Selvstændig og IT-kyndig sagsbehandler til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Har du evnerne, lysten og selvstændigheden til at arbejde fokuseret og støtte op om anvendelsen af forsvarets it-værktøj til portefølje- og projektstyring, Antura, så er du måske vores nye kollega.

Om os

Kompetencecentret er en del Planlægningsafdelingen ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Hos os arbejder vi med at understøtte, at Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse kan levere materiel og it til hele Forsvarsministeriets koncern. Det gør vi bl.a. ved at vedligeholde, optimere og udbrede anvendelsen af de metoder og værktøjer, der anvendes i projekter og teams. Vi er blandt andet forretningsansvarlige for driften af Antura, der anvendes på tværs af hele Forsvarets koncern.

Vi er ansvarlige for at hjælpe projekter og teams med at levere militært materiel og it til tiden. Det gør vi ved at være specialister i de metoder og værktøjer, der anvendes i forbindelse med projekt- og teamsamarbejde.

Kompetencecenteret består af tre teams, der arbejder med projektmetode, teamsamarbejde og Life Cycle Management. Vi er for tiden en chef og 10 kolleger.

Vi arbejder tæt sammen med Porteføljekontoret og projektlederne, der også indgår i Planlægningsafdelingen samt med projekter, teams og medarbejdere på tværs af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Det er vigtigt for os at arbejdssituationen er så attraktiv og effektiv som muligt. Det betyder blandt andet , at vi som udgangspunkt ikke har faste arbejdspladser i kontorområdet, men frit kan placeres os der i kontorområdet, hvor det giver mest mening for opgaveløsningen.

Ad hoc hjemmearbejde er en mulighed inden for de retningslinjer der gælder for offentlige arbejdspladser, når det er den bedste måde at løse arbejdsopgaver.

Om stillingen

Du vil blandt andet blive ansvarlig for at vedligeholde indholdet på den portal, hvor brugere finder information om anvendelse af Antura, og du vil være en nøgleperson i forhold til overblik over licenser samt stå for brugeradministration.

I stillingen indgår også pasning af vores kontrolpostkasse samt ad hoc opgaver såsom mindre indkøb og booking af faciliteter til vores aktiviteter i Kompetencecenteret.

Derudover vil du være ansvarlig for vedligehold af Kompetencecenterets øvrige kommunikations-portaler på Sharepoint Portal Server (medoprettelse af nye undersider, tilretning af webdele, udarbejdelse af korte vejledninger samt upload af dokumenter)

I stillingen er du ofte midtpunkt for opgaven, hvor man den ene dag fordyber sig i egne opgaver og næste dag kan være udadvendt for at hjælpe og vejlede. Derfor skal du kunne udvise overblik, have en struktureret tilgang til opgaverne samt både kunne arbejde selvstændigt og samarbejde med andre.

Sammen med dine kollegaer skal du medvirke til, at kompetencecenteret er den naturlige og professionelle samarbejdspartner, for alle medarbejderne og chefer når det kommer til gennemførelse af projekter, teamsamarbejde og evaluering i anskaffelsesopgaver.

Om dig

Du har en kontoruddannelse og gerne arbejdserfaring fra en større organisation, hvor du har arbejdet med lignende opgaver, som er omfattet af denne stilling, gerne med tilknytning til projektarbejde eller brugeradministration i it-systemer.

Som person er du servicemindet, fleksibel og positive overfor nye udfordringer og opgaver i en omskiftelig hverdag. Du arbejder målrettet, struktureret og påtager dig selvstændigt ansvar for resultater og deadlines for dine opgaver.

Du kan fastholde overblikket i en travl hverdag, trives ved at arbejde tæt med mange forskellige mennesker. Du er komfortabel med at virtuel kommunikation indgår naturligt i kontakten med dine kolleger. Kort sagt kan du udfylde rollen som det naturlige og kompetente omdrejningspunkt for at understøtte anvendelsen af Antura samt andre administrative opgaver i Kompetencecenteret.

Du er rutineret bruger af Microsoft Office pakken (især Word, Outlook og Excel). Derudover vil det være en fordel, men ikke et krav, hvis du:
- Har erfaring fra andet arbejde i forsvaret inden for administrative opgaver, projekter eller porteføljestyring.
- Er superbruger i Sharepoint.
- Har erfaring med at arbejde i WorkZone eller tilsvarende system til elektronisk dokumenthåndtering.
- Har arbejdet med Antura eller et lignende værktøj til styring af projekter og portefølje

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Basislønnen er 26.974,17 kr. pr. måned.

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Kompetencecenteret, major Morten Salomonsen på telefon 51 80 27 04.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Sheeba Krause på telefon 32 66 50 36.

Ansøgningsfristen er søndag d. 31. juli 2022. Samtaler forventes afholdt i uge 32/2022. Stillingen ønske besat hurtigst muligt derefter.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Knap 850 af FMI’s ca. 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Ballerup.
FMI’s hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive. Til at gøre dette administrerer FMI årligt ca. 9 mia. kr. svarende til ca. 1/3 af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder, da det er støtten hertil, som altid er i centrum.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Karup J
  • Søndag den 31. juli 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Vestjylland

    Trives du med ansvar og en omskiftelig hverdag og kan du se dig selv i en koordinerende rolle, hvor du skal jonglere med arbejdstidsplaner og vikarforbrug?Så er det måske dig, vi står og mangler.Vi..
    • Administrativ medarbejder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Engesvang

    Drømmer du om at starte din karriere i en international vækstvirksomhed? Søger du en elevplads i Midtjylland med varierende opgaver, et godt socialt arbejdsmiljø og spændende muligheder? Så er du m..
    • Administrativ medarbejder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Holstebro

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Administrativ medarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Holstebro

    Trives du med ansvar og en omskiftelig hverdag og kan du se dig selv i en koordinerende rolle, hvor du skal jonglere med arbejdstidsplaner og vikarforbrug? Så er det måske dig, vi står og mangler..
    • Administrativ medarbejder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 1