Student til ministersekretariatet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Interesserer du dig for klima- og energipolitik og har du lyst til at være med i arbejdet med at omsætte ambitioner til politik? Så er jobbet som student i Ministersekretariatet i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet måske noget for dig.

Om jobbet I Ministersekretariatet i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet har vi en ledig studenterstilling med tiltrædelse snarest muligt. I Ministersekretariatet bliver du en del af det team, der varetager alle aspekter af ministerens daglige virke. Som student i Ministersekretariatet vil du bidrage til arbejdet med at tilrettelægge ministerens dagligdag og kalender, håndtere løbende henvendelser og invitationer til ministeren samt øvrige løbende opgaver. Derudover vil der være løbende opgaver relateret til ministeriets lovforslag samt organisering af større arrangementer og møder, som ministeren afholder og deltager i.

Om dig Du er studerende – gerne på en samfundsvidenskabelig uddannelse og har stor interesse for politik og klimadagsordenen.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Er god til at formulere dig skriftligt på både dansk og engelsk
  • Har nogen erhvervserfaring
  • Kan arbejde selvstændigt, fleksibelt og ansvarsfuldt
  • Kan arbejde med stramme deadlines, bevare overblikket og er villig til at give en ekstra hånd i travle perioder
  • Har gode færdigheder i MS Office-pakken
  • Har gode sociale kompetencer

Vi tilbyder
  • Et særdeles spændende og varieret arbejde helt tæt på arbejdet med at omsætte ambitioner til politik på klima-, energi- og forsyningsområdet.
  • Et ministerområde præget af nytænkning, stærk faglighed og strategiske muligheder
  • Et stærkt fokus på at flytte tingene på et højt fagligt og professionelt niveau
  • Gode personlige udviklingsmuligheder
  • Dygtige og ligefremme kolleger med drive og gå-på-mod

I Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet har vi fokus på internationale og nationale karriereveje, og derfor kan en ansættelse hos os på sigt føre til andre stillinger i og udenfor koncernen. Klima, energi og forsyning er områder med stor international bevågenhed. En stilling i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet kan derfor være et første skridt i en international karriere som udsendt attaché for ministeriet ved danske ambassader eller som ansat ved andre internationale organisationer og agenturer.

Løn- og ansættelsesvilkår Du bliver ansat som timelønnet studentermedhjælper iht. overenskomst mellem HK og Finansministeriet. Din arbejdstid er ca. 15 timer pr. uge, som fastlægges fleksibelt under hensyn til dit studie. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til ledende ministersekretær Maria Samuelsen, ☏ 41 72 38 75, * [email protected].

Ansøgning Send din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og evt. andre bilag (pdf-format), så vi har det senest 25. marts 2021. Ansøgninger skal indsendes via linket på ministeriets jobportal. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen

Om ministeriet Ministeriet har en hovedopgave i at implementere de politisk fastsatte målsætninger på klima-, energi- og forsyningsområdet. I Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet forsyner vi det danske samfund med energi, værdi og viden. Vi arbejder nationalt og internationalt for effektive og stabile løsninger inden for klima-, energi- og forsyningsområdet. Vores arbejdsfelt spænder bredt og dækker bl.a. energi og råstoffer, vand og affald, tele- og bredbåndsforbindelser, digitale kortlægninger af Danmark, viden om meteorologi og klimaforhold samt geologiske undersøgelser af den danske og grønlandske undergrund. Læs mere om ministeriet på kefm.dk.

Om departementet I departementet er vi ca. 200 engagerede og dygtige medarbejdere. Vores kerneopgaver er at betjene ministeren og at levere den strategiske ramme for ministeriets arbejde og sikre koordinering og styring af det samlede ministerområde. Vi arbejder sammen med et bredt felt af samarbejdspartnere inden for klima-, energi- og forsyningsområdet - både i og uden for ministeriet. To dage er sjældent ens, og vi møder hele tiden nye udfordringer. Vi stiller store krav til faglighed og ansvarlighed, men vores omgangsform er præget af en positiv og uformel tone. Vi har mange personaletilbud, der medvirker til at styrke det gode sociale arbejdsmiljø – både i og udenfor arbejdstiden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Torsdag den 25. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0