Administrativ medarbejder til Ejendomsservice i Københavns Ejendomme & Indkøb

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Har du lyst til at understøtte tværgående administrative opgaver i et center, som er under hastig udvikling? Er du omstillingsparat og kan navigere mellem flere forskellige opgaver på samme tid? Så er du måske vores nye kollega i Driftsadministration i Ejendomsservice.

Ejendomsservice søger en dygtig administrativ medarbejder, der kan indgå i et team af flere administrative medarbejdere. Du skal primært arbejde med de driftsadministrative opgaver i centeret såsom administration af fællespostkasse, indhentning af børne- og straffeattester og referatskrivning ved forskellige møder i centeret. Du har stor erfaring med at arbejde med programmer i Office 365 og er hurtig til at sætte dig ind i forskellige IT-systemer. Du er vant til at have mange samarbejdsflader og arbejde tæt sammen med andre faggrupper.

Om Ejendomsservice
Du er organisatorisk placeret i Driftsadministration som er en del af Ejendomsservice, og refererer til chefen for Driftsadministration. Driftsadministration fungerer som en stabsfunktion i centeret og løser tværgående administrative og økonomiske opgaver. Driftsadministration er et team med mange fagligheder, hvor der i dagligdagen er plads til både faglig sparring og gode grin.

Ejendomsservice er et center i Københavns Ejendomme & Indkøb. Ejendomsservice udfører, som navnet antyder, ejendomsservice i Københavns Kommunes ejendomme, institutioner og botilbud. Vores services er blandt andet rengøring, viceværtservice, vagttjeneste, arrangementer m.m. Vi har desuden ansvar for integreret facility management på nogle af kommunens større administrationsejendomme, fx Københavns Rådhus.

Dine arbejdsopgaver


Du vil have en række faste opgaver, beskrevet i det følgende, men vil også løbende få ad hoc-opgaver. Dine opgaver vil bl.a. indbefatte:

  • Planlægning og opfølgning på møder, herunder mødebooking i Outlook
  • Masseudsendelse via Doc2Mail, herunder klargøring af dokumenter
  • Referatskrivning ved forskellige møder i centeret, fx ved syge- og fraværssamtaler og teammøder
  • Administration og udførsel af indkomne opgaver i fællespostkasse i Outlook, fx indhentning af børne- og straffeattester og generel sagsbehandling
  • Ad hoc-opgaver i forhold til kommunikation, mødeforberedelse og andet forefaldende arbejde
  • Bidrage til optimering af forretnings- og arbejdsgange

Om dig
Som person brænder du for at yde en god service og har et godt overblik samtidigt med, at du interesserer dig for detaljen, også ved rutineopgaver. Du arbejder struktureret og er god til at planlægge dit arbejde i en travl hverdag. Du er en teamplayer med gode samarbejdsevner, der også kan lidt at arbejde selvstændigt.

Vi forestiller os derudover, at du:

  • er kontoruddannet eller har en tilsvarende uddannelse eller som minimum har en solid erfaring med de nævnte arbejdsopgaver
  • er rutineret bruger af Office 365 og har let ved at tilegne dig færdigheder i IT-systemer
  • har konkret erfaring med driftsadministrative opgaver såsom referatskrivning
  • er initiativrig og handlingsorienteret og byder ind med din hjælp og viden i teamet og centeret
  • har gode formulerings- og formidlingsevner, både skriftligt og mundtligt
  • har en god organisationsforståelse og indsigt og forståelse for administrative processer og forretningsgange
  • du kan kommunikere og samarbejde med mange forskellige samarbejdspartnere

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår i henhold gældende HK-overenskomst. Stillingen er på fuld tid med henblik på tiltrædelse den 1. december 2019 eller snarest herefter.

Arbejdssted
Din arbejdsplads er hos Ejendomsservice i Københavns Ejendomme & Indkøb på Borups Allé, København NV - lige ved Fuglebakken Station.

Mere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Driftsadministration Pia Ravn på 2928 4233.

Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 11. oktober 2019.

Samtaler vil blive afholdt i uge 43 og 44.

Københavns Ejendomme & Indkøb – vi skaber rum
Københavns Ejendomme & Indkøb er Københavns Kommunes ejendomsenhed og indkøbsorganisation. Vi ejer og administrerer mere end 2,6 mio. m2. Vi har ansvar for lejeaftaler, ejendomshandler, bygningsdrift, energioptimering, ejendomsservice og vedligeholdelse m.m. af blandt andet skoler, daginstitutioner, botilbud, plejehjem, kultur- og idrætsfaciliteter, administrationsejendomme osv. Vi er også kommunens primære indkøbsorganisation.

Vi har ansvar for at gennemføre udbud af varer og tjenesteydelser på tværs af kommunen. Vi skal sikre, at det er enkelt at købe de rigtige varer til den rigtige pris for de, der køber ind til kommunalt brug. Vi tager udgangspunkt i forvaltningernes behov og samarbejder med vores kunder om at skabe de bedste løsninger. Vi beskæftiger ca. 840 medarbejdere og administrerer et årligt budget på ca. 1,5 mia. kr. Du kan læse mere om os på www.kobenhavnsejendomme.kk.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København NV
  • Fredag den 11. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København NV over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 2