Vikarstilling: KUI-kontaktperson (Barselsvikariat til Jobcenter Kalundborg)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Kalundborg

Om jobbet

Vil du være med til at gøre en forskel på ungeområdet? Brænder du for den kommunale ungeindsats (KUI)? Vil du være med til at koordinere og sikre sammenhæng for de unge på tværs af uddannelses-, beskæftigelses- og socialindsatsen?

Vores kollega går på barsel til februar så vi søger en barselsvikar med tiltrædelse snarest muligt.

Om stillingen

Den kommunale ungeindsats (KUI) skal sikre, at der sker en koordinering af den samlede ungeindsats i kommunen på tværs af uddannelses-, beskæftigelses- og socialindsatsen med det formål, at gøre alle unge under 25 år parat til at gennemføre en ungdomsuddannelse eller komme i beskæftigelse. Hensigten er at skabe en bedre overgang mellem grundskole og ungdomsuddannelse og samtidig sikre, at den unge møder kommunen som én samlet instans på tværs af de kommunale områder og kompetencer.

I Kalundborg Kommune har man politisk vedtaget, at også de 25-29-årige skal omfattes af KUI.

Stillingen er forankret i Jobcentret og der arbejdes ud fra en netværksmodel med et forpligtende samarbejde mellem de 4 fagcentre og hvor Jobcentret har det koordinerende ansvar ift. KUI samarbejdet.

Dine arbejdsopgaver

  • Støtte den unge i at realisere sin uddannelsesplan
  • Understøtte koordinationen af kommunale og andre relevante indsatser
  • Guide den unge til støttemuligheder
  • Hjælpe den unge til at få struktur på hverdagen, fx møde til tiden, overholde aftaler, kost mv.
  • Hjælpe den unge med at håndtere eller få hjælp til konkrete personlige problemer, der udgør en barriere for at komme i uddannelse eller beskæftigelse
  • Tage med den unge på besøg ved virksomhedspraktik og på uddannelsesinstitutioner
  • Støtte i forbindelse med den unges kontakt til forskellige dele af den offentlige sektor og eventuelt tage med til møder eller samtaler.
  • Sikre at de unge støttes i overgangen til uddannelse/job og at den unge fastholdes heri
  • Deltage i tværfagligt samarbejde.
  • Deltage i den løbende udvikling af teamets og kommunens indsatser på ungeområdet.

Din profil

Vi søger 1 medarbejder der har brede kompetencer i forhold til arbejdet med de unge og som kan støtte unge i Kalundborg i at realisere deres uddannelsesplan. Du skal være god til at motivere og guide de unge og bringe dem videre i uddannelse eller job, sikre den gode overgang til uddannelse/job og at den unge fastholdes heri. Det er vigtigt at du har mod på at opnå et kendskab til både uddannelses-, beskæftigelses- og socialområdet og at du har flair for at sætte dig ind i flere lovgivninger og kan se muligheder på tværs. At du har stærke samarbejdsevner og er dygtig til relations- arbejdet og tør gå nye veje for at få flere unge i uddannelse eller job.

Faglig baggrund

Du skal have en uddannelse som vejleder, socialrådgiver eller en anden relevant uddannelse. Du har erfaring fra en kommune eller anden politisk styret organisation samt erfaring med at samarbejde på tværs af fagligheder. Du har erfaring i at arbejde med uddannelsesrettede indsatser for unge.

Faglige og personlige kompetencer

  • Kendskab til, eller mod på at lære, lovgivningen på uddannelses-, beskæftigelses- og socialområdet
  • Du kan på en empatisk måde indgå i en konstruktiv dialog med vores borgere og samarbejdspartnere
  • Du formår at samarbejde med både den unge, andre fagprofessionelle samt med andre omkring den unge f.eks. forældre
  • Du er robust og vant til at arbejde med mange bolde i luften på samme tid
  • Du er god til klar og tydelig kommunikation - både skriftligt og mundtligt
  • Du skal kunne trives i et miljø, hvor der til stadighed foregår udvikling og forandring
  • Du er både god til teamsamarbejde og selvstændigt arbejde
  • Du har højt humør og god humoristisk sans

Derfor skal du vælge os

Team Ung og Uddannelse tilbyder et stærkt kollegialt sammenhold, hvor vi er ca. 30 engagerede kollegaer med mangeårig erfaring og høj etik omkring vores arbejde. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor engagement og arbejdsglæde er nøgleord, og du bliver en del af et dygtigt team, der har ansvaret for indsatsen og sagsbehandlingen af unge under 30 år. Vi arbejder tæt sammen rådgivere og jobformidler omkring den virksomhedsrettede indsats som er højt prioriteret. Du vil få en hverdag med afvekslende arbejdsopgaver, lav sagsnormering, praksislæring på arbejdspladsen og høj grad af faglighed i opgaveløsningen. Du får en vigtig rolle i praktiseringen og udfoldelsen af vores ambitioner for den kommunale ungeindsats, og vil i høj grad få mulighed for indflydelse og mulighed for at præge indsatsen fremover.

Du vil blive introduceret og få hjælp til indkøring i opgaverne og socialfaglig sparring under ansættelsen.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til overenskomst og efter gældende regler

HK eller Dansk Socialrådgiverforening afhængig af uddannelsesbaggrund og overenskomstområde

Hvis du vil vide mere

Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte KUI og faglig koordinator Camilla Lauridsen på tlf. 29387784 eller afdelingsleder Tenna Kaarslev på tlf. 20266421.

Ansøgning

Frist for modtagelse af ansøgning senest d. 5. december 2021

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Kalundborg
  • Søndag den 05. december 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Slagelse

    En af vores lægesekretærer er gået på pension og vi søger derfor en ny kollega til vores Distriktspsykiatri. Der er tale om en fuldtidsstilling, men vi imødekommer gerne en deltidsansættelse såfrem..
    • Administrativ medarbejder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Roskilde

    Kære sygeplejerske Vi er 23 sygeplejersker, 12 social- og sundhedsassistenter, 6 faste timeafløsere ansat på Nefrologisk sengeafsnit. Vi har et unikt fællesskab og brænder for at yde den bedste..
    • Administrativ medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Roskilde

    Psykiatrien er sat på dagsordenen.. Vi er et psykiatrisk sengeafsnit, som er en del af et bredt fagligt miljø på et Universitetssygehus. Vi ønsker at arbejde med Recovery i ordets fornemmeste .
    • Administrativ medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Kalundborg

    Do you have a talent for delivering exceptional administrative support? Are you interested in joining an ambitious team? We have an open position for a Personal Assistant to the Corporate Vice Pres..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 5
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 3
17. juni 2024 4
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 7
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 8
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 8
3. juni 2024 7
2. juni 2024 7