Studiesekretær til Københavns Voksenuddannelsescenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Motiveres du af at få tingene til at fungere og yde en god service? Vores 2-årige HF har gennem de seneste år været i konstant vækst, så vi til august starter 24 klasser, og derfor søger vi nu en engageret, selvkørende og servicemindet medarbejder til administrative og praktiske opgaver til gavn for elever og ansatte.

Om jobbet

Vi søger en dygtig og rutineret studiesekretær til gymnasie- og elevadministration, som skal varetage mange forskellige gøremål af både faglig og praktisk karakter. Du får i jobbet en nøgleposition, hvor du gennem den daglige drift er med til at sikre sammenhængskraften i afdelingen. Du får en bred og varieret portefølje af studieadministrative opgaver med mange samarbejdsflader ud i den øvrige organisation. Opgaverne vil variere alt efter skolens årshjul fra optag og studiestart over eksamen til translokation. Du skal primært arbejde med vores 2-årige HF-uddannelse, men vil også få opgaver vedrørende vores andre uddannelser.

Du skal i samarbejde med ledelsen af den 2-årige HF bl.a.

  • Bidrage til årsplanlægningen på den 2-årige HF, herunder løbende kalenderstyring i Outlook og skemaændringer i vores studieadministrative system Ludus
  • Bistå processerne i forbindelse med optag af nye elever, optagelsesprøver, tilmelding til klasser og studieretninger. Løbende sikre korrekte elevdata i Ludus
  • Udsende informationer til elever og lærere gennem vores læringsplatform MitKVUC og vores interne medarbejderinformationssystem Intra. Udsende breve til digital post, besvare mails og telefonopkald
  • Planlægge og afvikle opgaver i forbindelse med studiestart, foredrag, morgensamlinger, studieture, informationsaftener, eksaminer og translokation
  • Facilitere alt rundt om afvikling af fx pædagogiske dage for lærerne og interne eksaminer m.m.
  • Facilitere eleverne i forhold til fx diverse sociale elevarrangementer, studietursbetalinger, studieturstrøjer, hueopmåling m.m.
  • Bistå processerne omkring håndtering af fraværs- og adfærdssager

Vi kan tilbyde, at du får

  • faglige udfordringer i et spændende miljø med en høj grad af specialiseret viden
  • et inspirerende og udfordrende job, hvor du arbejder selvstændigt og i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer
  • en ledelse der i samarbejde med medarbejderne arbejder for et godt arbejdsmiljø
  • en arbejdsplads med stort fokus på høj faglighed og prioritering af kompetenceudvikling

Om dig

Du har en administrativ uddannelse og er rutineret i administration og service. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring som studiesekretær. Herudover forventer vi af dig, at

  • Du trives i et levende miljø, hvor hverdagen er afvekslende og præget af mange henvendelser. Du er tillidsskabende og nem at arbejde sammen med. Du er udadvendt, serviceminded og opsøgende i forhold til opgaver
  • Du arbejder struktureret og detaljeorienteret uden at miste det store overblik i en hektisk hverdag. Du er handlekraftig og tager initiativ til at løse opgaver eller undersøge, hvordan de kan løses. Du kan holde flere bolde i luften på én gang. Du kan lide at løse studieadministrative og praktiske opgaver, der er afgørende for at skabe gode rammer for elevernes uddannelse og lærernes arbejde
  • Du kan både arbejde selvstændigt og samarbejde med andre om opgaver. Du inddrager kolleger og ledere, når det er nødvendigt
  • Du har flair for brug af IT i arbejdet og måske kendskab til vores mest brugte administrationssystemer: Microsoft Office, Ludus, Moodle, Intra Active og Optagelse.dk. Du er gerne superbruger i Excel.
  • Du finder gode pragmatiske løsninger i en kompleks skoleverden med mange brugere. Du har lyst til at udvikle og forbedre metoder, kommunikation og processer i et tværgående samarbejde

Hvis du synes, jobbet lyder spændende, så søg gerne, selv om du ikke kan sætte hak ved alle punkterne. Vi tilpasser opgaver og udfordringer efter din erfaring og interesser.

Løn og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er gennemsnitligt på 37 timer pr. uge med flekstid. Der er mulighed for en deltidsansættelse. Der vil være spidsbelastningsperioder, hvor du må forvente at have ekstra travlt.

Arbejdsstedet er Vognmagergade 8 i København K.

Du ansættes i forhold til organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK Stat. Der er mulighed for at forhandle tillæg på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer. Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Vivi Carstensen på telefon 2966 1492 eller uddannelsesleder for den 2-årige HF Christina Hornbech Krüger på telefon 3010 4628.

Send din ansøgning med eksamensbevis og relevante oplysninger senest den 10. august på linket ”Søg stillingen” til højre.

Vi forventer at afholde 1. runde af samtaler den 16. august og 2. runde af samtaler den 18. august. I forbindelse med 2. samtalen vil du blive bedt om at udføre en mindre opgave.

Vi ønsker at afspejle det omgivne samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

KVUC er Københavns største voksenuddannelsescenter med 300 medarbejdere og mere end 9.000 kursister svarende til 2.800 fuldtidskursister. Vi tilbyder fleksibel og kompetencegivende uddannelse til unge og voksne på 9.-10. klasses og gymnasialt niveau. Vores uddannelser udbydes både som holdundervisning og som individuel online-undervisning. KVUC er en selvejende uddannelsesinstitution under staten og den største enkeltstående leverandør af studerende til Københavns Universitet.

På den 2-årige HF kommer mange elever direkte fra grundskolen, men generelt sikrer KVUC adgang til uddannelse og beskæftigelse til unge og voksne, der af mange forskellige årsager ikke er gået den lige vej igennem uddannelsessystemet, og for hvem det at gennemføre en uddannelse kan være en stor personlig udfordring.

To år efter afsluttet HF-uddannelse fra et VUC er 9 ud af 10 i beskæftigelse eller i gang med en ordinær uddannelse, særligt til pædagog, folkeskolelærer, sygeplejerske og socialrådgiver. Det på trods af at HF-kursisterne på VUC i højere grad har ufaglærte forældre, lavere karakterer i dansk og matematik fra grundskolen end en gennemsnitlig ungdomsårgang, og over halvdelen er tidligere faldet fra en anden ungdomsuddannelse. Almen voksenuddannelse (AVU) er med til at forbedre almene studiekompetencer for kursister, som har en svag uddannelsesbaggrund og svag arbejdsmarkedstilknytning.

KVUC ligger midt i København og er præget af storbyen, dens liv og befolkning. Du kan læse mere om KVUC på vores hjemmeside www.kvuc.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Torsdag den 10. august 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    We are looking for a proactive, self-driven and detail-oriented Executive Assistant to provide effective and comprehensive administrative support to [xxxxx]’s Senior Leadership Team.The roleAs an .
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Bliv praktikant i et af Skandinaviens førende rekrutterings- og vikarbureauer:Vi søger en praktikant til et af vores rekrutteringsteams i København, som har blik for detaljen og kan holde hovedet..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0