentligt byggeri


Dansk Boligbyg a/s udfører bolig- og institutionsbyggeri samt renoveringsopgaver i hoved- og totalentrepriser i Danmark. Virksomheden oplever markant vækst, og du skal med dine planlægningsevner og din sans for struktur understøtte forretningen og effektivisere direktørens arbejdsgang.

Som Executive Assistant får du en bred palette af arbejdsområder inden for administration, analyse, HR og kommunikation:

  • Økonomianalyser, rapportering og oplæg til handlingsplaner
  • Deltage i strategiarbejdet sammen med den øvrige ledelse, samt være tovholder på udvalgte projekter
  • Mødeplanlægning inkl. dagsordner og materialer samt efterfølgende opfølgning på udvalgte opgaver
  • Ferielovgivning, ansættelsesaftaler og andre HR-opgaver
  • Daglig opfølgning på generelle aktiviteter, kalender og øvrige supportopgaver

Du bliver direktørens tro væbner og får kontorplads i virksomhedens administration på hovedkontoret i Horsens. Du kommer til at arbejde tæt sammen med direktøren, som du refererer til.

Du holder overblikket og tager teten


Din arbejdsdag bliver fyldt med deadlines og henvendelser, hvis væsentlighed du løbende vurderer og reagerer på. Du trives i en tempofyldt hverdag, og med din strukturerede approach formår du at samle trådene og have det fulde udsyn over forretningsaktiviteterne. Din proaktivitet skyldes i høj grad din handlingsorienterede arbejdsstil, og du ved altid hvilke actions, der påkræves.

I den betroede stilling får du en tæt relation til direktøren, og som hans loyale partner medvirker du til, at han bruger sine kompetencer bedst muligt. Uanset om du omgås kollegaer eller samarbejdspartnere, har du en serviceminded og tålmodig agenda, som gør, at dine relationer værdsætter dig. Du er vant til at arbejde selvstændigt og overser aldrig en tidsfrist, da du følger din opgaver til dørs og er på forkant med begivenhederne.

Tilgangen til stillingen kan være mangeartet, men du har formentlig udfyldt en lignende rolle tidligere i din karriere. Økonomi- og regnskabsforståelse er vigtigt, idet du kommer til at beskæftige dig med analyser og handlingsplaner for udvalgte områder. Dansk kan du på højt niveau, og du kan begå dig på engelsk i både skrift og tale. Indimellem handler virksomheden med tyske leverandører, hvorfor det vil være fordelagtigt, at du også kan tysk. Du er vant til at navigere i IT-systemer og frisk på at lære CHISA, hvis ikke du kan det i forvejen.

Yderst veletableret virksomhed


Dansk Boligbyg a/s er landsdækkende med afdelinger i flere større byer. Det moderne domicil er beliggende i Horsens, og på landsplan har virksomheden i alt 100 medarbejdere.

Selvom virksomheden er en af branchen største, er der ikke langt fra idé til beslutning, da organisationskulturen er præget af frihed under ansvar. Der opereres i et fleksibelt, uformelt miljø, hvor DNA-kulturen gror på værdierne kundetilfredshed, ansvarlighed, troværdighed, selvledelse, arbejdsglæde og samarbejde, der skinner igennem alle virksomhedens aktiviteter. Du kan læse mere om Dansk Boligbyg a/s på deres hjemmeside og LinkedIn.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Horsens

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 2
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1