Er du vores nye IT tovholder for kvalitet og sikring til Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelse i Hvidovre?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Vil du arbejde med IT, hvor du bliver omdrejningspunkt for kvalitet og sikring med overblik og berøring med hele driften? Så skal du søge stillingen som quality assurance tovholder. Vi opererer i døgndrift for at sikre, at hele Forsvarets og beredskabets IT virker sikkert og effektivt og kan modstå cyberangreb, og vi mangler en med IT-erfaring og gåpåmod.

Om os

Vi leverer IT til hele Forsvaret og Beredskabet. IT-området i det danske forsvar skal de kommende år udvides og udbygges væsentligt.

Du bliver en del af sektionen Core Service Management, hvor du vil få en bred kontaktflade ud i hele organisationen.

Vi vægter arbejdsglæde og fleksibilitet højt, samt at du får mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer.

Om stillingen

Du er ansvarlig for, at drive processen omkring kvalitetssikring af software og dokumenter i hele organisationen, samt vedligeholdelse af vejledninger og hjemmesider inden for dit speciale.

Du bliver kontaktperson for henvendelser om bl.a. ny software, hvor du indgår i hele forløbet fra etablering, vedligeholdelse til optimering og automatisering. Ligeledes vil du være tovholder for dokumentationen i kvalitetssikringsprocesseraf de drevne IT-systemer.

Dine konkrete opgaver vil være:
• Styring af ovenstående i en Access front end på en SQL database
• Korrekturlæse og versionere dokumenter og software
• Vedligeholdelse af applikation, interne hjemmeside og skabeloner
• Godkende MSI-pakker

Du vil opleve en rutine- og driftspræget hverdag, hvor du overtager en velafprøvet proces, som du fremadrettet skal udvikle og forbedre både på de tekniske og menneskelige elementer.

Din kommende kollega Anders siger:
”Det er interessante opgaver og det skaber tryghed i hele huset at vide, der er styr på vores dokumentation, og at det altid er muligt at få venlig hjælp.”
Andre har kaldt jobbet for en kustode, en bibliotekar eller den kølige blæksprutte. I sin essens betyder det, at for de indviede, er du altafgørende for den sikre drift af vores IT-systemer.

Om dig

Din uddannelsesbaggrund kan være meget alsidig, men det vigtigste er, at du er glad for at interagere med mange mennesker, da jobbet indebærer at du har kontakt rundt i hele organisationen.

Derudover forstiller vi os at:
• Du er struktureret og grundig
• Du har et stort servicegen og kan ”det finder vi en løsning på”
• Du har erfaring med arbejde af administrativ karakter, herunder gode Windows og Word evner.

Det er en fordel, men ikke et krav at du har erfaring med dokumenthåndtering. Det er derudover en fordel at du har interesse for IT, og ved hvad en IP adresse er og hvad et active directory gør, men hvis der er et par huller på området, så lapper vi det i fællesskab.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er slået op både civilt og militært.

Civile ansættelsesvilkår:
Du vil blive ansat efter gældende overenskomst.
Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.
Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef kaptajn Jesper Jensen på telefon 7281 4527.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er søndag den 16. oktober 2022. Samtaler forventes afholdt i forlængelse af ansøgningsfristen.
Stillingen er til besættelse pr. den 1. november 2022. Eller hurtigst muligt herefter.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet.

FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for

OM KAPACITETSANSVARLIG KONCERN IT
Vi er en af Danmarks største offentlige leverandører af digitale systemer og services. Vi har mere end 500 højt specialiserede medarbejdere, der arbejder inden for en lang række områder, som fx infrastruktur, IT-arkitektur, netværk og IT-systemer. Det kræver alt fra IT-supportere og projektledere til sociologer og ingeniører. Opgaverne spænder vidt og vi understøtter alt det IT, der følger med forsvarets mange funktioner og enorme mængde materiel – hvad enten det er netværk og telefoner eller IT i kampvogne, i kampfly og på skibe.

Til at understøtte Forsvarets opgaveløsning driver, vedligeholder og udvikler vi en IT-infrastruktur af meget høj kvalitet og kompleksitet, der sikrer effektive og moderne tjenester baseret på efterprøvede teknologier.
Vores mission at levere optimal forretningsværdi gennem IT ved at arbejde hurtigt, forbindende, kundecentrisk og vidensdrevet. Derved sikrer vi, at det samlede forsvar og beredskab kan føre kampen for det, der er værd at kæmpe for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Karup J
  • Søndag den 16. oktober 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Vestjylland

    Trives du med ansvar og en omskiftelig hverdag og kan du se dig selv i en koordinerende rolle, hvor du skal jonglere med arbejdstidsplaner og vikarforbrug?Så er det måske dig, vi står og mangler.Vi..
    • Administrativ medarbejder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Vestjylland

    Har du byggeteknisk forståelse og er du god til proces? Kan du lide at navigere i komplekse udfordringer og samtidig levere god service til din omverden – og vil du gerne være del af et team som er..
    • Administrativ medarbejder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Engesvang

    Drømmer du om at starte din karriere i en international vækstvirksomhed? Søger du en elevplads i Midtjylland med varierende opgaver, et godt socialt arbejdsmiljø og spændende muligheder? Så er du m..
    • Administrativ medarbejder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Lemvig

    Er du skarp til tal og struktureret i dit arbejde? Så er du måske vores nye indkøbskonsulent!Om stillingen: Vi søger en dygtig og engageret indkøbskonsulent til vores kommune. Du vil blive en del..
    • Administrativ medarbejder
    • Lemvig
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1