Sekretær / AC medarbejder til større forskningsenhed med landsdækkende projekter indenfor Anæstesi, Intensiv og innov...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være en del af et team, som forebygger komplikationer hos indlagte patienter ved hjælp af et unikt trådløst monitoreringssystem? Vil du være en central aktør i arbejdet med at professionalisere anæstesiafdelingens ambitiøse forskningsenhed på Bispebjerg Hospital og er du en selvstændig og udadvendt person med sans for detaljer og struktur?

Vi er på udkig efter den helt rigtige medarbejder med eller uden akademisk baggrund til vores kliniske forskningsenhed.

I vores største forskningsprojekt arbejder vi med at forebygge komplikationer hos indlagte patienter via et trådløst monitoreringssystem (WARD-projektet). Så hvis du synes det er meningsfuldt at understøtte og være helt tæt på danske forskere, når de arbejder med at forbedre sygdomsbehandling og overvågning, så læs videre.

Tiltrædelse pr. 1. december 2021 eller snarest derefter med ansættelse ved Anæstesiafdelingen på Bispebjerg Hospital.

Kort om enheden Anæstesiafdelingens forskningsenhed har udviklet sig betydeligt de seneste år, og vi har nu over 20 ansatte, som mangler en kollega, der bl.a. kan fungere som enhedens administrative tovholder.

Vi forsker i alle søjler i det anæstesiologiske speciale (anæstesi, intensiv terapi, præhospital og smertebehandling) og særligt i at identificere og forebygge hjerte- og lungekomplikationer, og vi koordinerer en række store kliniske forsøg.

WARD-projektet (Wireless Assessment of circulatory and Respiratory Distress) vil du særligt blive involveret i. WARD har via støtte fra større danske fonde opnået fuld finansiering, så vi kan nå det ambitiøse mål om at blive internationalt førende på området for patientmonitorering. Ved hjælp af trådløse sensorer måles døgnet rundt på over 10 forskellige kropsfunktioner. Målingerne bearbejdes og fortolkes til et klinisk supportsystem, hvor værdier og alarmer sendes til en app på personalets smartphones. Forværringer i patientens tilstand kan dermed opspores automatisk og behandles tidligere med henblik på at forebygge komplikationer. Over de næste år stiles mod inklusion af over 2.000 patienter i forsøg på flere hospitaler i Danmark.

Vi har en innovativ tilgang til projekter og anvender ny teknologi og kunstig intelligens i et tværfagligt samarbejde med mange eksterne samarbejdspartnere. Medarbejdere i forskningsenheden er læger, ph.d.-studerende, projektsygeplejersker, medicinstuderende, ingeniører og programmører. Forskningsenheden ledes af forskningsansvarlig overlæge Christian S. Meyhoff og afdelingen har 3 seniorforskere.

Din rolle Udover WARD-projektet vil du være vores helt centrale administrative tovholder for andre forskningsprojekter fra idéfase til afslutning. Der vil også være opgaver som PA for den forskningsansvarlige overlæge, ligesom du vil skulle indgå i relevante projekter og opgaver i samarbejde med kolleger fra afsnittene og sekretariatet omkring afdelingsledelsen.

Du vil få en meget varieret arbejdsdag i et tæt samarbejde med primært medarbejderne i forskningsenheden, så det er vigtigt, at du kan indgå i et tværfagligt team og bidrage til projekternes fælles mål.

Vi forventer, at du tager aktiv del i de mere udviklingsorienterede opgaver, men at du også trives med at løfte mere rutineprægede administrative opgaver, som er helt nødvendige for vores arbejde.

Kerneopgaver
  • Bistand i forbindelse med forskningsprojekter: indkøb og overblik over forskningsrelateret udstyr, varetagelse af korrespondancer om aftaler.
  • Koordinere og deltage aktivt i møder omkring forskningsprojekterne, herunder dagsordner og referater.
  • Økonomiopgaver: lønadministration, fakturering, håndtering af forskningskonti, ajourføring af budget, regnskab mv.

  • Forskningsregistrering og -rapportering i regionens systemer og årlige rapporteringer.
  • Kommunikation på relevante sociale medier.
  • Bidrage til arbejdet med at synliggøre enhedens forskningsresultater i medierne i samarbejde med afdelingens sekretariatschef og hospitalets kommunikationsenhed.
  • Ad hoc indgå i projekter og opgaver, der fx løftes af sekretariatet omkring afdelingsledelsen.

Andre opgaver afhængig af dine kompetencer
  • Bidrage til anmeldelse af forskningsprojekter til myndigheder (etisk komité, Lægemiddelstyrelsen, GCP mv.)
  • Formidling af forskningsresultater (posters, PowerPoint, større workshops/konferencer).
  • Webredaktør på de hjemmesider, der præsenterer forskningen.
  • Koordinere og bidrage til ansøgninger (fonde, puljemidler, regionale og lokale ansøgninger).

Der vil blive lagt vægt på følgende kvalifikationer:
  • Du er akademisk uddannet, kontoruddannet eller har en anden uddannelse eller erfaring, der matcher de opgaver, vi har beskrevet. Dine kompetencer er vigtigere end din uddannelsesbaggrund.
  • Du er imødekommende, udadvendt og har smittende humør.
  • Du har flair for og lyst til projektorienteret samarbejde, hvor du har fokus på detaljer og struktur.
  • Du kan arbejde selvstændigt og har mod på at bygge din egen funktion op.
  • Du er rutineret i MS Office-pakken herunder Excel og har let ved at tilegne dig viden om nye it-systemer.
  • Du behersker engelsk i skrift og tale.
  • Du har erfaring med forskningsprojekter (dog ikke et krav).
  • Du har erfaring med fundraising herunder udarbejdelse af ansøgninger (dog ikke et krav).

Løn og ansættelsesvilkår Stillingen er 30-37 timer ugentligt efter aftale og med 2 års varighed og mulighed for forlængelse. Ansættelsesvilkår vil være i henhold til overenskomst og stillingen er fuldfinansieret. WARD projektet er ligeligt forankret i de tre institutioner, der har grundlagt projektet (Bispebjerg Hospital, Rigshospitalet og DTU Sundhedsteknologi) og som ansat i stillingen, vil der derfor være mødeaktiviteter på alle tre institutioner

Ansøgning og kontakt Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:

  • Christian S. Meyhoff, forskningsansvarlig overlæge, ph.d., klinisk forskningslektor, Anæstesiafdelingen, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, Tlf.: 24910542, e-mail: [email protected]
  • Charlotte Vamberg Rasmussen, sekretariatschef, Anæstesiafdelingen, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, Tlf.: 20277087, e-mail: [email protected]

Ansøgningsprocedure: Fristen for ansøgning er d. 22.10.2021 kl. 12:00.

Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag d. 26.10.2021.

Link til yderligere information om WARD Projektet: https://www.ward247.org/

Anæstesiologisk afdeling på Bispebjerg består desuden af et anæstesiafsnit, et perioperativt afsnit, intensivt afsnit, smerteambulatorium og Giftlinjen. Anæstesiafsnittet yder årligt 12.000 anæstesier primært til elektiv og akut kirurgisk gastroenterologi og ortopædkirurgi. Intensiv har 12 senge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København NV
  • Fredag den 22. oktober 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Executive Assistant to Vice President and Senior Directors (maternity cover)Fixed Term Contract until March 2025Location: Copenhagen, Maersk HQCompany Overview:Maersk .
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København SV

    Vil du være med til at sikre en tryg og smidig genhusning af beboere? Er du serviceminded og god til at tale med forskellige mennesker og vil du være med til at gøre en forskel? Så er dét lige dig .
    • Administrativ medarbejder
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København NV over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 1