Studentermedhjælper med flair for jura

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Produktudvikling og produktlancering

Du bliver en del af Product & Service teamet, der består af fem medarbejdere. Dette team har ansvar for produktudvikling og lancering af abonnementer og services til privat- og erhvervsmarkedet og referer direkte til VP for Business Development.

Opgaver

Som studentermedhjælper vil du stifte bekendtskab med arbejdet som jurist i en vækstorienteret virksomhed. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i, at:

  • Du opdaterer abonnementsvilkår og kontrakter og sikrer, at de følger gældende lovgivning og at de er implementeret i vores systemer inden for deadline. Efter implementering tester du, at vilkårene er sat korrekt op i systemerne.
  • Du vejleder og sparrer med kollegaer om gældende lovgivning og sikrer dermed rette formuleringer.
  • Du koordinerer input og ændringer til vilkår for hele organisationen.
  • Du samarbejder med produktchefer og jurister for at sikre, at vilkår er beskrevet korrekt. Du udarbejder forslag til sproglige ændringer og præciseringer af eksisterende vilkår.

Har du interesse for jura og markedsføring?

Vi forestiller os, at du er stud.jur eller stud.merc.jur og læser enten sidste år af din Bacheloruddannelse eller på overbygningen. Du har særlig interesse for lovgivning om markedsføring og forbrugerbeskyttelse. Brænder du for både jura og markedsføring og har du flair for IT er du lige den profil vi leder efter.

Herudover forventer vi, at:

  • Du har gode dansk- og engelskkundskaber, og du formulerer dig klart præcist både mundtligt og skriftligt.
  • Du er omhyggelig, kan bevare overblikket i en travl hverdag og når dine deadlines.
  • Du har en naturlig interesse for IT.

Som person er du ambitiøs og engageret. Du formår at arbejde selvstændigt og struktureret, er hurtig til at sætte dig ind i nye opgaver og indstillet på at yde en ekstra indsats, når der er behov for det.

Arbejdstiden fastlægges efter nærmere aftale. Som udgangspunkt vil arbejdstiden være omkring 10-12 timer ugentligt. Der er gode muligheder for selv at tilrettelægge dit arbejde, herunder mulighed for hjemmearbejdsplads.

Du bliver en del af noget helt særligt

Hos 3 får du billet til et fællesskab af 700 dygtige medarbejdere, som er dedikerede i en sjælden grad. Din personlighed kan bane vejen for en stærk karriere her hos os, hvor der er plads til forskellighed og store drømme. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder, lækre medarbejderfordele og en uformel tone. Janteloven bruger vi ikke. Til gengæld har vi det sjovt, og vi er ikke blege for at fejre vores succeser og belønne gode resultater.

Send os hurtigst muligt en motiveret ansøgning samt et CV, da vi løbende indkalder kandidater til samtale. Ønsker du yderligere information om jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager Product & Services, Tina Voss på 31 200 462.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København SV

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København SV over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. august 2024 1