Integrationsmedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Om jobbet

Har du lyst til at gøre en forskel på integrationsområdet og hjælpe de Ukrainere, som har forladt deres hjemland?

Hvis du kan svare ja til ovenstående - så er det lige dig vi står og mangler!

I Kalundborg Kommune vægter vi modtagelsen af flygtninge højt og ønsker i forbindelse med situationen i Ukraine at styrke vores Integrationsafdeling med flere medarbejdere. Vi har derfor brug for en robust og struktureret medarbejder, som kan støtte os i forhold til den praktiske proces omkring modtagelse af flygtninge, indkvartering, dialog med frivillige og lettere sagsbehandlingsopgaver.

Hvad tilbyder vi?

I Afdelingen tilbyder vi et stærkt kollegialt sammenhold, hvor vi er ca. 25 engagerede kollegaer, der brænder for arbejdet med borgere, der har brug for en særlig indsats. Vi arbejder med inddragelse og Empowerment i tilgangen til borgerne, det vil sige arbejde ud fra en tro på, at alle mennesker kan udvikle sig og har det bedst af at bidrage på arbejdsmarkedet og være selvforsørgende.

Det der kendetegner os, er at vi sætter borgeren i centrum og vægter det tværfaglige samarbejde højt. Vi har en stæk faglighed, som vi hele tiden fokuserer på at udvikle, så vi yder den bedste service til vores borgere og virksomheder. På Integrationsområdet har vi erfarne og kvalificeret kollegaer, som er velbevandret inden for hele indsatsen.

På Integrationsområdet har vi fokus på etablering af flygtninge i boliger, støtte op om en struktureret hverdag i forhold til at komme i Job og/eller uddannelse, samt at børnene kommer i institutioner og skole for at skabe sig en indholdsrig hverdag, med fokus på at kunne blive selvforsørgende.

Din profil

Du har en relevant faglig baggrund og erfaring med at arbejde indenfor området. Du har både koordinerende evner, samt en stærk virksomhedsrettet profil og evnen til at kunne motivere borgere og kan fjerne de små sten, der måtte være undervejs. Du er komfortabel og trives i opsøgende arbejde. Du har mod på at skabe det gode match mellem borgere og virksomheder.

Du er helhedsorienteret og har fokus på, at det handler, om at den enkelte borger støttes og motiveres i at agere og handle i eget liv.

  • Kunne spotte ressourcer og muligheder hos personer med begrænsninger i arbejdserfaringer og kendskab til livet i Danmark
  • Sikre, at borgerens erfaringer, evner og job-mål omsættes til konkret jobfunktion på ordinære arbejdspladser
  • Støtte borgeren i gennemførelsen af de planlagte aktiviteter herunder virksomhedsbesøg og snusepraktikker samt sørge for løbende opfølgning med kontaktpersonen på virksomheden, når borgeren er i praktik
  • Støtte borgeren i at håndtere andre udfordringer i hverdagen, i det omfang det er relevant.
  • Støtte borgeren i kontakt/forløb ved eksempelvis psykiatrien eller anden relevant samarbejdspartner i forhold til en helhedsorienteret indsats.
  • Sikre at der afholdes hyppige opfølgningsmøder med deltagelse af borger, rådgiver samt øvrige instanser i kommunen som kan være relevante i forhold til borgerens sag
  • Bygge bro til det ordinære arbejdsmarked og frivillige organisationer
  • Være aktiv opsøgende til at finde virksomhedspladser, hvor borgere kan komme i praktik og/eller lønnede timer
  • Have en positive og smittende energi, der indgyder optimisme hos borgere, virksomheder og samarbejdspartnere.

Herudover forventer vi at du:

  • Er initiativrig og kreativ og tør afprøve nye metoder/løsninger
  • Er robust og kan have travlt uden at miste overblikket
  • Har en god datadisciplin, gode kommunikations- og formidlingsevner såvel skriftligt som mundtligt
  • Er god til at samarbejde på tværs med både interne og eksterne kollegaer fra forskellige fagområder i kommunen.

Derfor skal du vælge os

Det der kendetegner os:

  • En fremsynet og målrettet organisation
  • Gode engagerede kollegaer med en positiv tilgang til arbejdet
  • Et arbejdsmiljø der lægger vægt på samarbejde, udvikling og faglig sparring
  • En ledergruppe der arbejder strategisk med ledelse og udvikling
  • En god og respektfuld omgangstone og en dagligdag, hvor humor og godt humør spiller en stor rolle.

Hvis du vil vide mere

Hvis du har lyst til at vide mere, kan du kontakte Afdelingsleder Tenna Fonseca Kaarslev på telefon 2026 6421 eller Fagligkoordinator Mille Hansen på telefon 3056 6198.

Ansøgning

Ansøgning:

Du søger stillingen online. Ansøgningsfristen er den 13. april 2022. Forventet tiltrædelse snarest.

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende.

Hvis du har lyst til at vide mere, kan du kontakte Afdelingsleder Tenna Fonseca Kaarslev på telefon 2026 6421 eller Fagligkoordinator Mille Hansen på telefon 3056 6198.

Stillingen er midlertidig.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Kalundborg
  • Onsdag den 13. april 2022

Lignende jobs

  • Vagtplanlægger til kardiologisk afsnit på Holbæk S...

    Vagtplanlægger søges til Hjerteteamet på Holbæk Sygehus. Da vores vagtplanlægger har søgt anden stilling, søger vi en ny person til denne stilling. Så har du stort overblik og multitalent inden..
    • Administrativ medarbejder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Department Assistant

    Are you a team player with a service-oriented mindset and a positive attitude? We have an exciting opportunity for you to join our team as a department assistant for PP Production Support. In this .
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Konsulenter til Sekretariatet i Det Nære Sundhedsv...

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Høj service er nøgleordet for os, og vi søger en kollega, der .
    • Administrativ medarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Kontorassistent til VS-afdeling

    Er du servicemindet, fleksibel og struktureret? Trives du i en koordinerende rolle, hvor samarbejde og opfølgning er en del af hverdagen? Har du lyst til at indgå i en uformel og dynamisk afdeling..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 7
18. september 2024 7
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 4
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2