Vikarstilling: Vikariat i Videnscentret hos Fødevareforbundet NNFs a-kasse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København SV

På grund af et igangværende IT-projekt har vi brug for ekstra ressourcer til a-kassens Videnscenter, og derfor søger vi en ny kollega til et vikariat af 12 måneders varighed.

Du vil indgå i Videnscenterets team af sagsbehandlere med særligt ansvar, som sidder samlet i København.

Du skal være med til at rådgive og vejlede vores sagsbehandlere i a-kassens Vejlederteam og Ydelsesteam. Vejlederteamet møder vores medlemmer telefonisk, på vores 6 afdelingskontorer og på jobcentrene. Ydelsesteamet varetager alle backoffice opgaver forbundet med behandling og udbetaling af dagpenge og efterløn.

Vi sætter vores medlemmer i centrum, og sammen med dine kollegaer i Videnscenteret, skal du være med til at løfte de opgaver som kræver ekstra viden og indsigt i a-kasselovgivningen. Du skal indgå i behandling af særlige sagsområder, herunder tilbagebetaling- og klagesager, tilsynssager, feriekontokontrol mv.

A-kassens teams arbejder tæt sammen, og i situationer, hvor der er ekstra pres på vores sagsbehandling, skal du indgå i løsning af driftsopgaver. Eksempler på ekstra pres kan for eksempel være ved masseafskedigelser eller arbejdsfordeling på en virksomhed.

Vi forventer, at du har nogle års erfaring med sagsbehandling og vidensarbejde i en a-kasse.

Du skal have bredt kendskab til reglerne indenfor arbejdsløshedsforsikringslovens område. Hvis du har særlige kompetenceområder, som for eksempel medlemskab, rådighed, eller beskæftigelsesindsats, kan det få betydning for dine opgaver. Det er en fordel, hvis du har erfaring med Winnie som a-kassesystem.

Vi forventer, at du både er god til at samarbejde med dit team og øvrige kollegaer, men også at du kan arbejde selvstændigt.

Løn og ansættelsesforhold

Vi arbejder i et åbent kontormiljø, hvor der er en uformel og venlig omgangsform. Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst med HK. Den ugentlige arbejdstid er på 35 timer. Der er frokostordning og et aktivt og socialt arbejdsmiljø. Vi bor tæt på offentlig transport, men der er også gratis parkering ved arbejdspladsen.

Tiltrædelse og arbejdssted

Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt.

Vores adresse er Molestien 7, 2450 København SV.

Dit arbejdssted er som udgangspunkt på Molestien. På grund af den nuværende corona-situation, og de restriktioner der i øjeblikket er gældende, arbejder vi hjemmefra. Afhængig af corona-udviklingen skal du derfor være villig til at arbejde helt eller delvist hjemmefra under vikaransættelsen. Oplæring vil da ske over for eksempel teams. Det skal bemærkes, at vores organisation hele tiden følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Ansøgning

Ansøgning og CV sendes til [email protected] senest mandag den 12. april 2021, kl. 10.

I emnefeltet bedes du skrive ’Vikar - sagsbehandler’.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler fredag den 16. april 2021.

Kontaktoplysninger

Hvis du vil vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte forsikringskonsulent Anette Lorentzen på telefon 3818 7245 / 2489 5387 eller forsikringschef Marie Beck Jensen på telefon 3818 7249 / 2657 0833.

***********************

Kort om Fødevareforbundet NNFs a-kasse

Vores cirka 18.000 medlemmer er ansat i fødevarebranchen indenfor slagter-, bager-møller-, mejeri-, sukker- og chokolade- samt tobaksområdet. Vi har afdelinger i Ringsted, Odense, Esbjerg, Horsens, Holstebro og Aalborg.

Læs mere om Fødevareforbundet NNF og a-kassen på www.nnf.dk

***********************

Databehandling

Vær venligst opmærksom på, at vi i forbindelse med at du har fremsendt ansøgning og CV, behandler de fremsendte oplysninger som en del af ansøgningsprocessen.

Hvis du ikke er indforstået med dette, bedes du kontakte os, så informationerne kan blive slettet.

Oplysningerne slettes når stillingen er besat.

Dette sker under hensyntagen til lov om persondatabehandling (GDPR.)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København SV
  • Mandag den 12. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København SV over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1